Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 05:46

Отговори на тема  [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща
Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:08

alessandron написа:
Реал ги спаси съдията - тва е кратко и ясно. """"""""""""""""""""""""""""""""""""""Специалния"""""""""""""""""""""""""""""""" нямаше никакъв отговор докато Чакър не вдигна тоя измислен картон на Нани. Оттам насетне всичко отиде на вятъра. Действително Дявола е прав, че Фъргюсън трябваше да опита със смени да накъса леко ритъма, Руни да влезе на мястото на Уелбек, но е нормално и Сър-а да се поведе от емоцията на мача и за малко да загуби разсъдък - от дивана вкъщи е лесно. Жалко и дано Реал си изпати.

п.п. Тъй като тия от БиТиВи търсят засада на Ван Перси при гола на Юнайтед, мога просто да им се изсмея. На Ван Перси най-много ръкавът на фланелката му да е в засада, това е.

Абе Специалния дето си му сложил толкова много кавички елиминира супер Барса след като му изгониха играч в 25-тата минута на Кам Ноу, сега сър Алекс пусна 2 гола за 10 минути на Олд Трафорд, а отделно имаше и 2-3 разбърквания (при едното от които Рафаел спаси гол с ръка) при които миришеше на гол преди това.

Иначе аз чух и в първия мач как Алекс бил надиграл тотално Моуриньо, а истината е че до 20-тата минута Реал можеше да вкара 3 гола, докато Манчестър като излезнаха за първи път им дадоха един корнер и веднага гол. Че то даже нямаше и корнер, ами си беше аут, нека си спомнят и този момент феновете на Ман Юн, когато говорят за червения картон на Нани.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:09

oasis написа:
ако нямаше червен картон просто Реал нямаше как да вкарат гол, това е, как да не коментираме червения картон

и как разбра ,че нямаше да вкарат и при 11 на 11 , след като гола на Реал си беше съчетание от чисто индивидуално изпълнение на Модрич и шаранска изява на де Хеа ?!
в Реал има достатъчно много идивидуалности, които могат да решат сами мач, с едно отиграване в края на мача - и роналдо и кака, и в случая - Модрич, макар от него най-малко да сме го очаквали.....

айде ,стига с тоя мач вече

мача тая вечер бе Дортмунд-Шахтьор...
тотално намачкване

един финал Байерн-Дортмунд би бил бижу, според мен :ludnica:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:13

ReZo написа:
alessandron написа:
окей съм само , когато съм на обезболяващи...цял пакет си взех....като им мине действието сиеебаломамата сиеебало :blink: много голям разрез ми направих -10 санта да не е и повече, и тея конци стягат кофти...
абе жив умрял, в Събота съм на стадиона :ludnica:

Айде бързо оздравяване тогава и дано в събота да имаш повод за радост :fan:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:13

ReZo написа:
oasis написа:
ако нямаше червен картон просто Реал нямаше как да вкарат гол, това е, как да не коментираме червения картон

и как разбра ,че нямаше да вкарат и при 11 на 11 , след като гола на Реал си беше съчетание от чисто индивидуално изпълнение на Модрич и шаранска изява на де Хеа ?!
в Реал има достатъчно много идивидуалности, които могат да решат сами мач, с едно отиграване в края на мача - и роналдо и кака, и в случая - Модрич, макар от него най-малко да сме го очаквали.....

тотално намачкване

няма да стане, явно всичко е нагласено и Моуриньо ще си трагне с високо дигната глава след спечелената Шампионска лига, а аз вече няма за какво да гледам Шампионска лига-няма английски отбори

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:15

Nole написа:
Абе Специалния дето си му сложил толкова много кавички елиминира супер Барса след като му изгониха играч в 25-тата минута на Кам Ноу, сега сър Алекс пусна 2 гола за 10 минути на Олд Трафорд, а отделно имаше и 2-3 разбърквания (при едното от които Рафаел спаси гол с ръка) при които миришеше на гол преди това.

Иначе аз чух и в първия мач как Алекс бил надиграл тотално Моуриньо, а истината е че до 20-тата минута Реал можеше да вкара 3 гола, докато Манчестър като излезнаха за първи път им дадоха един корнер и веднага гол. Че то даже нямаше и корнер, ами си беше аут, нека си спомнят и този момент феновете на Ман Юн, когато говорят за червения картон на Нани.

Можели пет гола да вкарат, сигурно - една греда не знаех, че за пет гола се брои, ма щом казваш. Истината е, че Моуриньо го избутаха на четвъртфинал - пък ти върти и сучи както искаш, много добре знаеш какво стана тая вечер, щото не си някой кон с капаци.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:16

ReZo написа:
един финал Байерн-Дортмунд би бил бижу, според мен

:cheers:

Иначе баце, картона си бе пресилен. Както бе на Джонджо през есента. Разликата е само че тогава феновете на Манчо не бяха на това мнение.

За индивидуалните изпълнения си много прав. В Реал има няколко футболиста които можеха да решат този мач и при 11:11. При този рано паднал (авто)гол през втората част съм убеден че до края на мача Реал щеше да е в половината на Манчо.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:18

Anfield написа:
ReZo написа:

Иначе баце, картона си бе пресилен. Както бе на Джонджо през есента. Разликата е само че тогава феновете на Манчо не бяха на това мнение.

За индивидуалните изпълнения си много прав. В Реал има няколко футболиста които можеха да решат този мач и при 11:11. При този рано паднал (авто)гол през втората част съм убеден че до края на мача Реал щеше да е в половината на Манчо.

но пък на теб нали ти е ясно че ние с 11 и със бързината на Нани можехме да им шибнем втори и всичко да свърши

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:20

ReZo написа:
oasis написа:

тотално намачкване

Реал си беха умрели до изгонването на Нани, не знам дали имаха и един точен удар във вратата. С човек по-малко обаче Юнайтед нямаше как да се защитава така агресивно, затова дойде и тва изпълнение на Модрич - Реал просто се изместиха още десет метра напред и се настаниха в тая опасна зона, от която всяка грешка на защитата води до опасност. Допреди това обаче Реал бяха принудени да играят с успоредни пасове около централната линия и без никаква заплаха, без дори да могат да направят някоя по-остра комбинация с пасове напред. Другото вече са фенски закачки - кой кога го подпирал съдията, преди колко мача, преди колко години и т.н.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:20

Anfield написа:
ReZo написа:

За този на Торес какво да кажем тогава?
Както си казал, ФА не пее в този турнир и мангалите изгоряха:)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:22

alessandron написа:
ReZo написа:
oasis написа:

тотално намачкване

Реал си беха умрели до изгонването на Нани, не знам дали имаха и един точен удар във вратата. С човек по-малко обаче Юнайтед нямаше как да се защитава така агресивно, затова дойде и тва изпълнение на Модрич - Реал просто се изместиха още десет метра напред и се настаниха в тая опасна зона, от която всяка грешка на защитата води до опасност. Допреди това обаче Реал бяха принудени да играят с успоредни пасове около централната линия и без никаква заплаха, без дори да могат да направят някоя по-остра комбинация с пасове напред. Другото вече са фенски закачки - кой кога го подпирал съдията, преди колко мача, преди колко години и т.н.

много точно казано :thumbs:

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:31

alessandron написа:
Nole написа:

Можели пет гола да вкарат, сигурно - една греда не знаех, че за пет гола се брои, ма щом казваш. Истината е, че Моуриньо го избутаха на четвъртфинал - пък ти върти и сучи както искаш, много добре знаеш какво стана тая вечер, щото не си някой кон с капаци.

Избутали са ми оная работа. На Бернабеу нямаше корнер при гола на Уелбек, днес можеше да се свири засада при автгола на Рамос. Добави отмененеия гол за Реал първото полувреме и дузпата и червен картон, която не са даде срещу Рафаел. Грешки стават, аз не бих дал червен картон на Нани, но Моуриньо е бил и от другата страна. То не може само да те ощетяват. Есента като Ман Юн ги подпираха всеки мач, когато Челси им водеше в класирането, не си спомням да са ревали, правеха се на дървени философи тогава... Айде лека, както и да го гледаме Реал М е фаворит номер едно след днес, много трудно биха били спрени.

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:32

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21679307

Изображение

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:33

alessandron написа:
ReZo написа:
alessandron написа:
окей съм само , когато съм на обезболяващи...цял пакет си взех....като им мине действието сиеебаломамата сиеебало :blink: много голям разрез ми направих -10 санта да не е и повече, и тея конци стягат кофти...
абе жив умрял, в Събота съм на стадиона :ludnica:

Айде бързо оздравяване тогава и дано в събота да имаш повод за радост :fan:

абе , всъщност , може и да не ида, не ме слушай,че се надъхвам :)
тотална забрана за резки движения и каквото и да е натоварване имам поне за месец ...и по-тежко от чаша да не вдигам
а аз головете на Колежа не е като да не ги празанувам, особено срещу такива отбори :ludnica:
и като си имам някакво усещане,че поне 1-2 гола ще им жулнем в събота и си викам "абе я си стой на гъза пред телевизора по-добре"
имам време до събота до помисля, ама е много възможно да предпочета здравето тоя път, че пак под ножа не ми се ляга
не ме и слушай,че тук си ги говоря..тежка операция беше, че хернията ми беше много зле ...и в последната седмица болеше яко...
абе , курец..баш преди мача с Левски...пу деееба..късмет :unsure:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:38

Nole написа:
alessandron написа:
Nole написа:

Избутали са ми оная работа. На Бернабеу нямаше корнер при гола на Уелбек, днес можеше да се свири засада при автгола на Рамос. Добави отмененеия гол за Реал първото полувреме и дузпата и червен картон, която не са даде срещу Рафаел. Грешки стават, аз не бих дал червен картон на Нани, но Моуриньо е бил и от другата страна. То не може само да те ощетяват. Есента като Ман Юн ги подпираха всеки мач, когато Челси им водеше в класирането, не си спомням да са ревали, правеха се на дървени философи тогава... Айде лека, както и да го гледаме Реал М е фаворит номер едно след днес, много трудно биха били спрени.

аве ти си с толкова промит мозък че няма накъде повече, говориш за първия мач че при нашия гол нямало корнер, а при вашия дали нямаше тъч, я виж хубаво, ама да ви е честита 10-та титла, тва не ви прави по-голям отбори никога нямя да станете отбора с най-много фенове, защото той може да е само един - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:40

Искаш ли Моу за наследник на Съра ? :-)

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:48

Nole написа:

Искаш ли Моу за наследник на Съра ? :-)

Абе нали се сещаш, че Съра няма да се откаже преди да е взел Шампионската лига още един път. Още повече след днешната съдийска издънка. Имат състав да го направят определено. Клевърли и братчето израстват след всеки изминал мач. Уелбек показва много голям напредък, а и отзад имат опции. След очертаващия се срив на Барселона си мисля, че другата година вече няма да има кой да ги спре. Защото след днес се разбра, че Юнайтед не е вече ония наивен Юнайтед, който години наред отпадаше от отбори от неговия ранг. А иначе Моуриньо е треньор определено, но просто попадна в Реал, когато големия конкурент беше в разцвета на силите си и хегемонията му беше очевадна.

Изображение

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 01:58

Прикачени файлове:
601074_505302512871061_571498522_n.jpg

прекъсвам всякакви спорове и пререкания в темата
моля, минутка мълчание за кончината на един истински Държавник !

We're not perfect, but we do have democracy ! / Hugo Chavez/

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 02:55

Рой Кийн: 'Nani red card was the right call' :whistle:

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/196195.html

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 03:12

http://www.youtube.com/watch?v=3q5ta-JTAuQ

Иначе, влизането си е опасно и спокойно може да се свири червен - високо вдигнат крак към тялото, не виждам къде е драмата, да може и да не се свири, ако реши съдията, интерпретация на рефера си е. Нани знае, че това е опасна ситуация, не виждам никой фен на Юнайтед, дори да спомене, че постъпката му е безумна, всички ругатни са за съдията.
Веднага ми излиза наяве мача с Барса и Пепе, който дори не закачи Алвеш, но всички хейтъри тогава оправдаха, черения картон, защото било опасно, сега същите момченца реват, като откачени, а са си обикновени хейтърчета (нефенове на Юнайтед), визирам Девола с безкрайните му провокации срещу Реал и оня веселяк Тончо :rofl:

Дузпата е 50-50, както каза веднъж Сандро - какво да чакаме да убият някого и тогава ли да свирим.

Видеоповторенията са задължителни, всичко останало е ала бала

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид   |   06.03.2013 03:52

Мейджър написа:
Още по средата на първия мач си казах, че ако той завърши наравно, ще играя реванша 1:3 на точен.

Но сега ми се върти и втори вариант - 0:2 докъм средата на второто, следват два гола на манчовци примерно в 72-ата и 87-ата (единият задължително на Скоулс, хаха) и истинско опълчение в последните минути.

Едно е сигурно - победителят от този мач вдига трофея! :first:

Десета ли бе келеш... :-D Аз що си мисля, че финала ше е Реал -Милан... После къде били конспирациите! :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща