| Автор |
Съобщение |
|
navy
|

Re: Аннадък | 15.03.2014 00:00
Мисля писах, че Биовет са в катастрофално състояние къмто разплащания към техни подизпълнители и доставчици. По 6 месеца си чакат парите. Който устиска де. ФеКа-то е сериозен харч, бай дъ уей. И изглежда Домуса се е поувлякъл, но както и Тонев изведнъж му се секна ентусиазма със загубата на ГЕРБ, така като нищо и другия ще увехне за един ден. Парите от УЕФА вече са изхарчени, при това няколко пъти. Тези футболисти не играят за кеф. Бадемчето е взимал по 50 хилки, например.
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Аннадък | 15.03.2014 00:02
Павка, аз не споря за това. Работата ми допреди 10 години включваше често ходене в Разград, имам и много добри приятели там и т.н. и знам какво представляваше сегашната Лудогорец Арена. Условията там бяха нещо като сегашния Раковски примерно. За Лудогорец гранд че не може да се говори, то е ясно... но пък и в момента като се каже за българските грандове Левски и ЦСКА и звучи леко нелепо :) И аз съм за това да има силни сини и червени, с едно нормално управление, с едно нормално поведение, с една нормална политика насочена отдолу нагоре, а не политика на купуване на джонговци и дембита, но това е положението. От една страна сами сме си виновни че го траем, от друга поне в ЦСКА историята показва че от трънката се скача на две трънки та никога не се знае дали няма да стане по-зле :) Аз реагирам на това, че е излишно меренето на 1/n финали.. кой къде стигнал, как стигнал. Ами и ЦСКА има полуфинали преди не малко време и Славия дори са имали.. Ама схемата била друга.. ами то и сега е друга, а не като тази, в която игра Левски. Това обаче не прави маловажни постиженията нито на ЦСКА, нито на Левски, нито това сега на зелените трябва да се неглижира. Вчера имаше много фенове на Левски и ЦСКА на стадиона, същото бе и на опашката за билети. Убеден съм че на всеки му се е искало българският отбор да е неговия, но е факт че тези два отбора играха 5 дни по-рано и тези хора не са били на стадиона - в почивен ден, в по-нармално време и т.н. Понеже ме питаш за силния Левски ще ти кажа следното. Пазя си билет за мача на Левски - Удинезе. Да, аз чорбаря, който мазохистично доскоро бях на почти всеки домакински мач на ЦСКА, имах билет за мача ви с Удинезе, но не успях да отида, защото 1-2 часа преди мача ми падна един сървър и трябваше до началото на следващия работен ден всичко да е работещо и т.н. Та исках да отида там не да викам КЗЛ, а да гледам футбол. Затова и отидох на мачовете на Лудогорец. Ясно е че сме далеч от Валенсия.. но пък хората ги докараха тук. Нашите и вашите марули правят тъпотия след тъпотия, а хората работят методично. Градят.. почнаха с футболисти, които бяха в Левски и ЦСКА.. това беше никак не малка индикация какво ще се случи. Факт е че никой първоначално не ги взе на сериозно.. едва ли не нов Нефтохимик или Литекс. Сега обаче и сини и червени ближат рани след като първо ЦСКА не стана шампион заради една пародия в Перник, а после Левски не стана заради автогол в уж най-сигурния мач. Разбира се не са само това причините. Mиналата година Домуса почти се бе отказал, защото нещата не вървяха чак толкова добре и титлата някак не бе толкова сигурна. Почна да говори за посредственото първенство, за ситуацията в страната и т.н. .. т.е. рано или късно това ще се случи, каквото и да инвестира там. Но втората титла го амбицира и пичовете си направиха не лоша серия в ЛЕ, ще продадат Безяк за не лоши пари и всичко това си го направиха с игра и с нужната доза късмет, разбира се.
 |
|
navy
|

Re: Аннадък | 15.03.2014 00:26
 |  |  |  | Anfield написа: Павка, аз не споря за това. Работата ми допреди 10 години включваше често ходене в Разград, имам и много добри приятели там и т.н. и знам какво представляваше сегашната Лудогорец Арена. Условията там бяха нещо като сегашния Раковски примерно. За Лудогорец гранд че не може да се говори, то е ясно... но пък и в момента като се каже за българските грандове Левски и ЦСКА и звучи леко нелепо :) И аз съм за това да има силни сини и червени, с едно нормално управление, с едно нормално поведение, с една нормална политика насочена отдолу нагоре, а не политика на купуване на джонговци и дембита, но това е положението. От една страна сами сме си виновни че го траем, от друга поне в ЦСКА историята показва че от трънката се скача на две трънки та никога не се знае дали няма да стане по-зле :) Аз реагирам на това, че е излишно меренето на 1/n финали.. кой къде стигнал, как стигнал. Ами и ЦСКА има полуфинали преди не малко време и Славия дори са имали.. Ама схемата била друга.. ами то и сега е друга, а не като тази, в която игра Левски. Това обаче не прави маловажни постиженията нито на ЦСКА, нито на Левски, нито това сега на зелените трябва да се неглижира. Вчера имаше много фенове на Левски и ЦСКА на стадиона, същото бе и на опашката за билети. Убеден съм че на всеки му се е искало българският отбор да е неговия, но е факт че тези два отбора играха 5 дни по-рано и тези хора не са били на стадиона - в почивен ден, в по-нармално време и т.н. Понеже ме питаш за силния Левски ще ти кажа следното. Пазя си билет за мача на Левски - Удинезе. Да, аз чорбаря, който мазохистично доскоро бях на почти всеки домакински мач на ЦСКА, имах билет за мача ви с Удинезе, но не успях да отида, защото 1-2 часа преди мача ми падна един сървър и трябваше до началото на следващия работен ден всичко да е работещо и т.н. Та исках да отида там не да викам КЗЛ, а да гледам футбол. Затова и отидох на мачовете на Лудогорец. Ясно е че сме далеч от Валенсия.. но пък хората ги докараха тук. Нашите и вашите марули правят тъпотия след тъпотия, а хората работят методично. Градят.. почнаха с футболисти, които бяха в Левски и ЦСКА.. това беше никак не малка индикация какво ще се случи. Факт е че никой първоначално не ги взе на сериозно.. едва ли не нов Нефтохимик или Литекс. Сега обаче и сини и червени ближат рани след като първо ЦСКА не стана шампион заради една пародия в Перник, а после Левски не стана заради автогол в уж най-сигурния мач. Разбира се не са само това причините. Mиналата година Домуса почти се бе отказал, защото нещата не вървяха чак толкова добре и титлата някак не бе толкова сигурна. Почна да говори за посредственото първенство, за ситуацията в страната и т.н. .. т.е. рано или късно това ще се случи, каквото и да инвестира там. Но втората титла го амбицира и пичовете си направиха не лоша серия в ЛЕ, ще продадат Безяк за не лоши пари и всичко това си го направиха с игра и с нужната доза късмет, разбира се. |  |  |  |  |
Анфо, аз като дете ревах като от 3:0 срещу Байерн до докарахте едва до 4:3, но до мача с Олимпия и предиписаното черпене с Джони Уокър. Домуса му се услади, но според мен това бе апогея и заедно с хванатия съдия и червения картон - с това им свърши пистата късмет. Това написах в началото. Смехогорец не са силен отбор и това трябва да е ясно на всеки, разбиращ от футбол. В страната на слепите и едноокия е цар, но дори тук ги разкриха и латекса (за мен са ниво над тях), и морето, че и ние, които сме смешни в момента. Има една друга работа, като казваш с отхвърлените играчи от чорбата и от нас - фармация. Миро Иванов като дойде миналата година при нас бе като Марадона, и след месец се срина. Знаеш къде игра и къде си проведе подготовката. Тичат много, като западните отбори. Стоев е селски треньор, и със снощния мач го доказа. Това ако не бе лежерната Валенсия, а Гладбах например (не казвам Байерн), щеха да ги качат на 5+! Голям проблем са ултрасите. При нас вече са навсякъде, не само в Б! И аз не съм ходил на мач от сума време, утре мисля да ходя, че голям бой да ви правим. Но. Полицията може да се справи много лесно с по 20-30 олигофрена, риторичен е въпроса защо не го. Левски стигна 1/4 финал със същата схема, хайде не ми казвай, че ако е имало по 2 мача в групите, е нямало да се класираме! Бихме всичко в къщи! Чорбата има 1/2 финали с по 3 елиминации, без да има толкова много държави, няма база за сравнение! Представи си, че Каталуния се отдели... Писах и за титлите на Разград. Първата я продадоха Титан - били са обещали 2 млн за играчите премии за титла, и ... като не им се дават какво правим? Като добавим и 1 млн от Домуса... 3 млн са бая пара. Миналата година дадоха 500 хилки на Славия, Домуса не е дал лев премии на отбора по този случай. Затова махна Петев, не за друго. Сега му идват дюшеш парите от УЕФА, според мен и доста познати, е направил делчо с Лацио по случая. Ама кутсуз - Валенсия. Ами ако беше Лион, Бенфика, Тотнъм или Пилзен? Обясни ми как преди година билетите в разград бяха по 20-25 лв, а сега - доколкото чух, по 10-15... Първенството ни тепърва почва в решителна фаза, и никой (с изключение на Морето и Коко Пд, които сега почват да рентират участие в първата седмица - виж като не си платиха Ловеч и го духнаха) не трябва да се изключва. Според мен Ганчев ще направи селтакес шампион. Ако ли не - май Левски. Но не и Разград! Няма как да са 3 пъти поред, Боби ще цака много кинти, а Домуса няма да ги има! Няма изразен фаворит, никой не е класа над другите, както Левски през първата половина на 90е.
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Аннадък | 15.03.2014 00:51
Кажи ми честно, ти сам вярваш ли си ?
|
|   |
|
 |
|
Ramlid
|

Re: Аннадък | 15.03.2014 08:47
Аз не мога да разбера феновете на отбор дето няма нито един полуфинал за цял век какво разбират под факти  3 полуфинала за факти 
|
|   |
|
 |
|
batty
|

Re: Аннадък | 02.06.2014 00:34
Некой от вас да е пИкал на централна гара в тоалетните? Ако да, некой прай ли разлика от тоалетните и целя град там. На тоа грандиозен стадион ако дойде Мишел Платини да ви посети и да ви напрай евала и му се допикае, кво ше го правите, ше му отрежете мехура барабар с простата ли? Тва голема интелгенция се навъдила последно време.... 
|
|   |
|
|