Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:57

Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Наполи - Рома 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Наполи - Рома   |   07.01.2013 00:53

Много съм доволен от мача, хубава победа гарнирана със загуби на Юве и Интер, но малко лъже резултата чак толкова не ги смазаха.
Интересно ми беше да видя как Мадзари ще реди пролетния сезон защитата без наказаният Канаваро и като цяло въпреки, че Рома не показаха нещо особено в атака не ми хареса. Тя не че преди беше цъфнала и вързала ама дано пролетта с тия размествания да не се окаже фатално за целта - място в ШЛ пък и ако Ювето нещо решат да се дънят да не сме много назад.

Рома тая година са ебати и отбора ако им върже правят хубави мачове и страхотни победи и в следващият мач някакво невзрачно представяне като това днес.

(Синята Лавина)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Рома   |   07.01.2013 00:59

Готин мач, хареса ми.
Като безпристрастен зрител го казвам това де...
Този сезон Рома почти всеки мач правят овъри, 1.44 в betfair беше over 2.5 и ме е яд, че не му плеснах една стотица, ей така да има за какво да стискам палци в мача.
Кавани е ебати играча, не спира да бележи този звяр.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Рома   |   07.01.2013 01:05

Не бях гледал Рома дълго време преди мача им с Фиорентина, но нищо не се е променило.
Сменят се треньори, играчи, но разлика няма, манталитета си е същия.
Конкретно за мача с Наполи Тоти имаше лоша вечер, а и не само той, но въпреки това "вълците" се стараха и се противопоставиха доколкото могат.
Лично за мен се видя, че им липсва и класа. Също и организация. Нямат организация за шампиони, за нещо сериозно.
Рома си е Рома, приятен за гледане отбор, който с лекота разбива и малкото надградено.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Рома   |   07.01.2013 01:11

Кавани, да това е лицето на Наполи и единственото успокояващо е че се съгласи есента да предподпише до 2017 с клауза за освобождаване вдигната до 60 мил., което намалява кръга на желаещите да го вземат само до можещите - Ман.Сити, (най-плашещите), ПСЖ (дано Ибрата да ги радва още дълго), Барса (те си имат играчи), Реал М и Челси (единият от тях ще си купи Флакао, обаче остава другият :-| )

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Рома   |   07.01.2013 16:43

Prototype_Iblis написа:
да не се окаже фатално за целта - място в ШЛ пък и ако Ювето нещо решат да се дънят да не сме много назад.

аз мисля,че е крайно време едни други бинакочелести да играят в ШЛ, особено след като бяха преебавани последните два сезона, оставяйки на "един косъм" разстояние зад Удинезе .

Но пък, Лацио втори и Наполи - трети, виж..съгласен съм ! :-D :cheers:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Рома   |   07.01.2013 19:30

Хехе те моите са адзури бе, само твоите са бианкочелести. Иначе със сигурност са по-симпатичният римски тим.
Есента на двеиседма след няколко футболни посещения на Рим предните години, най-накрая реших да ида с жената туристическата, обаче то съдба бе, се по мачове, случи се мача им от ШЛ с Реал М, Пандев набучи тогава два гола за крайното 2-2. Не съм сигурен ама това май засега ви е последното участие в ШЛ, нали?

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Рома   |   07.01.2013 19:53

Prototype_Iblis написа:
Не съм сигурен ама това май засега ви е последното участие в ШЛ, нали?

баш тогава !
и рома бяха в груповата фаза тогава, ама за разлика от нас , май преминаха ,а ние бяхме последни в група с Олимпиакос и Вердер
то и сезон 2001-ва когато бяхме шампиони за последно, пак последни в групата бяхме....насираме се редовно в ШЛ, ама ми се иска да ги видя пак...

Изображение

Изображение

баш в светлосинята гама са и на Наполи фланелките, ама не искам да споря де, ти си ги виждал и отблизо предполагам :-D

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Рома   |   07.01.2013 22:53

ReZo написа:
баш в светлосинята гама са и на Наполи фланелките, ама не искам да споря де, ти си ги виждал и отблизо предполагам :-D

За цвета на екипа така е светло син ама не толкова като на орлите, които са си точно бяло-небесно-сини. Аз казах за обръщенията базирани на цветовете на отборите, които италианската футболна преса използва за отборите: Rossoneri-Милан, Nerazzurri-Интер, Bianconeri-Ювентус, Giallorossi-Рома, Biancocelesti-Лацио, а Наполи ги пишат Azzurri

Изображение

и

Изображение

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Рома   |   08.01.2013 00:15

аа виж ти
това е нещо, което не знаех за Наполи, признавам си :yes:

интересно обаче като играят Интер срещу Аталанта коментаторите какви прякори използват, щото и двата тима са нерадзури :laugh:

а на Палермо верно ли им викат "Розонери" :rofl: ...звучи някак зализано гейски :laugh:

на интересен ресурс попаднах, по тоя повод

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D1%81_%D0%BF%D1%80%D1%8F%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8_%D0%B2%D1%8A%D0%B2_%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B0

от който ресурс научаваме... ЦСКА - Армейците, Прасетата, Червените, Чорбата :laugh: :laugh: :laugh:

Последна промяна ReZo на 08.01.2013 00:15, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Наполи - Рома   |   08.01.2013 01:18

Да Палермо са Rosanero, Катаня са Rossoazzurri и т.н.
И въпреки заиграванията на журналистите с цветовете на отборите почти всеки тим си има и друго прозвище така, че
на мачове като Удизене-Юве и Аталанта-Интер няма объркване :-D, няма как да не си чувал La vecchia Signora, Diavolo,
Lupi, Aquile

Иначе за Наполи може и да не знаеш ама имат и още един прякор partenopei, което е синоним на neapolitano, обаче това
повече се използва като става въпрос за феновете "tifosi partenopei"

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 10 мнения ]