Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид
| Автор |
Съобщение |
|
Nole
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:08
Абе Специалния дето си му сложил толкова много кавички елиминира супер Барса след като му изгониха играч в 25-тата минута на Кам Ноу, сега сър Алекс пусна 2 гола за 10 минути на Олд Трафорд, а отделно имаше и 2-3 разбърквания (при едното от които Рафаел спаси гол с ръка) при които миришеше на гол преди това. Иначе аз чух и в първия мач как Алекс бил надиграл тотално Моуриньо, а истината е че до 20-тата минута Реал можеше да вкара 3 гола, докато Манчестър като излезнаха за първи път им дадоха един корнер и веднага гол. Че то даже нямаше и корнер, ами си беше аут, нека си спомнят и този момент феновете на Ман Юн, когато говорят за червения картон на Нани.
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:09
и как разбра ,че нямаше да вкарат и при 11 на 11 , след като гола на Реал си беше съчетание от чисто индивидуално изпълнение на Модрич и шаранска изява на де Хеа ?! в Реал има достатъчно много идивидуалности, които могат да решат сами мач, с едно отиграване в края на мача - и роналдо и кака, и в случая - Модрич, макар от него най-малко да сме го очаквали..... айде ,стига с тоя мач вече мача тая вечер бе Дортмунд-Шахтьор... тотално намачкване един финал Байерн-Дортмунд би бил бижу, според мен 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:13
Айде бързо оздравяване тогава и дано в събота да имаш повод за радост 
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:13
 |  |  |  | ReZo написа: и как разбра ,че нямаше да вкарат и при 11 на 11 , след като гола на Реал си беше съчетание от чисто индивидуално изпълнение на Модрич и шаранска изява на де Хеа ?! в Реал има достатъчно много идивидуалности, които могат да решат сами мач, с едно отиграване в края на мача - и роналдо и кака, и в случая - Модрич, макар от него най-малко да сме го очаквали..... айде ,стига с тоя мач вече мача тая вечер бе Дортмунд-Шахтьор... тотално намачкване един финал Байерн-Дортмунд би бил бижу, според мен  |  |  |  |  |
няма да стане, явно всичко е нагласено и Моуриньо ще си трагне с високо дигната глава след спечелената Шампионска лига, а аз вече няма за какво да гледам Шампионска лига-няма английски отбори
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:15
Можели пет гола да вкарат, сигурно - една греда не знаех, че за пет гола се брои, ма щом казваш. Истината е, че Моуриньо го избутаха на четвъртфинал - пък ти върти и сучи както искаш, много добре знаеш какво стана тая вечер, щото не си някой кон с капаци.
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:16
Иначе баце, картона си бе пресилен. Както бе на Джонджо през есента. Разликата е само че тогава феновете на Манчо не бяха на това мнение. За индивидуалните изпълнения си много прав. В Реал има няколко футболиста които можеха да решат този мач и при 11:11. При този рано паднал (авто)гол през втората част съм убеден че до края на мача Реал щеше да е в половината на Манчо.
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:18
но пък на теб нали ти е ясно че ние с 11 и със бързината на Нани можехме да им шибнем втори и всичко да свърши
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:20
 |  |  |  | ReZo написа: и как разбра ,че нямаше да вкарат и при 11 на 11 , след като гола на Реал си беше съчетание от чисто индивидуално изпълнение на Модрич и шаранска изява на де Хеа ?! в Реал има достатъчно много идивидуалности, които могат да решат сами мач, с едно отиграване в края на мача - и роналдо и кака, и в случая - Модрич, макар от него най-малко да сме го очаквали..... айде ,стига с тоя мач вече мача тая вечер бе Дортмунд-Шахтьор... тотално намачкване един финал Байерн-Дортмунд би бил бижу, според мен  |  |  |  |  |
Реал си беха умрели до изгонването на Нани, не знам дали имаха и един точен удар във вратата. С човек по-малко обаче Юнайтед нямаше как да се защитава така агресивно, затова дойде и тва изпълнение на Модрич - Реал просто се изместиха още десет метра напред и се настаниха в тая опасна зона, от която всяка грешка на защитата води до опасност. Допреди това обаче Реал бяха принудени да играят с успоредни пасове около централната линия и без никаква заплаха, без дори да могат да направят някоя по-остра комбинация с пасове напред. Другото вече са фенски закачки - кой кога го подпирал съдията, преди колко мача, преди колко години и т.н.
|
|   |
|
 |
|
Canary
Регистриран на: 05.09.2012 10:43 Мнения: 328 Местоположение: Norwich, UK
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:20
За този на Торес какво да кажем тогава? Както си казал, ФА не пее в този турнир и мангалите изгоряха:)
_________________ Football is my religion - CARROW ROAD is my church !
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:22
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | ReZo написа: и как разбра ,че нямаше да вкарат и при 11 на 11 , след като гола на Реал си беше съчетание от чисто индивидуално изпълнение на Модрич и шаранска изява на де Хеа ?! в Реал има достатъчно много идивидуалности, които могат да решат сами мач, с едно отиграване в края на мача - и роналдо и кака, и в случая - Модрич, макар от него най-малко да сме го очаквали..... айде ,стига с тоя мач вече мача тая вечер бе Дортмунд-Шахтьор... тотално намачкване един финал Байерн-Дортмунд би бил бижу, според мен  |  |  |  |  |
Реал си беха умрели до изгонването на Нани, не знам дали имаха и един точен удар във вратата. С човек по-малко обаче Юнайтед нямаше как да се защитава така агресивно, затова дойде и тва изпълнение на Модрич - Реал просто се изместиха още десет метра напред и се настаниха в тая опасна зона, от която всяка грешка на защитата води до опасност. Допреди това обаче Реал бяха принудени да играят с успоредни пасове около централната линия и без никаква заплаха, без дори да могат да направят някоя по-остра комбинация с пасове напред. Другото вече са фенски закачки - кой кога го подпирал съдията, преди колко мача, преди колко години и т.н. |  |  |  |  |
много точно казано 
 |
|
Nole
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:31
Избутали са ми оная работа. На Бернабеу нямаше корнер при гола на Уелбек, днес можеше да се свири засада при автгола на Рамос. Добави отмененеия гол за Реал първото полувреме и дузпата и червен картон, която не са даде срещу Рафаел. Грешки стават, аз не бих дал червен картон на Нани, но Моуриньо е бил и от другата страна. То не може само да те ощетяват. Есента като Ман Юн ги подпираха всеки мач, когато Челси им водеше в класирането, не си спомням да са ревали, правеха се на дървени философи тогава... Айде лека, както и да го гледаме Реал М е фаворит номер едно след днес, много трудно биха били спрени.
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:32
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:33
абе , всъщност , може и да не ида, не ме слушай,че се надъхвам :) тотална забрана за резки движения и каквото и да е натоварване имам поне за месец ...и по-тежко от чаша да не вдигам а аз головете на Колежа не е като да не ги празанувам, особено срещу такива отбори и като си имам някакво усещане,че поне 1-2 гола ще им жулнем в събота и си викам "абе я си стой на гъза пред телевизора по-добре" имам време до събота до помисля, ама е много възможно да предпочета здравето тоя път, че пак под ножа не ми се ляга не ме и слушай,че тук си ги говоря..тежка операция беше, че хернията ми беше много зле ...и в последната седмица болеше яко... абе , курец..баш преди мача с Левски...пу деееба..късмет 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:38
аве ти си с толкова промит мозък че няма накъде повече, говориш за първия мач че при нашия гол нямало корнер, а при вашия дали нямаше тъч, я виж хубаво, ама да ви е честита 10-та титла, тва не ви прави по-голям отбори никога нямя да станете отбора с най-много фенове, защото той може да е само един - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
 |
|
Nole
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:40
Искаш ли Моу за наследник на Съра ? 
 |
|
goro_levskara
(Underground)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:48
Абе нали се сещаш, че Съра няма да се откаже преди да е взел Шампионската лига още един път. Още повече след днешната съдийска издънка. Имат състав да го направят определено. Клевърли и братчето израстват след всеки изминал мач. Уелбек показва много голям напредък, а и отзад имат опции. След очертаващия се срив на Барселона си мисля, че другата година вече няма да има кой да ги спре. Защото след днес се разбра, че Юнайтед не е вече ония наивен Юнайтед, който години наред отпадаше от отбори от неговия ранг. А иначе Моуриньо е треньор определено, но просто попадна в Реал, когато големия конкурент беше в разцвета на силите си и хегемонията му беше очевадна.
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 01:58
прекъсвам всякакви спорове и пререкания в темата моля, минутка мълчание за кончината на един истински Държавник ! We're not perfect, but we do have democracy ! / Hugo Chavez/
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 02:55
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 03:12
http://www.youtube.com/watch?v=3q5ta-JTAuQИначе, влизането си е опасно и спокойно може да се свири червен - високо вдигнат крак към тялото, не виждам къде е драмата, да може и да не се свири, ако реши съдията, интерпретация на рефера си е. Нани знае, че това е опасна ситуация, не виждам никой фен на Юнайтед, дори да спомене, че постъпката му е безумна, всички ругатни са за съдията. Веднага ми излиза наяве мача с Барса и Пепе, който дори не закачи Алвеш, но всички хейтъри тогава оправдаха, черения картон, защото било опасно, сега същите момченца реват, като откачени, а са си обикновени хейтърчета (нефенове на Юнайтед), визирам Девола с безкрайните му провокации срещу Реал и оня веселяк Тончо Дузпата е 50-50, както каза веднъж Сандро - какво да чакаме да убият някого и тогава ли да свирим. Видеоповторенията са задължителни, всичко останало е ала бала
|
|   |
|
 |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид | 06.03.2013 03:52
Десета ли бе келеш...  Аз що си мисля, че финала ше е Реал -Милан... После къде били конспирациите! 
|