Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:46

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Трансфери 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Трансфери   |   06.01.2013 21:58

CLUB DEPORTIVO LOS MILLONARIOS

[9] Крал Блуфен - Крал Блуфен OUT
[12] El Capitan - Ел Капитан OUT
[7] ghost16v - Хайзенберг IN
[32] Theo Los Millonarios - Виери IN

Мениджър на отбора до края на сезона ще бъде Надя. Помощник мениджър: Хайзенберг.

Успех МИЛИОНЕРИ!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   06.01.2013 22:45

Ти сериозно ли реши да се откажеш? Жалко. Размисли, време има.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   06.01.2013 23:07

блуфка и ти си един клоун, бате... :uuu:

(Синята Лавина)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   06.01.2013 23:41

па-ля-чо :cry:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   06.01.2013 23:46

Двама са... мислят си, че е интересно и забавно...

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   06.01.2013 23:50

ZeppeR написа:
па-ля-чо :cry:

Ся теб ли да те уча . Това са му другите никове ;-) :laugh:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   06.01.2013 23:54

Един истински "Ел Чапо" никога не би постъпил така !
да предаде картела (И ХОРАТА СИ) си ей така, без бой :-? :no: :stop:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   07.01.2013 00:26

Мейджър написа:

Не си спомням да съм ти искал мнението, нито на тебе нито на ония другия цървул Алекс. Аргументирал съм решението си да се оттегля от играта в предишната тема и не се сещам на кой дължа каквото и да било,че да се обеснявам пак...

Ако изобщо искаш първенството ти да завърши в пълен състав бъди така любезен да кажеш какво правиме с новите играчи щото никъде в сайта не намирам ни правилник ни нищо - сега трансферен прозорец ли сме, не сме ли, ше требва ли новото момче, което съм довел в играта да чака 7 дни щото е новак, нема ли да требва.

Та така...по същество.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   07.01.2013 00:59

ReZo написа:

Това,че съм решил да се оттегля от играта за известно време не значи,че предавам отбора. Напротив - намерил съм нов човек, който съм му обяснил за какво става дума и връщам още един от миналогодишния ни отбор. Организационно ше продължа да помагам ако е нужно както съм обещал, нищо чудно и да давам акъл за мачове и прогнози на съотборниците понякога, но просто съм си взел решението да се оттегля защото се натоварвам емоционално. Да, аз не съм бот, който пуска 5 пъти 1:1 и му е все тая, не съм и фигурант като много други. Аз като играя нещо дали ше е реално или виртуално влагам емоции, може би това се дължи и на известният ми темперамент, който моите приятели добре познават. И след като съм преценил,че тая игра повече ме натоварва отколкото разнообразява съм си взел решението да я спра.
Сигурно след време тръпката отново ше се появи и ше се включа както винаги съм го правил.

А тва,че некой ше си помисли,че съм се правел на интересен или нещо подобно грам не ме ебе копеле. Обяснявам ти го на тебе щото знам,че ше ме разбереш =)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   07.01.2013 02:24

Крал Блуфен написа:
Ако изобщо искаш първенството ти да завърши в пълен състав бъди така любезен да кажеш какво правиме с новите играчи щото никъде в сайта не намирам ни правилник ни нищо - сега трансферен прозорец ли сме, не сме ли, ше требва ли новото момче, което съм довел в играта да чака 7 дни щото е новак, нема ли да требва.

Питай Алекс или някой друг надъхан виртуален функционер. Аз съм обикновен почетен президент в тази игра - пуша си пурата, пия си уискито и ме боли кура кой си троши краката по виртуалните терени в първенството МИ и кой си удря главата над организационни еквилибристики във федерацията МИ!

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   07.01.2013 11:11

Мейджър написа:
Крал Блуфен написа:

Питай Алекс или някой друг надъхан виртуален функционер. Аз съм обикновен почетен президент в тази игра - пуша си пурата, пия си уискито и ме боли кура кой си троши краката по виртуалните терени в първенството МИ и кой си удря главата над организационни еквилибристики във федерацията МИ!

Да, да - точно така... Пробвай пак с мен да си измиеш ръцете... Аз съм поел ангажимент само за КФ... Не се опитвай да ме намесваш в други истории... Нито съм мод, нито съм организатор на Лигата, нито нищо... един "почетен" член на Управителния съвет на ПМЛ, отговорен за провеждането на КФ... Толкова...

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   07.01.2013 11:14

Крал Блуфен написа:
Мейджър написа:

Не си спомням да съм ти искал мнението, нито на тебе нито на ония другия цървул Алекс. Аргументирал съм решението си да се оттегля от играта в предишната тема и не се сещам на кой дължа каквото и да било,че да се обеснявам пак...

Та така...по същество.

И все пак, доколкото имам спомен, новаците "престоява" една седмица и чак на следващата могат да играят...
Това мисля, че не важи за стари играчи, какъвто твърдиш, че е ника, представящ се за Виери... Ако приемем, че това наистина е той (не знам има ли друг начин да се установи), то той би следвало да може да играе още от тази седмица...

Пак повтарям - пиша по спомени...

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   07.01.2013 11:30

Цитат:
Картотекиране на играчи:
- В случай, че картотекираният играч е със статут "Новак", същият получава състезателни права не по-рано от 7-дневен период от момента на картотекирането. Същото условие не важи, когато картотекирането се осъществява в рамките на трансферните прозорци.

- Зимен трансферен прозорец - продължава в дву- или триседмичния период на коледно-новогодишната пауза.

Тоест няма проблеми да играе от тази седмица.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   07.01.2013 13:26

http://clubs.pmleague.com/site/?page_id=61
Ето правилника за картотекиране, на сайта има отделен раздел Правила, в който си има подраздел Картотекиране... Не мога да повярвам, че не ги виждате, просто не сте ги търсили.
Иначе ясно е, че новият правилник няма да го дочакаме (и) този сезон...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   07.01.2013 16:43

Крал Блуфен написа:
ReZo написа:

Това,че съм решил да се оттегля от играта за известно време не значи,че предавам отбора. Напротив - намерил съм нов човек, който съм му обяснил за какво става дума и връщам още един от миналогодишния ни отбор. Организационно ше продължа да помагам ако е нужно както съм обещал, нищо чудно и да давам акъл за мачове и прогнози на съотборниците понякога, но просто съм си взел решението да се оттегля защото се натоварвам емоционално. Да, аз не съм бот, който пуска 5 пъти 1:1 и му е все тая, не съм и фигурант като много други. Аз като играя нещо дали ше е реално или виртуално влагам емоции, може би това се дължи и на известният ми темперамент, който моите приятели добре познават. И след като съм преценил,че тая игра повече ме натоварва отколкото разнообразява съм си взел решението да я спра.
Сигурно след време тръпката отново ше се появи и ше се включа както винаги съм го правил.

А тва,че некой ше си помисли,че съм се правел на интересен или нещо подобно грам не ме ебе копеле. Обяснявам ти го на тебе щото знам,че ше ме разбереш =)

Жалко, да кажа пак, но наистина като не ти е кеф, по-добре малко да спреш. Айде, чакаме те да се върнеш. :-)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   08.01.2013 15:37

Както изглежда, на твърде много хора празниците не са повлияли особено добре върху психическото им здраве.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   08.01.2013 16:10

Еми те хората са си го казали: много хубаво не е на хубаво...

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   08.01.2013 16:44

Крал Блуфен е и ще остане един от най-добрите мениджъри и организатори.

Очаквам те бате да се върнеш скоро. Много ми се иска да сме от един отбор, но аз ще бъда само в РОД, докато спра някой ден с играта.

А организаторите на тази игра ми паднаха много в очите, след гаврата с кампанията за Купата на ПМЛ. Пълен ташак е жребия, програмата, елиминациите, всичко. Гледам някакъв кръг сега тече, браво и честито, а сега си вземете Компа и го изхвърлете от терасите, за да свършите нещо качествено :yes: Само защо шибаният текущ кръг не започна с австралийските мачове на 1 ЯНУАРИ!?

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   08.01.2013 18:16

Пожелавам успех на царица Надя! Сега като мениджърка ще разполага с наследения пълен лукс, ресурси, активи и мангизи. Все пак, ако й омръзне това и иска по-обикновен зимен следобед, то да дойде да се сапуниса на моя бойлер :laugh:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Трансфери   |   08.01.2013 19:09

Тонзосе, срамота е още да не си сефтосал новия бойлер баш както си трябва. То не може само ти да се къпеш и останалите сме хора. :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща