Това са едни констатации, с които съм съгласен, но за мен те бяха отдавна известни.
Никакво лошо предчувствие не съм имал, просто знаех, че ще загубят и не съм мислил за мача през целия ден.
Нормален мач за Де Хеа. Той никога не е блестял в мачове, в които се иска психика. Някои ще кажат много пъти е спасявал Ман.Юнайтед. Спасявал ги е от какво? Какво спечели толкова клубът с Де Хеа, който има над 400 мача? Една титла, но той тогава не беше безспорен титуляр, една ФА Къп, една Купа на Лигата, 2-3 пъти Суперкупа, Лига Европа 2017 заслугата е на Ромеро. Де Хеа пази някъде 2 мача в груповата фаза и най-много един на елиминация.
2013 г. четвъртфинал - реванш в ШЛ срещу Реал, гол на Модрич, който можеше да се спаси.
2014 г. полуфинал-реванш със Съндърленд за Купата на Лигата - детинска грешка.
2015 г. мач от първенство с Челси в заключителната част на сезона през Април, Юнайтед има някакъв бегъл шанс за титла за първи и единствен път след ерата Фъргюсън в толкова напреднала част на сезона. Де Хеа няма конкретна вина за гола при 1-0, но далеч не прави някои от типичните си мачове с впечатляващи спасявания.
2019 г. четвъртфинал-реванш с Барселона в ШЛ - допуснати два изключително смешни гола.
2019 г , отново , полуфинал за ФА Къп с Челси - отново допуснати два много смешни гола.
"Гениите" Солскяр и Удуърт правят "recruitment", след който отборът става по-слаб.
Къде ще сравняваш Антонио Валенсия с Уан-Бисака? Бисака прави добри шпагати и има хъс, но докато не окапе физически. Включванията му в атака, центриранията са незадоволителни. При центриране много пъти притъпява атаката, за да си нагласи топката. Тази вечер беше малко по-добре.
Фред и Скот Мактомини по-добри халфовели са от Андер Ерера и Дейли Блинд, който можеше да играе като такъв?
Линдельоф по-добър защитник ли е от Блинд? Вярно е, че шведа го привлече Моуриньо.
Махаш от отбора Смолинг, но държиш Туанзебе и Фил Джоунс. Хайде, Смолинг е по-конвертируем от Джоунс, а Туанзебе е по-млад и уж перспективен от Смолинг, но Смолинг като качества е по-добър и от двамата.
Махаш Ашли Ъйнг, но вземаш Телеш, който е непостоянен и е една загадка, доста дълго време.
Кавани е добър нападател, но Лукаку вкарваше много повече голове в Англия от Кавани и Марсиал взети заедно, а с повечето си голове носеше и повече точки на тима. Обвиняват го, че срещу силните се криел, но в единствения читав мач на Юнайтед в последните години, победата в Париж над ПСЖ с 3-1, той вкара два гола.
Махаш Мемфис Депай, за да дойдат в крайна сметка такива като Дениъл Джеймс и Лингард преди това.
Организация в клуба нулева. В последните години малко повече инвестиции в школата, в женския футбол, за трансфери по традиция, но в инфраструктура нищо. Сравнения със Сити не са и нужни.
А е показателно и напускането на Кейси Стоуни като треньор на женския отбор.
Чертае се светло бъдеще, а не се гледа, че трябва нов вратар, трябва още един добър централен защитник за партньор на Магуайър.
Вместо това се говори за Санчо, за нов нападател. За какво ни е Санчо? Той е като Лингард, стига толкова клоуни.
Естествено, че второто място е залъгващо. Продължили се със същия треньор клубът не може да се надава на нещо повече от четвърто място в другото първенство. Дори и него могат да изпуснат.
Донякъде се радвам аа Виляреал. Това им бе първи еврофинал, от сравнително малък град са, назад са в класирането в Примера, нека се радват хората.
Много повече ме ядосаха коментарите как Юнайтед толкова си може в Европа. Докато беше там Сър Алекс Фергюсън те бяха с най-много финали и трофеи в ШЛ от английските отбори. Титлата в ШЛ 2008 г. и финалът 2009г. дойдоха след много солидна игра в защита и добре премислена тактика. Вярно, може и Карлош Кейруш да има заслуга, но да се твърди нещо различно от констатацията която направих, е нелепо.
Поздрави на всички във форума, които харесват Манчестър Юнайтед!