Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:46

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 19 мнения ] 
НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ! 
Автор Съобщение
(Синята Лавина)
Аватар

Отговори с цитат
 НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   19.04.2015 23:52

Честита шампионска титла Лавини! :ura: :ura: :ura: :first: :first: :first:

Позволявам си да отворя тази тема, за да изкажа своите специални благодарности към моите съотборници за голямата емоция, която носи шампионската титла. Ще си позволя да използвам думите на друг голям играч от ПМЛ - пожелавам ви да изпитате чувството - "не чувството да „вдигнете“ някаква илюзорна купа или титла, а чувството на удовлетвореност." :yes:

Искам да изразя своето огромно задоволство, че за 13-ти пореден път изпълнихме целите на отбора. Никой друг отбор не се е справял успешно с тази "задача" толкова дълго. Едно голямо БРАВО на всички. Президентът ни трябва да е доволен :give5: :handshake:

Изравнихме се по титли с легендарният отбор на Рицарите (2003-2005). Според мен това бе най-добрият отбор за всички времена в ПМЛ, особено като постигнати резултати, рекорди и т.н. Ако говорим за доминация -тяхната е ненадмината и едва ли скоро ще бъде.

Изключително съм доволен, че през годините показваме непоклатимо постоянство като представяне, което за мен се дължи на изключителната рутина, опит, и най-вече класа на нашия отбор. Намирам още постигнатия от нас успех тази година за особено ценен, вземайки под внимание, че това е един, ако не и най-конкурентният сезон откакто съществува играта.

Тази година всеки един от моите съотборници има своя огромен принос за тази титла, но основният виновник Лавините пак да триумфират е нашият ГОЛЯМ капитан - Марто. Всички ви го познавате като Зепер. Причината да завършим на първото място е почти перфектната ни домакинска игра, която изцяло зависи от капитанския избор. Нашият капитан демонстрира завиден усет през цялата година в избора на мачове и както се казва направи разликата. Той си знае как го постига. Статистиките на отбора говорят сами за себе си. Браво Марто - шапки долу! :moufan: :moufan: :moufan:

Няма как да пропусна Ланси. Първи сезон с Лавината на най-необичаният пост в нашия отбор - вратарския. Справи се меко казано блестящо. Не си спомням вече колко точки спечелихме заради Ланси - ето и днес пак има голям принос. Браво Ланси! 19 отразени гола....въх. Даже има още 2 кръга за изява.

Старите куки в отбора бяха на ниво през целия сезон. Всеки имаше своите моменти на "гениалност" и дадоха своя принос в различни мачове. Браво! Отлична работа.

За себе си тази година ще кажа, че тотално подмених своя стил на игра, използвайки малко по-"научен" подход при даване на прогнозите. Резултатите са смесени - не знам дали ако бях играл повече на "усет", нямаше да вкарам повече.

Като цяло един много добър сезон за нас с пълна доминация из повечето отборни и индивидуални класации. Щеше да е перфектният сезон, ако не беше Редо да ни препъне миналата седмица на полуфинала за купата. Удовлетворението щеше да е на макс ако можехме да дублираме и купата и да се изравним с други легендарни отбори Риъл Грийн 2009 и Кърсд 2008. Е, поне имаме още върхове да стигаме :yes: нека не бъдем максималисти и се радваме на това което имаме :rofl:

БРАВО ЛАВИНИ - БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ЕМОЦИИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА!

НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ! :cheers: :cheers: :cheers:

Лейте шампанското :celebrate: :celebrate: :celebrate:

Последна промяна EL Capitano на 20.04.2015 00:03, променена общо 3 пъти

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.04.2015 00:11

Честита титла! Заслужена и категорична.
Постоянство, нюх, организация, талант, приспособимост към този формат на играта, малко късмет в ключовите моменти....Комбинацията от много фактори ражда Шампионът!
Цифрите са категорични и никой няма право даже да си помисля да омаловажава успеха ви.
Поздравления и за рицарите, бяха достоен опонент и конкурент за златото.
Този сезон бе лишен от интрига за титлата.
Такава има в изобилие обаче в долната половина на таблицата, а в тази игра е важно емоция да има
;-) Само не отпускайте каиша и завършете сезона шампионски. Не се и съмнявам, че ще го направите, де.

Ами, ха наздраве ви! :cheers:

(Demba Boyz)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.04.2015 00:14

Обективността, уважението ти към другите отбори и шампиони и скромността ти показват какъв играч/човек си.
Моите адмирации ! Голмайстор на сезона и с куп важни голове. Разбира се, Марто, като капитан ще вдигне Титлата пръв. Имах късмет да попадна в такъв отбор и да ми се даде шанс. Не знам какъв е рекорда за избивки за сезон, но много се зарибих по тази игра и искам да ставам все по-добър. Надявам се скоро да се видим на живо и да полеем Титлата подобаващо. Радвам се за всяка емоция и всеки мач през този сезон. Не съм очаквал, че ще спечеля 3 трофея за 1 година, но винаги съм вярвал в това... Марто може да потвърди :laugh:
Наздраве и още веднъж благодаря ! За мен е чест да съм част от този голям отбор !

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.04.2015 00:39

Мисля, че с тази категорично спечелена титла се превърнахте официално в най-титулувания отбор на този етап от историята на играта. Браво! :thumbs:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.04.2015 00:42

falkenbach написа:
Мисля, че с тази категорично спечелена титла се превърнахте официално в най-титулувания отбор на този етап от историята на играта. Браво! :thumbs:

В новата история на ПМЛ Лавината определено са най-успешния отбор въпреки,че предната им титла не знам дали трябва да се брои предвид фантомните обстоятелства :laugh:

Още веднъж честито на победителите от Краля!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.04.2015 09:28

Айде честита титла и от мен . Както са казали хората : Всичко хубаво на този свят е синьо ;-)
Ако можех да взема играч от друг отбор , то това ще е Марто . Е разбира се като колче , не като капитан ;-) :cheers:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.04.2015 10:27

Честито и от Петку!

Абсолютно заслужено. Най-постоянни през целия сезон. Вкарахте добри голове, страхотни спасявания и преждевременното коронясване говори само за себе си.
Сега се радвайте, щото следващия сезон е наш)
:cheers:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.04.2015 10:56

Честито и от мен, догодина титлата е червена! КЗЛ! :cheers:

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.04.2015 13:40

Браво, честито и от мен... :cheers:

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.04.2015 19:16

Честита титла!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   21.04.2015 08:23

Честито на Лавината! Смятам напълно заслужено в един сезон, в който единствено те демонстрираха постоянство през целия период и се откроиха над всеобщата посредствена маса.

За статистиката: Единственият отбор, който е водил от първия до последния кръг (досегашният рекорд беше на Грийн 2011 - от втория до последния кръг). Както и единственият отбор, станал шампион два кръга преди края (досега най-често титлата се решаваше в последния кръг, а в няколко случая и в предпоследния).

:cheers:

(Demba Boyz)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   21.04.2015 10:02

Благодаря на всички :-) Като фен на статистиките благодаря и на Медвед за инфото :thumbs: Полезно и интересно :cheers:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   21.04.2015 16:27

Честита титла! :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   21.04.2015 20:22

Честито и от мен, показно направихте този сезон.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   22.04.2015 19:55

машини, нямам какво друго да кажа, честито :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   23.04.2015 14:02

Честито :cheers:

(Demba Boyz)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   29.04.2015 17:42

я тоя Зепера ква е машинка тука...
браво на целия отбор и честита титла :thumbs:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.06.2015 06:34

Малко късничко, но ГОЛЯМО ЧЕСТИТО и от мен!
Били сте абсолютен хегемон през сезона и определено сте заслужили :thumbs:

Включвам се в шампионската наздравицата, защото и ние тук си имаме повод с 4-тата поредна :celebrate:
Честно казано много много по-вероятно за мен беше рицарите да станат 13 поредни пъти шампиони отколкото Лудогорец да играе в Шампионската лига с европейският шампион (Реал Мадрид) навръх рожденният ми ден, да вкараме рано-рано и аз да се съдирам от викам ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ !!!
Затова никога не казвайте "никога", само "напред и нагоре"!
:ludnica:

Наздраве на всички шампиони и двойно наздраве на тези, които са ми адаши :celebrate: :celebrate:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!   |   20.06.2015 12:04

msafinx написа:
........Лудогорец да играе в Шампионската лига с европейският шампион (Реал Мадрид) навръх рожденният ми ден, да вкараме рано-рано и аз да се съдирам от викам ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ !!!

Феновете на Лудогорц викат ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ срещу реал :moufan: :laugh: :laugh:........, а и да не забравям и транспаранта "Aquila non captat muscas"
БАСИ МАЙКАТА ТОЛКОВА АБСУРДНО И НЕРЕАЛНО ЗВУЧИ. ТРЯБВАШЕ ДА ИДА НА ТОЯ МАЧ !!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 19 мнения ]