Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 04:59

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Попълване на "Б" лига в движение... (запитване) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване)   |   02.10.2015 17:38

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
обаче ако тръгнеш да задължаваш някой или да даваш точки за победа срещу новака ше стане скандал щото едните ше са били служебно, а другите може и да паднат!

Нека малко скандали да има, само да пускаме мачове е едно и също. :whistle:

Еми направете и вие некой скандал бе, само нас ни чакате. Ние тая година сме спокойни и ведри като Маджо в български съд!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване)   |   02.10.2015 17:56

Пак ще попитам, (очевидно въпросът е неудобен и затова съм изтрит) защо през 2002-ра година не включи NEW MERSEY RAZORS след като бяхме закъснели само с 1 седмица за картотекирането и играхме контроли още от 1-вия кръг с почиващия (тогава отборите бяха 9)? Напомням, че тогава всички отбори без теб бяха за включването ни и може би щяхме да сме шампиони, защото резултатите от контролите ни бяха много добри.

В същото време, сега говориш за включване отбори в движение. Няма нужда да ме изтриваш само и само защото те хващаме за пореден път в противоречие?

Няма нужда да ми изтриваш постовете, ако има нападки то можеха да се изтрият, но очевидно въпросът ми е доста неудобен. :tennis:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване)   |   02.10.2015 18:45

falkenbach написа:
Пак ще попитам, (очевидно въпросът е неудобен и затова съм изтрит) защо през 2002-ра година не включи NEW MERSEY RAZORS след като бяхме закъснели само с 1 седмица за картотекирането и играхме контроли още от 1-вия кръг с почиващия (тогава отборите бяха 9)? Напомням, че тогава всички отбори без теб бяха за включването ни и може би щяхме да сме шампиони, защото резултатите от контролите ни бяха много добри.

В същото време, сега говориш за включване отбори в движение. Няма нужда да ме изтриваш само и само защото те хващаме за пореден път в противоречие?

Няма нужда да ми изтриваш постовете, ако има нападки то можеха да се изтрият, но очевидно въпросът ми е доста неудобен. :tennis:

Tи мани тва ама в СЪЩИЯ тоя първи сезон Федерацията направи още един нечуван гаф като не ни позволи да картотекираме Резо за последните мачове от редовния сезон. Имаше УСТНА ДОГОВОРКА между двата клуба!!!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване)   |   02.10.2015 18:51

Явно на Краля и Резо не им е било писано да играят в един отбор защото имаше ТРИ момента, в които това можеше да стане, но първия път попречи Мейджъра, втория Резо отказа капитанската лента, а в третия Краля отказа същото предложение.

Мисля,че само ТОНЗО може да събере това звездно дуо заедно въпреки,че се опасявам,че ше изкараме колкото изкарахме с Гонзо в един отбор...около три мача!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Последна промяна Крал Блуфен на 02.10.2015 18:52, променена общо 2 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване)   |   02.10.2015 19:01

Крал Блуфен написа:
falkenbach написа:

Tи мани тва ама в СЪЩИЯ тоя първи сезон Федерацията направи още един нечуван гаф като не ни позволи да картотекираме Резо за последните мачове от редовния сезон. Имаше УСТНА ДОГОВОРКА между двата клуба!!!

Благодаря, че ме цитираш, това намалява значително шансовете да бъда изтрит повторно!

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване)   |   02.10.2015 19:27

Крал Блуфен написа:
falkenbach написа:

Първият сезон наистина бе скандален !
Първо - по административни причини , които Фалк е изтъкнал много точно, не бе позволено на най-силния отбор тогава - NEW MERSEY RAZORS да стане заслужен шампион !
Второ - отнета ми бе детската мечта да играя за Блу Пауър !!!

до ден днешен си го нося като посттравматичен стрес.

По темата - предложението е абсурдно. Ако Б група е експериментална , разбирам. Но в група, в която всеки си има своите цели - едни да се класират за А , други да докопат Бараж, а Гонзо да е вечно в БЕ...зтегловност, не може да влизат нови отбори по никое време и да разместват класирането !

Но ако Мейджъра вече е решил, това ще се случи, без значение какво мислите вие :help: :helpless: :laugh:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване)   |   02.10.2015 19:34

Крал Блуфен написа:
Явно на Краля и Резо не им е било писано да играят в един отбор защото имаше ТРИ момента, в които това можеше да стане, но първия път попречи Мейджъра, втория Резо отказа капитанската лента, а в третия Краля отказа същото предложение.

Мисля,че само ТОНЗО може да събере това звездно дуо заедно въпреки,че се опасявам,че ше изкараме колкото изкарахме с Гонзо в един отбор...около три мача!!! :rofl: :rofl: :rofl:

тоест ?!
Тонзо да открадне лиценза на Блу Пауър и да ме покани в отбора ..или ?!

С Гонзо нямате сходни интереси, как да мелите зедно ?!?
Той има фетиш към БЕ група.....в БЕзкрайната вселена има само един БЕзсмъртен , заБЕлежителен, БЕзтитлен, БЕдстващ вечно в БЕ група ...Гонзо ! :-D

Последна промяна ReZo на 02.10.2015 19:35, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Попълване на "Б" лига в движение... (запитване)   |   02.10.2015 19:40

ReZo написа:

тоест ?!
Тонзо да открадне лиценза на Блу Пауър и да ме покани в отбора ..или ?!

С Гонзо нямате сходни интереси, как да мелите зедно ?!?
Той има фетиш към БЕ група.....в БЕзкрайната вселена има само един БЕзсмъртен , заБЕлежителен, БЕзтитлен, БЕдстващ вечно в БЕ група ...Гонзо ! :-D

Единствения, който може да ОТКРАДНЕ нечий лиценз е Олимпията, но той е прекалено стар и амортизиран вече за да направи подобно нещо. Тонзо е свестно момче, но в РОД той е само служител на тоя етап... :cry:

Прав си, не е добър варианта. :besnyo:

Като Махна мейджъра от ПМЛ ше го измислиме. Кажете ми къде му е офис-бюрото и кога си тръгва от работа и ше поговорят с него да се оттегли и да ми дари акциите по съвест! И без тва аз му дадох идеята за ПМЛ, която родихме заедно с онова хомо Маняка преди години :bluefan:

Последна промяна Крал Блуфен на 02.10.2015 19:41, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2