Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 00:10

Отговори на тема  [ 19 мнения ] 
Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   26.05.2021 22:35

Много странно как никой не е пуснал конкретна тема, а заклети манчовци бол тука!

И айдее, жълтата подводница ги почна с първата сериозна атака, досега дяволите бяха по-активни!

We all live in a yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine ...

Последна промяна TheExorcist на 26.05.2021 22:36, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   26.05.2021 22:40

Не знам как ще прозвучи, макар честно казано не ме и вълнува чак толкова, но съм тотално за Манчо тази вечер.

На полувремето е добре Оле да звънне на Теди и да го пита дали не е наоколо, за да седне на пейката за подкрепа през втората част : ))

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   26.05.2021 22:51

И аз съм за Юнайтед.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   26.05.2021 22:55

И Вили Вуцов също :-D

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   26.05.2021 23:01

TheExorcist написа:
И Вили Вуцов също :-D

Томка, ти да заложиш маса пари и ти ще си така афектиран :laugh:

Иначе нищо неочаквано досега. Юнайтед си е наивен винаги бил назад в историята.
Дано успеят все пак да обърнат...

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 00:11

Много слаб мач, дано поне гледаме дузпи, че винаги е интересно за неутралните
Феновете на Юнайтед за какво са там, на театър ли са? Цял мач се чуват само феновете на Виля.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 00:30

Не отсъдиха чиста дузпа за Виляреал; отново бутат съдийския обор мангалчифут юнайтед.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 00:37

Dobril написа:
Не отсъдиха чиста дузпа за Виляреал; отново бутат съдийския обор мангалчифут юнайтед.

Не важиш, умнико! Има си правило и в случая бе приложено на място.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 00:56

Баси драмата. Такова нещо във финал не знам да е имало.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 00:58

ЕБАТИ ДУЗПИТЕ! ТАКОВА НЕЩО НЕ Е БИЛО! ЦЕЛИЯ ОТБОР ДА СЕ ИЗРЕДИ! СЕГА НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА! УНИКАЛНО ПРОСТО, ЧЕСТИТО НА ЖЪЛТАТА ПОДВОДНИЦА!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 00:58

Де Хея сигурно няма спасена дyзпа в кариерата си, така че това е грешка на Олелето, че не го смени. И двата отбора са тренирали много яко дyзпи в последните няколко дни.
Вияреал са най-слабият отбор печелил турнира.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 01:00

ЛОЛ, какви бяха тези дузпи, какво бе това чудо
11:10 дузпи?!?! :outofspace: :helpless:

Доста от дузпите влезнаха на магия, ама нз, това ще остане в историята.
Ман Юнайтед бе по-активния отбор, но уви, това е положението. И двата отбора заскужаваха, но няма как.

Първи европейски трофей за Виляреал :first:
Това си е турнира на Унай Емери, факт.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 01:06

Вуцката обаче е уникум, само хлеби Де Хея, a Руи, че и той пусна 10 дузпи ... ;-)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 01:14

TheExorcist написа:
Вуцката обаче е уникум, само хлеби Де Хея, a Руи, че и той пусна 10 дузпи ... ;-)

Виля изпълниха няколко брутални дузпи (особено втората петица), които не само Де Хея трудно можеше да спаси.
При един по-добър вратар при дузпите, жълтите калпаци можеха да бият по-рано,но пък това му донесе мига на победния удар...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 01:33

Преди мача имах лошо предчувствие и голът преди почивката само го потвърди. След изравняването имахме 15-20 минути на впечатляващо превъзходство, но бяхме престъпно небрежни в заключителната фаза. След като Виляреал отново изравниха играта ми стана ясно, че този мач няма да го вземем.

За дузпите няма какво повече да се каже. Де Хеа дори и да не беше изтървал решаващата дузпа, за мен бе слабото звено в отбора. Абсолютно вял и апатичен беше през цялото време. Че дузпите на Виляреал бяха безупречни едва ли подлежи на съмнение, но поведението му в рамката на вратата си беше така или иначе доста неубедително. Според мен това бе последният му мач за Юнайтед. Поне като първи вратар.

Под чертата заслужен успех за Виляреал. Без да блестят с някакви звезди, показаха задружна отборна игра, грамотност и самочувствие. Това няма как да не даде резултати.

За нас остават доста въпроси и натоварено лято. Трябват ни сума играчи. Липсата на класа и дълбочина в отбора е плашеща. Това второ място в шампионата е доста залъгващо. От Сити и Ливърпул все още ни делят светлинни години. Интересно ще е и какво ще се случи по шефските етажи на Олд Трафърд. Засега нищо значително, само празни приказки.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 01:54

Очевидно е, че ДеХея е слаб дузпаджия :-D

Браво на симпатягите от Виля, купа за Испания

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 01:59

SUBXERO написа:
Преди мача имах лошо предчувствие и голът преди почивката само го потвърди. След изравняването имахме 15-20 минути на впечатляващо превъзходство, но бяхме престъпно небрежни в заключителната фаза. След като Виляреал отново изравниха играта ми стана ясно, че този мач няма да го вземем.

За дузпите няма какво повече да се каже. Де Хеа дори и да не беше изтървал решаващата дузпа, за мен бе слабото звено в отбора. Абсолютно вял и апатичен беше през цялото време. Че дузпите на Виляреал бяха безупречни едва ли подлежи на съмнение, но поведението му в рамката на вратата си беше така или иначе доста неубедително. Според мен това бе последният му мач за Юнайтед. Поне като първи вратар.

Под чертата заслужен успех за Виляреал. Без да блестят с някакви звезди, показаха задружна отборна игра, грамотност и самочувствие. Това няма как да не даде резултати.

За нас остават доста въпроси и натоварено лято. Трябват ни сума играчи. Липсата на класа и дълбочина в отбора е плашеща. Това второ място в шампионата е доста залъгващо. От Сити и Ливърпул все още ни делят светлинни години. Интересно ще е и какво ще се случи по шефските етажи на Олд Трафърд. Засега нищо значително, само празни приказки.

Ако Арсенал бяха отстранили Виля на 1/2 почти сигурно щях да заложа за вас на финала да ги биете, но подводницата са коварен и неудобен отбор. Започнахте силно мача, като първите 15 минути се играеше само в тяхното поле, после те с половин положение поведоха. Реално Де Хея нямаше кой знае каква работа в мача, защото и нямаше опасни положения пред него.

За дузпите ясно, това беше уникално събитие с тези 22 дузпи, 21 вкарани.

Другото нещо, Солскяр е едно надменно парче, но без покритие, доста копира Сър-а в психоатаките, и се консултира за всичко с него, но няма неговия акъл и аура, въпроса е кой ще дойде на негово място ако го махнете! Това да паднеш с дузпи не е престъпление, но дет викаш вялата игра, просто можехте да си вземете мача в редовното!

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 02:01

Balleta написа:
Очевидно е, че ДеХея е слаб дузпаджия :-D

Браво на симпатягите от Виля, купа за Испания

Демек, Де Хея донесе купа за страната си ... ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лига Европа 2020-2021 - Финал - Villareal - Manchester United   |   27.05.2021 02:18

SUBXERO написа:

Това са едни констатации, с които съм съгласен, но за мен те бяха отдавна известни.
Никакво лошо предчувствие не съм имал, просто знаех, че ще загубят и не съм мислил за мача през целия ден.

Нормален мач за Де Хеа. Той никога не е блестял в мачове, в които се иска психика. Някои ще кажат много пъти е спасявал Ман.Юнайтед. Спасявал ги е от какво? Какво спечели толкова клубът с Де Хеа, който има над 400 мача? Една титла, но той тогава не беше безспорен титуляр, една ФА Къп, една Купа на Лигата, 2-3 пъти Суперкупа, Лига Европа 2017 заслугата е на Ромеро. Де Хеа пази някъде 2 мача в груповата фаза и най-много един на елиминация.

2013 г. четвъртфинал - реванш в ШЛ срещу Реал, гол на Модрич, който можеше да се спаси.
2014 г. полуфинал-реванш със Съндърленд за Купата на Лигата - детинска грешка.
2015 г. мач от първенство с Челси в заключителната част на сезона през Април, Юнайтед има някакъв бегъл шанс за титла за първи и единствен път след ерата Фъргюсън в толкова напреднала част на сезона. Де Хеа няма конкретна вина за гола при 1-0, но далеч не прави някои от типичните си мачове с впечатляващи спасявания.
2019 г. четвъртфинал-реванш с Барселона в ШЛ - допуснати два изключително смешни гола.
2019 г , отново , полуфинал за ФА Къп с Челси - отново допуснати два много смешни гола.

"Гениите" Солскяр и Удуърт правят "recruitment", след който отборът става по-слаб.
Къде ще сравняваш Антонио Валенсия с Уан-Бисака? Бисака прави добри шпагати и има хъс, но докато не окапе физически. Включванията му в атака, центриранията са незадоволителни. При центриране много пъти притъпява атаката, за да си нагласи топката. Тази вечер беше малко по-добре.
Фред и Скот Мактомини по-добри халфовели са от Андер Ерера и Дейли Блинд, който можеше да играе като такъв?
Линдельоф по-добър защитник ли е от Блинд? Вярно е, че шведа го привлече Моуриньо.
Махаш от отбора Смолинг, но държиш Туанзебе и Фил Джоунс. Хайде, Смолинг е по-конвертируем от Джоунс, а Туанзебе е по-млад и уж перспективен от Смолинг, но Смолинг като качества е по-добър и от двамата.
Махаш Ашли Ъйнг, но вземаш Телеш, който е непостоянен и е една загадка, доста дълго време.
Кавани е добър нападател, но Лукаку вкарваше много повече голове в Англия от Кавани и Марсиал взети заедно, а с повечето си голове носеше и повече точки на тима. Обвиняват го, че срещу силните се криел, но в единствения читав мач на Юнайтед в последните години, победата в Париж над ПСЖ с 3-1, той вкара два гола.
Махаш Мемфис Депай, за да дойдат в крайна сметка такива като Дениъл Джеймс и Лингард преди това.

Организация в клуба нулева. В последните години малко повече инвестиции в школата, в женския футбол, за трансфери по традиция, но в инфраструктура нищо. Сравнения със Сити не са и нужни.
А е показателно и напускането на Кейси Стоуни като треньор на женския отбор.

Чертае се светло бъдеще, а не се гледа, че трябва нов вратар, трябва още един добър централен защитник за партньор на Магуайър.
Вместо това се говори за Санчо, за нов нападател. За какво ни е Санчо? Той е като Лингард, стига толкова клоуни.

Естествено, че второто място е залъгващо. Продължили се със същия треньор клубът не може да се надава на нещо повече от четвърто място в другото първенство. Дори и него могат да изпуснат.

Донякъде се радвам аа Виляреал. Това им бе първи еврофинал, от сравнително малък град са, назад са в класирането в Примера, нека се радват хората.
Много повече ме ядосаха коментарите как Юнайтед толкова си може в Европа. Докато беше там Сър Алекс Фергюсън те бяха с най-много финали и трофеи в ШЛ от английските отбори. Титлата в ШЛ 2008 г. и финалът 2009г. дойдоха след много солидна игра в защита и добре премислена тактика. Вярно, може и Карлош Кейруш да има заслуга, но да се твърди нещо различно от констатацията която направих, е нелепо.

Поздрави на всички във форума, които харесват Манчестър Юнайтед!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]