| Автор |
Съобщение |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 06.08.2016 14:47
Онзиден Аполон вкараха 3 гола след 92а минута, така че мисля гореспоменатия рекорд падна. Отделно от това, може да провериш колко пъти Левски не е участвал в КЕШ/ШЛ, макар да е бил шампион, и то все с много силни отбори - веднъж поради пражката пролет, веднъж при разтурянето на отбора 1986, после 2 пъти поради ниския коефициент на България през 1994 и 1995. А за първия път с Олимпия платихме дан на масовото участие на "сини" национали в САЩ 1994. Отделно в началото ШЛ бе само с 8 отбора, не с 32 както е сега, и си се играеше в пълен жребий, не дирижиран в шампионски и нешампионски потоци... Така че преди да се слави гелосаната мастия, нека се отчете принципно какво е било. сфинясф след поколението на ИСП, Чичовото и Костадинов няма нито едно запомнящо се участие. Фактът, че славите едно 3:3 с Блекбърн и ви отстраниха (май те бяха, които в цялата си история са отстранявали само вас и никой друг), една загуба с 2:4 от Атлетико М и единствените ви запомнящи се мачове след 2000 г - 2 с Леверкузен (тогава имахте що-годе читав отбор) и едно 1:0 на Анфийлд без значение за тях... Това за 25 години брат!!! Помня и как стигнахте до последния 1/2 финал, с едно яко опълчение на ... Рода!
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 06.08.2016 15:17
Ако говориш за този мач - няма нищо общо http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2017/matches/round=2000790/match=2020424/index.html ако не е този кажи кой точно. Този рекорд няма как да бъде минат - в самия край на мач в който вече си отстранил отбора, който играе и с човек по-малко т.е. няма как и господ да им помогне, да допуснеш 3 гола в последните минути и да те отстранят... няма начин, освен ако вие не го направите 
Последна промяна Keanu на 06.08.2016 15:18, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
redo
(The Thracian Orphics)
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 06.08.2016 16:31
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 06.08.2016 17:07
Признвам, тук Розенборг наистина са се доближили - оставало е само Апоел да играят и с човек по-малко и вече нямаше да сте сами в най-големия европейски (а може би и световен) резил...
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 06.08.2016 21:33
Ако на Апоел им трябваха три безответни гола за класиране, можеше и да се доближи. В случая обаче и 1:0 им стигаше, а останалите два гола са паднали, когато Розенборг са се втурнали "ва банк" да се връщат в мача. Тъй че нищо специално не се е случило в този мач освен за лудаците, които са го играли оувърче след 85-ата минута :)))
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 06.08.2016 21:49
Ми едно си бае, да, числата са едни, как да ги променя, та да е нещо друго? С човек повече и 3:1 до 89-та падате, след като даже 3:3 ви стига да се класирате. Ясно, че за всеки ваш неуспех ще намериш оправдание - обективно или не. Фактите и цифрите обаче остават, знаеш го отлично, затова се дразниш. И да не забравя - говорим за цялата история в евротурнирите, не за последните 5-10-15-20-25 години. Примири се просто, че с една 2006-та не се изтриват 60-70 години перманентни издънки /от мои по-съзнателни спомени: Люцерн, втора швейцарска лига по онова време, Олимпия догодина пак ела, Аалст (тия дали съществуват още?!), Беверен, Там и тук пере, БАТЕ и Кака Жилина, Дебърцинки, Спартак Търнава, Сараево, Иртиш/.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 07.08.2016 00:12
 |  |  |  | alessandron написа: Ми едно си бае, да, числата са едни, как да ги променя, та да е нещо друго? С човек повече и 3:1 до 89-та падате, след като даже 3:3 ви стига да се класирате. Ясно, че за всеки ваш неуспех ще намериш оправдание - обективно или не. Фактите и цифрите обаче остават, знаеш го отлично, затова се дразниш. И да не забравя - говорим за цялата история в евротурнирите, не за последните 5-10-15-20-25 години. Примири се просто, че с една 2006-та не се изтриват 60-70 години перманентни издънки /от мои по-съзнателни спомени: Люцерн, втора швейцарска лига по онова време, Олимпия догодина пак ела, Аалст (тия дали съществуват още?!), Беверен, Там и тук пере, БАТЕ и Кака Жилина, Дебърцинки, Спартак Търнава, Сараево, Иртиш/. |  |  |  |  |
Статистиката пич, ми е най-силната страна. А на теб не е. Защото за да четеш статистиката, е редно да имаш мозък и да разсъждаваш, да знаеш и прочие, нещо, което всички свинки го прескачате. Аз съм го гледал онзи мач, за разлика явно от тебе. Какво се случи тогава: Левски бе подмладил целия си отбор, май само Гибона и Михтарски бяха по-така в години, и двамата вратари на Левски ми бяха набор, демек са били на по 20 години - "чудна" възраст за този пост. Тогава не се даваха продължения, най-много минута. И в този мач - 7 минути. Отделно смачкахме Антверпен, освен 3е гола Михтара изтърва поне още 3. Да припомня, че същия отбор игра финал за КНК година след това с Парма. Кое какво е трябвало да се случи не е важно, а факта - Левски отпадна. Но да виниш 20 годишни футболисти, че са отпаднали, но скъсали задника на Антверп е тъпо. Какво е трябвало да се получи като резултат, за да продължим, също не е важно, защото както казах се игра до 97а минута, а трябваше макс до 91. Така че избиване на свински комплекси - може, и толкова. За Олимпия писах. Вие също имате срамни отпадания, МТК, особено Мура-хвани-ме-за-кура и т.н. Горд ли си, че отстранихте Хайдук Кула след продължения? Хвала! Въпросът за нас е в играта и начина, а не в крайния резултат. Срамни отпадания Левски направи последните 7-8 години, да, но вие къде бяхте по това време? Ще ти кажа - крадяхте държавата и ви помилваха няколко пъти. Затова ви и закриха. Хубавото е, че участва ИСП, голямата ви "легенда", идеално миндили! При нас това в момента е някакъв друг отбор, не е Левски. За това и има по 1000 души публика. Ние не припознаваме, ние сме сини завинаги. Левски или смърт, нали знаеш!
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 07.08.2016 00:12
|
|   |
|
 |
|
Forest_fan
(Les Mousquetaires)
Регистриран на: 06.06.2012 07:21 Мнения: 5108 Местоположение: Laval, QC, Canada
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 07.08.2016 04:56
 |  |  |  | navy написа: Статистиката пич, ми е най-силната страна. А на теб не е. Защото за да четеш статистиката, е редно да имаш мозък и да разсъждаваш, да знаеш и прочие, нещо, което всички свинки го прескачате. Аз съм го гледал онзи мач, за разлика явно от тебе. Какво се случи тогава: Левски бе подмладил целия си отбор, май само Гибона и Михтарски бяха по-така в години, и двамата вратари на Левски ми бяха набор, демек са били на по 20 години - "чудна" възраст за този пост. Тогава не се даваха продължения, най-много минута. И в този мач - 7 минути. Отделно смачкахме Антверпен, освен 3е гола Михтара изтърва поне още 3. Да припомня, че същия отбор игра финал за КНК година след това с Парма.
|  |  |  |  |
Факт, Левски размаза Антверпен в реванша, затова и шока след 3-те гола в продълженията беше голям (Нейви с теб сме горе-долу набори). Друг факт е, че Антверпен игра финал с Парма през 1993 г. (а не през 1990 г.)
_________________ Un pour tous, tous pour un!
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 07.08.2016 10:17
 |  |  |  | navy написа:  |  |  |  | alessandron написа: Ми едно си бае, да, числата са едни, как да ги променя, та да е нещо друго? С човек повече и 3:1 до 89-та падате, след като даже 3:3 ви стига да се класирате. Ясно, че за всеки ваш неуспех ще намериш оправдание - обективно или не. Фактите и цифрите обаче остават, знаеш го отлично, затова се дразниш. И да не забравя - говорим за цялата история в евротурнирите, не за последните 5-10-15-20-25 години. Примири се просто, че с една 2006-та не се изтриват 60-70 години перманентни издънки /от мои по-съзнателни спомени: Люцерн, втора швейцарска лига по онова време, Олимпия догодина пак ела, Аалст (тия дали съществуват още?!), Беверен, Там и тук пере, БАТЕ и Кака Жилина, Дебърцинки, Спартак Търнава, Сараево, Иртиш/. |  |  |  |  |
Статистиката пич, ми е най-силната страна. А на теб не е. Защото за да четеш статистиката, е редно да имаш мозък и да разсъждаваш, да знаеш и прочие, нещо, което всички свинки го прескачате. Аз съм го гледал онзи мач, за разлика явно от тебе. Какво се случи тогава: Левски бе подмладил целия си отбор, май само Гибона и Михтарски бяха по-така в години, и двамата вратари на Левски ми бяха набор, демек са били на по 20 години - "чудна" възраст за този пост. Тогава не се даваха продължения, най-много минута. И в този мач - 7 минути. Отделно смачкахме Антверпен, освен 3е гола Михтара изтърва поне още 3. Да припомня, че същия отбор игра финал за КНК година след това с Парма. Кое какво е трябвало да се случи не е важно, а факта - Левски отпадна. Но да виниш 20 годишни футболисти, че са отпаднали, но скъсали задника на Антверп е тъпо. Какво е трябвало да се получи като резултат, за да продължим, също не е важно, защото както казах се игра до 97а минута, а трябваше макс до 91. Така че избиване на свински комплекси - може, и толкова. За Олимпия писах. Вие също имате срамни отпадания, МТК, особено Мура-хвани-ме-за-кура и т.н. Горд ли си, че отстранихте Хайдук Кула след продължения? Хвала! Въпросът за нас е в играта и начина, а не в крайния резултат. Срамни отпадания Левски направи последните 7-8 години, да, но вие къде бяхте по това време? Ще ти кажа - крадяхте държавата и ви помилваха няколко пъти. Затова ви и закриха. Хубавото е, че участва ИСП, голямата ви "легенда", идеално миндили! При нас това в момента е някакъв друг отбор, не е Левски. За това и има по 1000 души публика. Ние не припознаваме, ние сме сини завинаги. Левски или смърт, нали знаеш! |  |  |  |  |
Недей само да ми вменяваш само колко мозък имам, за да не вменявам и аз други неща, плюс не ме пришивай като "свинкя", както аз не ти лепвам етикет "говедо" - да си имаме уважението дори когато не мислим по един и същ начин. Както призоваваш Дявола да сваля червените очила, така и ти действаш като кон с капаци като стане дума за Левски. Срамни отпадания има ЦСКА, естествено за толкова години, но на Левски за цялата, повтарям, цялата ви история в ЕКТ, са повече. Жив и здрав. п.п. 20-годишните вече са най-смешното оправдание - 3:1, 89-та минута, човек повече. Не са 2-годишни, а 20. Примири се и ще ти е по-леко.
Последна промяна alessandron на 07.08.2016 10:20, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 07.08.2016 10:18
 |  |  |  | Forest_fan написа:  |  |  |  | navy написа: Статистиката пич, ми е най-силната страна. А на теб не е. Защото за да четеш статистиката, е редно да имаш мозък и да разсъждаваш, да знаеш и прочие, нещо, което всички свинки го прескачате. Аз съм го гледал онзи мач, за разлика явно от тебе. Какво се случи тогава: Левски бе подмладил целия си отбор, май само Гибона и Михтарски бяха по-така в години, и двамата вратари на Левски ми бяха набор, демек са били на по 20 години - "чудна" възраст за този пост. Тогава не се даваха продължения, най-много минута. И в този мач - 7 минути. Отделно смачкахме Антверпен, освен 3е гола Михтара изтърва поне още 3. Да припомня, че същия отбор игра финал за КНК година след това с Парма.
|  |  |  |  |
Факт, Левски размаза Антверпен в реванша, затова и шока след 3-те гола в продълженията беше голям (Нейви с теб сме горе-долу набори). Друг факт е, че Антверпен игра финал с Парма през 1993 г. (а не през 1990 г.) |  |  |  |  |
Той Нейви нали е силен в статистиката, то това 199 0 и 199 3 са близко все пак. Между другото и аз знам, че Левски до 89-тата е бил много по-силен и затова позорът е още по-голям - не бих винил някой да отпадне, като си е по-слаб.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 07.08.2016 12:13
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | Forest_fan написа:  |  |  |  | navy написа: Статистиката пич, ми е най-силната страна. А на теб не е. Защото за да четеш статистиката, е редно да имаш мозък и да разсъждаваш, да знаеш и прочие, нещо, което всички свинки го прескачате. Аз съм го гледал онзи мач, за разлика явно от тебе. Какво се случи тогава: Левски бе подмладил целия си отбор, май само Гибона и Михтарски бяха по-така в години, и двамата вратари на Левски ми бяха набор, демек са били на по 20 години - "чудна" възраст за този пост. Тогава не се даваха продължения, най-много минута. И в този мач - 7 минути. Отделно смачкахме Антверпен, освен 3е гола Михтара изтърва поне още 3. Да припомня, че същия отбор игра финал за КНК година след това с Парма.
|  |  |  |  |
Факт, Левски размаза Антверпен в реванша, затова и шока след 3-те гола в продълженията беше голям (Нейви с теб сме горе-долу набори). Друг факт е, че Антверпен игра финал с Парма през 1993 г. (а не през 1990 г.) |  |  |  |  |
Той Нейви нали е силен в статистиката, то това 199 0 и 199 3 са близко все пак. Между другото и аз знам, че Левски до 89-тата е бил много по-силен и затова позорът е още по-голям - не бих винил някой да отпадне, като си е по-слаб. |  |  |  |  |
Спеше ми се, можех с лекота да проверя годината, факта, че се хващате за такова елементарно нещо... Смешно е да се твърди, че видиш ли, белгийски отбор бил много по-слаб от българския, все едно сме били вицесветовни шампиони по онова време, а то пък Мехелен предишната година отнася КНК в къщи след победа над Аякс... Апропо, сгрешил съм и за възрастта: "вратарят Здравко Здравков-Фози, който по онова време още не е навършил 19 години". Когато писах за ваденето на Левски от КЕШ по административен път, 4 пъти в неговата история, не се изказа? Отделно от това, спортното щастие доста пъти ни изневерява и лишава от заслужени триумфи. Но сигурно за десети път го казвам - резултатите са второстепенни за "сините" фенове, за нас важен е духът и играта. Факт е, че последните 6-7 години такъв почти няма, и като показател са и празните трибуни.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 07.08.2016 21:06
Пак добре, че не паднахме, с тези пропуски... Обаче дузпата си бе престъпна! А от диемите да поканят Котев чорбаря да коментира мач на Левски си е чиста подигравка! Дали не е симптоматично присъствието на Сираков на стадиона? А дано!
|
|   |
|
 |
|
redo
(The Thracian Orphics)
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 07.08.2016 21:29
продължаваме без загуба тоя сезон!
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 08.08.2016 13:13
Могъщ Левски не може да бъде победен в Европа! Сърбин направи Левски страшилище!
Последна промяна tonzos_justice на 08.08.2016 13:24, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 08.08.2016 13:51
Така е, направихме копи-пейст на сфинята (лека и пръст), когато игра със страшилището Зимбру Кишинев!@
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 11.08.2016 14:47
http://gong.bg/bg-football/parva-liga/poveriha-levski-ludogorec-na-ivajlo-stoianov-391669#commentsМачът е ясен, УС на Левски не знам какво прави в момента... некоя безсмислена декларацийка спретват....Да ти турят за четвърти път поред (!!!) един и същи съдия да ти реже главата...
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 11.08.2016 15:47
корекция, 4 от последни 5
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 11.08.2016 22:25
Чудя се какво се оплаквате: шефа на съдиите - левскар, шефа на БФС - левскар, шефа на подземния свят дебелянски - левскар, шефа на държавата - левскар... май и Господ да е левскар няма как да ви помогне - както каза Дявола в ДНК-то ви е...
Последна промяна Keanu на 11.08.2016 22:26, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Левски - сезон 2016/17 | 12.08.2016 00:38
|
|   |
|