Честита шампионска титла Лавини!
Позволявам си да отворя тази тема, за да изкажа своите специални благодарности към моите съотборници за голямата емоция, която носи шампионската титла. Ще си позволя да използвам думите на друг голям играч от ПМЛ - пожелавам ви да изпитате чувството - "не чувството да „вдигнете“ някаква илюзорна купа или титла, а чувството на удовлетвореност."
Искам да изразя своето огромно задоволство, че за 13-ти пореден път изпълнихме целите на отбора. Никой друг отбор не се е справял успешно с тази "задача" толкова дълго. Едно голямо БРАВО на всички. Президентът ни трябва да е доволен
Изравнихме се по титли с легендарният отбор на Рицарите (2003-2005). Според мен това бе най-добрият отбор за всички времена в ПМЛ, особено като постигнати резултати, рекорди и т.н. Ако говорим за доминация -тяхната е ненадмината и едва ли скоро ще бъде.
Изключително съм доволен, че през годините показваме непоклатимо постоянство като представяне, което за мен се дължи на изключителната рутина, опит, и най-вече класа на нашия отбор. Намирам още постигнатия от нас успех тази година за особено ценен, вземайки под внимание, че това е един, ако не и най-конкурентният сезон откакто съществува играта.
Тази година всеки един от моите съотборници има своя огромен принос за тази титла, но основният виновник Лавините пак да триумфират е нашият ГОЛЯМ капитан - Марто. Всички ви го познавате като Зепер. Причината да завършим на първото място е почти перфектната ни домакинска игра, която изцяло зависи от капитанския избор. Нашият капитан демонстрира завиден усет през цялата година в избора на мачове и както се казва направи разликата. Той си знае как го постига. Статистиките на отбора говорят сами за себе си. Браво Марто - шапки долу!
Няма как да пропусна Ланси. Първи сезон с Лавината на най-необичаният пост в нашия отбор - вратарския. Справи се меко казано блестящо. Не си спомням вече колко точки спечелихме заради Ланси - ето и днес пак има голям принос. Браво Ланси! 19 отразени гола....въх. Даже има още 2 кръга за изява.
Старите куки в отбора бяха на ниво през целия сезон. Всеки имаше своите моменти на "гениалност" и дадоха своя принос в различни мачове. Браво! Отлична работа.
За себе си тази година ще кажа, че тотално подмених своя стил на игра, използвайки малко по-"научен" подход при даване на прогнозите. Резултатите са смесени - не знам дали ако бях играл повече на "усет", нямаше да вкарам повече.
Като цяло един много добър сезон за нас с пълна доминация из повечето отборни и индивидуални класации. Щеше да е перфектният сезон, ако не беше Редо да ни препъне миналата седмица на полуфинала за купата. Удовлетворението щеше да е на макс ако можехме да дублираме и купата и да се изравним с други легендарни отбори Риъл Грийн 2009 и Кърсд 2008. Е, поне имаме още върхове да стигаме

нека не бъдем максималисти и се радваме на това което имаме
БРАВО ЛАВИНИ - БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ЕМОЦИИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА!
НАЗДРАВЕ ШАМПИОНИ!
Лейте шампанското