Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
Попълване на "Б" лига в движение... (запитване)
| Автор |
Съобщение |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване) | 02.10.2015 17:38
Еми направете и вие некой скандал бе, само нас ни чакате. Ние тая година сме спокойни и ведри като Маджо в български съд!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване) | 02.10.2015 17:56
Пак ще попитам, (очевидно въпросът е неудобен и затова съм изтрит) защо през 2002-ра година не включи NEW MERSEY RAZORS след като бяхме закъснели само с 1 седмица за картотекирането и играхме контроли още от 1-вия кръг с почиващия (тогава отборите бяха 9)? Напомням, че тогава всички отбори без теб бяха за включването ни и може би щяхме да сме шампиони, защото резултатите от контролите ни бяха много добри. В същото време, сега говориш за включване отбори в движение. Няма нужда да ме изтриваш само и само защото те хващаме за пореден път в противоречие? Няма нужда да ми изтриваш постовете, ако има нападки то можеха да се изтрият, но очевидно въпросът ми е доста неудобен. 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване) | 02.10.2015 18:45
Tи мани тва ама в СЪЩИЯ тоя първи сезон Федерацията направи още един нечуван гаф като не ни позволи да картотекираме Резо за последните мачове от редовния сезон. Имаше УСТНА ДОГОВОРКА между двата клуба!!!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване) | 02.10.2015 18:51
Явно на Краля и Резо не им е било писано да играят в един отбор защото имаше ТРИ момента, в които това можеше да стане, но първия път попречи Мейджъра, втория Резо отказа капитанската лента, а в третия Краля отказа същото предложение. Мисля,че само ТОНЗО може да събере това звездно дуо заедно въпреки,че се опасявам,че ше изкараме колкото изкарахме с Гонзо в един отбор...около три мача!!! 
Последна промяна Крал Блуфен на 02.10.2015 18:52, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване) | 02.10.2015 19:01
Благодаря, че ме цитираш, това намалява значително шансовете да бъда изтрит повторно!
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване) | 02.10.2015 19:27
Първият сезон наистина бе скандален ! Първо - по административни причини , които Фалк е изтъкнал много точно, не бе позволено на най-силния отбор тогава - NEW MERSEY RAZORS да стане заслужен шампион ! Второ - отнета ми бе детската мечта да играя за Блу Пауър !!! до ден днешен си го нося като посттравматичен стрес. По темата - предложението е абсурдно. Ако Б група е експериментална , разбирам. Но в група, в която всеки си има своите цели - едни да се класират за А , други да докопат Бараж, а Гонзо да е вечно в БЕ...зтегловност, не може да влизат нови отбори по никое време и да разместват класирането ! Но ако Мейджъра вече е решил, това ще се случи, без значение какво мислите вие 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2711 Местоположение: planet earth
|

Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване) | 02.10.2015 19:34
тоест ?! Тонзо да открадне лиценза на Блу Пауър и да ме покани в отбора ..или ?! С Гонзо нямате сходни интереси, как да мелите зедно ?!? Той има фетиш към БЕ група.....в БЕзкрайната вселена има само един БЕзсмъртен , заБЕлежителен, БЕзтитлен, БЕдстващ вечно в БЕ група ...Гонзо ! 
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
Последна промяна ReZo на 02.10.2015 19:35, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване) | 02.10.2015 19:40
Единствения, който може да ОТКРАДНЕ нечий лиценз е Олимпията, но той е прекалено стар и амортизиран вече за да направи подобно нещо. Тонзо е свестно момче, но в РОД той е само служител на тоя етап... Прав си, не е добър варианта. Като Махна мейджъра от ПМЛ ше го измислиме. Кажете ми къде му е офис-бюрото и кога си тръгва от работа и ше поговорят с него да се оттегли и да ми дари акциите по съвест! И без тва аз му дадох идеята за ПМЛ, която родихме заедно с онова хомо Маняка преди години 
Последна промяна Крал Блуфен на 02.10.2015 19:41, променена общо 1 път
|
|   |
|
|