Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:08

Отговори на тема  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Аннадък 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аннадък   |   15.03.2014 00:00

Vendome написа:
Prototype_Iblis написа:
Vendome написа:
....бизнесът му съвсем зазлее.

С последните развития шанса за това клони към НУЛА за следващите минимум 4 години, и не говоря за перото от фармацията му, там незнам, а за новата капка която ще почва да капе.

Не знам за новата капка, но от две години обикаля банките за кредит, ама всички го режат заради лошото състояние на бизнеса му.

Мисля писах, че Биовет са в катастрофално състояние къмто разплащания към техни подизпълнители и доставчици. По 6 месеца си чакат парите. Който устиска де.
ФеКа-то е сериозен харч, бай дъ уей. И изглежда Домуса се е поувлякъл, но както и Тонев изведнъж му се секна ентусиазма със загубата на ГЕРБ, така като нищо и другия ще увехне за един ден.
Парите от УЕФА вече са изхарчени, при това няколко пъти. Тези футболисти не играят за кеф. Бадемчето е взимал по 50 хилки, например.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аннадък   |   15.03.2014 00:02

navy написа:
Лудогорец няма потенциал да стане голям отбор, понеже е от Разград. Каквото и да правят там. И не са и в момента. И този проблясък има цена само в очите на малките.

Павка, аз не споря за това. Работата ми допреди 10 години включваше често ходене в Разград, имам и много добри приятели там и т.н. и знам какво представляваше сегашната Лудогорец Арена. Условията там бяха нещо като сегашния Раковски примерно. За Лудогорец гранд че не може да се говори, то е ясно... но пък и в момента като се каже за българските грандове Левски и ЦСКА и звучи леко нелепо :) И аз съм за това да има силни сини и червени, с едно нормално управление, с едно нормално поведение, с една нормална политика насочена отдолу нагоре, а не политика на купуване на джонговци и дембита, но това е положението. От една страна сами сме си виновни че го траем, от друга поне в ЦСКА историята показва че от трънката се скача на две трънки та никога не се знае дали няма да стане по-зле :)

Аз реагирам на това, че е излишно меренето на 1/n финали.. кой къде стигнал, как стигнал. Ами и ЦСКА има полуфинали преди не малко време и Славия дори са имали.. Ама схемата била друга.. ами то и сега е друга, а не като тази, в която игра Левски. Това обаче не прави маловажни постиженията нито на ЦСКА, нито на Левски, нито това сега на зелените трябва да се неглижира. Вчера имаше много фенове на Левски и ЦСКА на стадиона, същото бе и на опашката за билети. Убеден съм че на всеки му се е искало българският отбор да е неговия, но е факт че тези два отбора играха 5 дни по-рано и тези хора не са били на стадиона - в почивен ден, в по-нармално време и т.н.

Понеже ме питаш за силния Левски ще ти кажа следното. Пазя си билет за мача на Левски - Удинезе. Да, аз чорбаря, който мазохистично доскоро бях на почти всеки домакински мач на ЦСКА, имах билет за мача ви с Удинезе, но не успях да отида, защото 1-2 часа преди мача ми падна един сървър и трябваше до началото на следващия работен ден всичко да е работещо и т.н. Та исках да отида там не да викам КЗЛ, а да гледам футбол. Затова и отидох на мачовете на Лудогорец. Ясно е че сме далеч от Валенсия.. но пък хората ги докараха тук. Нашите и вашите марули правят тъпотия след тъпотия, а хората работят методично. Градят.. почнаха с футболисти, които бяха в Левски и ЦСКА.. това беше никак не малка индикация какво ще се случи. Факт е че никой първоначално не ги взе на сериозно.. едва ли не нов Нефтохимик или Литекс. Сега обаче и сини и червени ближат рани след като първо ЦСКА не стана шампион заради една пародия в Перник, а после Левски не стана заради автогол в уж най-сигурния мач. Разбира се не са само това причините. Mиналата година Домуса почти се бе отказал, защото нещата не вървяха чак толкова добре и титлата някак не бе толкова сигурна. Почна да говори за посредственото първенство, за ситуацията в страната и т.н. .. т.е. рано или късно това ще се случи, каквото и да инвестира там. Но втората титла го амбицира и пичовете си направиха не лоша серия в ЛЕ, ще продадат Безяк за не лоши пари и всичко това си го направиха с игра и с нужната доза късмет, разбира се.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аннадък   |   15.03.2014 00:26

Anfield написа:
navy написа:
Лудогорец няма потенциал да стане голям отбор, понеже е от Разград. Каквото и да правят там. И не са и в момента. И този проблясък има цена само в очите на малките.

Павка, аз не споря за това. Работата ми допреди 10 години включваше често ходене в Разград, имам и много добри приятели там и т.н. и знам какво представляваше сегашната Лудогорец Арена. Условията там бяха нещо като сегашния Раковски примерно. За Лудогорец гранд че не може да се говори, то е ясно... но пък и в момента като се каже за българските грандове Левски и ЦСКА и звучи леко нелепо :) И аз съм за това да има силни сини и червени, с едно нормално управление, с едно нормално поведение, с една нормална политика насочена отдолу нагоре, а не политика на купуване на джонговци и дембита, но това е положението. От една страна сами сме си виновни че го траем, от друга поне в ЦСКА историята показва че от трънката се скача на две трънки та никога не се знае дали няма да стане по-зле :)

Аз реагирам на това, че е излишно меренето на 1/n финали.. кой къде стигнал, как стигнал. Ами и ЦСКА има полуфинали преди не малко време и Славия дори са имали.. Ама схемата била друга.. ами то и сега е друга, а не като тази, в която игра Левски. Това обаче не прави маловажни постиженията нито на ЦСКА, нито на Левски, нито това сега на зелените трябва да се неглижира. Вчера имаше много фенове на Левски и ЦСКА на стадиона, същото бе и на опашката за билети. Убеден съм че на всеки му се е искало българският отбор да е неговия, но е факт че тези два отбора играха 5 дни по-рано и тези хора не са били на стадиона - в почивен ден, в по-нармално време и т.н.

Понеже ме питаш за силния Левски ще ти кажа следното. Пазя си билет за мача на Левски - Удинезе. Да, аз чорбаря, който мазохистично доскоро бях на почти всеки домакински мач на ЦСКА, имах билет за мача ви с Удинезе, но не успях да отида, защото 1-2 часа преди мача ми падна един сървър и трябваше до началото на следващия работен ден всичко да е работещо и т.н. Та исках да отида там не да викам КЗЛ, а да гледам футбол. Затова и отидох на мачовете на Лудогорец. Ясно е че сме далеч от Валенсия.. но пък хората ги докараха тук. Нашите и вашите марули правят тъпотия след тъпотия, а хората работят методично. Градят.. почнаха с футболисти, които бяха в Левски и ЦСКА.. това беше никак не малка индикация какво ще се случи. Факт е че никой първоначално не ги взе на сериозно.. едва ли не нов Нефтохимик или Литекс. Сега обаче и сини и червени ближат рани след като първо ЦСКА не стана шампион заради една пародия в Перник, а после Левски не стана заради автогол в уж най-сигурния мач. Разбира се не са само това причините. Mиналата година Домуса почти се бе отказал, защото нещата не вървяха чак толкова добре и титлата някак не бе толкова сигурна. Почна да говори за посредственото първенство, за ситуацията в страната и т.н. .. т.е. рано или късно това ще се случи, каквото и да инвестира там. Но втората титла го амбицира и пичовете си направиха не лоша серия в ЛЕ, ще продадат Безяк за не лоши пари и всичко това си го направиха с игра и с нужната доза късмет, разбира се.

Анфо, аз като дете ревах като от 3:0 срещу Байерн до докарахте едва до 4:3, но до мача с Олимпия и предиписаното черпене с Джони Уокър.
Домуса му се услади, но според мен това бе апогея и заедно с хванатия съдия и червения картон - с това им свърши пистата късмет. Това написах в началото.
Смехогорец не са силен отбор и това трябва да е ясно на всеки, разбиращ от футбол. В страната на слепите и едноокия е цар, но дори тук ги разкриха и латекса (за мен са ниво над тях), и морето, че и ние, които сме смешни в момента.
Има една друга работа, като казваш с отхвърлените играчи от чорбата и от нас - фармация.
Миро Иванов като дойде миналата година при нас бе като Марадона, и след месец се срина. Знаеш къде игра и къде си проведе подготовката. Тичат много, като западните отбори. Стоев е селски треньор, и със снощния мач го доказа. Това ако не бе лежерната Валенсия, а Гладбах например (не казвам Байерн), щеха да ги качат на 5+!
Голям проблем са ултрасите. При нас вече са навсякъде, не само в Б! И аз не съм ходил на мач от сума време, утре мисля да ходя, че голям бой да ви правим. Но. Полицията може да се справи много лесно с по 20-30 олигофрена, риторичен е въпроса защо не го.
Левски стигна 1/4 финал със същата схема, хайде не ми казвай, че ако е имало по 2 мача в групите, е нямало да се класираме! Бихме всичко в къщи!
Чорбата има 1/2 финали с по 3 елиминации, без да има толкова много държави, няма база за сравнение!
Представи си, че Каталуния се отдели...
Писах и за титлите на Разград. Първата я продадоха Титан - били са обещали 2 млн за играчите премии за титла, и ... като не им се дават какво правим? Като добавим и 1 млн от Домуса... 3 млн са бая пара.
Миналата година дадоха 500 хилки на Славия, Домуса не е дал лев премии на отбора по този случай. Затова махна Петев, не за друго. Сега му идват дюшеш парите от УЕФА, според мен и доста познати, е направил делчо с Лацио по случая. Ама кутсуз - Валенсия. Ами ако беше Лион, Бенфика, Тотнъм или Пилзен?
Обясни ми как преди година билетите в разград бяха по 20-25 лв, а сега - доколкото чух, по 10-15...
Първенството ни тепърва почва в решителна фаза, и никой (с изключение на Морето и Коко Пд, които сега почват да рентират участие в първата седмица - виж като не си платиха Ловеч и го духнаха) не трябва да се изключва. Според мен Ганчев ще направи селтакес шампион. Ако ли не - май Левски. Но не и Разград! Няма как да са 3 пъти поред, Боби ще цака много кинти, а Домуса няма да ги има!
Няма изразен фаворит, никой не е класа над другите, както Левски през първата половина на 90е.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аннадък   |   15.03.2014 00:51

navy написа:
...Ако ли не - май Левски. Но не и Разград! Няма как да са 3 пъти поред

Кажи ми честно, ти сам вярваш ли си ?

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аннадък   |   15.03.2014 08:47

navy написа:
bai Momchil написа:
Добре де, кво ще стане ако Лудогорец наесен вземе, че влезе в ШЛ и спечели някоя и друга точка? Ся вярно няма да има 1/4 финал, ама ще има спечелени точки в ШЛ :dunno:

"К'во ще стане лельо Пено, живо пиле да умре, после пак да се събуди и да стане да кълве"...
Пред фактите и Боговете мълчат Момчи, така че първо тях, ако може.
Аз не мисля, че смехогорец ще станат шампиони. Само това ще ти кажа. Нищо, че Домуса се точи за хет-трик, няма да се случи. Най-малкото жужето не изглежда съгласен. Оставяме всички други.

Аз не мога да разбера феновете на отбор дето няма нито един полуфинал за цял век какво разбират под факти :dance:

3 полуфинала за факти :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Аннадък   |   02.06.2014 00:34

Некой от вас да е пИкал на централна гара в тоалетните? Ако да, некой прай ли разлика от тоалетните и целя град там. На тоа грандиозен стадион ако дойде Мишел Платини да ви посети и да ви напрай евала и му се допикае, кво ше го правите, ше му отрежете мехура барабар с простата ли? :laugh:
Тва голема интелгенция се навъдила последно време.... :help:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3