Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:31

Отговори на тема  [ 392 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Следваща
Левски - сезон 2016/17 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   06.08.2016 14:47

alessandron написа:
navy написа:
Санде, айде да не почваме, че ме знаеш, че със статистика ще ви забутам на гъза на географията. Хеле пък да вземем за база след 1990... Да говорим ли за цифри, числа и история?

Темата за евроуспехите ви е вечна, така да се каже и си е пълен факт, че имате много повече отпадания от отбори, които би трябвало да отстраните към моментната ситуация, а не стабилни представяния и отстъпване пред по-силни съперници. Дет се вика само 3:1 - 3:4 от 89-та до 94-та минута е достатъчно - пък ти ми давай статистика колкото искаш, за гъза на географията знаеш сигурно повече от мен с "откритията" на Левски ;-)

Онзиден Аполон вкараха 3 гола след 92а минута, така че мисля гореспоменатия рекорд падна.
Отделно от това, може да провериш колко пъти Левски не е участвал в КЕШ/ШЛ, макар да е бил шампион, и то все с много силни отбори - веднъж поради пражката пролет, веднъж при разтурянето на отбора 1986, после 2 пъти поради ниския коефициент на България през 1994 и 1995. А за първия път с Олимпия платихме дан на масовото участие на "сини" национали в САЩ 1994. Отделно в началото ШЛ бе само с 8 отбора, не с 32 както е сега, и си се играеше в пълен жребий, не дирижиран в шампионски и нешампионски потоци...
Така че преди да се слави гелосаната мастия, нека се отчете принципно какво е било.
сфинясф след поколението на ИСП, Чичовото и Костадинов няма нито едно запомнящо се участие. Фактът, че славите едно 3:3 с Блекбърн и ви отстраниха (май те бяха, които в цялата си история са отстранявали само вас и никой друг), една загуба с 2:4 от Атлетико М и единствените ви запомнящи се мачове след 2000 г - 2 с Леверкузен (тогава имахте що-годе читав отбор) и едно 1:0 на Анфийлд без значение за тях... Това за 25 години брат!!!
Помня и как стигнахте до последния 1/2 финал, с едно яко опълчение на ... Рода!

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   06.08.2016 15:17

navy написа:
Онзиден Аполон вкараха 3 гола след 92а минута, така че мисля гореспоменатия рекорд падна.

Ако говориш за този мач - няма нищо общо
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2017/matches/round=2000790/match=2020424/index.html ако не е този кажи кой точно.

Този рекорд няма как да бъде минат - в самия край на мач в който вече си отстранил отбора, който играе и с човек по-малко т.е. няма как и господ да им помогне, да допуснеш 3 гола в последните минути и да те отстранят... няма начин, освен ако вие не го направите :laugh:

Последна промяна Keanu на 06.08.2016 15:18, променена общо 1 път

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   06.08.2016 16:31

за тоя мач става дума :)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   06.08.2016 17:07

redo написа:
за тоя мач става дума :)

Признвам, тук Розенборг наистина са се доближили - оставало е само Апоел да играят и с човек по-малко и вече нямаше да сте сами в най-големия европейски (а може би и световен) резил...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   06.08.2016 21:33

Ако на Апоел им трябваха три безответни гола за класиране, можеше и да се доближи. В случая обаче и 1:0 им стигаше, а останалите два гола са паднали, когато Розенборг са се втурнали "ва банк" да се връщат в мача. Тъй че нищо специално не се е случило в този мач освен за лудаците, които са го играли оувърче след 85-ата минута :)))

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   06.08.2016 21:49

navy написа:
alessandron написа:
navy написа:
Санде, айде да не почваме, че ме знаеш, че със статистика ще ви забутам на гъза на географията. Хеле пък да вземем за база след 1990... Да говорим ли за цифри, числа и история?

Темата за евроуспехите ви е вечна, така да се каже и си е пълен факт, че имате много повече отпадания от отбори, които би трябвало да отстраните към моментната ситуация, а не стабилни представяния и отстъпване пред по-силни съперници. Дет се вика само 3:1 - 3:4 от 89-та до 94-та минута е достатъчно - пък ти ми давай статистика колкото искаш, за гъза на географията знаеш сигурно повече от мен с "откритията" на Левски ;-)

Айде пак с вечната дъвка... Ми да, като нямаш какво да кажеш, едно си баба знае, едно си баба бае...

Ми едно си бае, да, числата са едни, как да ги променя, та да е нещо друго? С човек повече и 3:1 до 89-та падате, след като даже 3:3 ви стига да се класирате. Ясно, че за всеки ваш неуспех ще намериш оправдание - обективно или не. Фактите и цифрите обаче остават, знаеш го отлично, затова се дразниш. И да не забравя - говорим за цялата история в евротурнирите, не за последните 5-10-15-20-25 години. Примири се просто, че с една 2006-та не се изтриват 60-70 години перманентни издънки /от мои по-съзнателни спомени: Люцерн, втора швейцарска лига по онова време, Олимпия догодина пак ела, Аалст (тия дали съществуват още?!), Беверен, Там и тук пере, БАТЕ и Кака Жилина, Дебърцинки, Спартак Търнава, Сараево, Иртиш/.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   07.08.2016 00:12

alessandron написа:
navy написа:
alessandron написа:

Айде пак с вечната дъвка... Ми да, като нямаш какво да кажеш, едно си баба знае, едно си баба бае...

Ми едно си бае, да, числата са едни, как да ги променя, та да е нещо друго? С човек повече и 3:1 до 89-та падате, след като даже 3:3 ви стига да се класирате. Ясно, че за всеки ваш неуспех ще намериш оправдание - обективно или не. Фактите и цифрите обаче остават, знаеш го отлично, затова се дразниш. И да не забравя - говорим за цялата история в евротурнирите, не за последните 5-10-15-20-25 години. Примири се просто, че с една 2006-та не се изтриват 60-70 години перманентни издънки /от мои по-съзнателни спомени: Люцерн, втора швейцарска лига по онова време, Олимпия догодина пак ела, Аалст (тия дали съществуват още?!), Беверен, Там и тук пере, БАТЕ и Кака Жилина, Дебърцинки, Спартак Търнава, Сараево, Иртиш/.

Статистиката пич, ми е най-силната страна. А на теб не е. Защото за да четеш статистиката, е редно да имаш мозък и да разсъждаваш, да знаеш и прочие, нещо, което всички свинки го прескачате. Аз съм го гледал онзи мач, за разлика явно от тебе.
Какво се случи тогава: Левски бе подмладил целия си отбор, май само Гибона и Михтарски бяха по-така в години, и двамата вратари на Левски ми бяха набор, демек са били на по 20 години - "чудна" възраст за този пост.
Тогава не се даваха продължения, най-много минута. И в този мач - 7 минути.
Отделно смачкахме Антверпен, освен 3е гола Михтара изтърва поне още 3. Да припомня, че същия отбор игра финал за КНК година след това с Парма.
Кое какво е трябвало да се случи не е важно, а факта - Левски отпадна. Но да виниш 20 годишни футболисти, че са отпаднали, но скъсали задника на Антверп е тъпо. Какво е трябвало да се получи като резултат, за да продължим, също не е важно, защото както казах се игра до 97а минута, а трябваше макс до 91. Така че избиване на свински комплекси - може, и толкова.
За Олимпия писах.
Вие също имате срамни отпадания, МТК, особено Мура-хвани-ме-за-кура и т.н. Горд ли си, че отстранихте Хайдук Кула след продължения? Хвала!
Въпросът за нас е в играта и начина, а не в крайния резултат. Срамни отпадания Левски направи последните 7-8 години, да, но вие къде бяхте по това време? Ще ти кажа - крадяхте държавата и ви помилваха няколко пъти. Затова ви и закриха. Хубавото е, че участва ИСП, голямата ви "легенда", идеално миндили!
При нас това в момента е някакъв друг отбор, не е Левски. За това и има по 1000 души публика. Ние не припознаваме, ние сме сини завинаги. Левски или смърт, нали знаеш!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   07.08.2016 00:12

Medved написа:
Ако на Апоел им трябваха три безответни гола за класиране, можеше и да се доближи. В случая обаче и 1:0 им стигаше, а останалите два гола са паднали, когато Розенборг са се втурнали "ва банк" да се връщат в мача. Тъй че нищо специално не се е случило в този мач освен за лудаците, които са го играли оувърче след 85-ата минута :)))

Що не духаш супата ?

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   07.08.2016 04:56

navy написа:
Статистиката пич, ми е най-силната страна. А на теб не е. Защото за да четеш статистиката, е редно да имаш мозък и да разсъждаваш, да знаеш и прочие, нещо, което всички свинки го прескачате. Аз съм го гледал онзи мач, за разлика явно от тебе.
Какво се случи тогава: Левски бе подмладил целия си отбор, май само Гибона и Михтарски бяха по-така в години, и двамата вратари на Левски ми бяха набор, демек са били на по 20 години - "чудна" възраст за този пост.
Отделно смачкахме Антверпен, освен 3е гола Михтара изтърва поне още 3. Да припомня, че същия отбор игра финал за КНК година след това с Парма.

Факт, Левски размаза Антверпен в реванша, затова и шока след 3-те гола в продълженията беше голям (Нейви с теб сме горе-долу набори). Друг факт е, че Антверпен игра финал с Парма през 1993 г. (а не през 1990 г.)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   07.08.2016 10:17

navy написа:
alessandron написа:

Кое какво е трябвало да се случи не е важно, а факта - Левски отпадна. Но да виниш 20 годишни футболисти, че са отпаднали, но скъсали задника на Антверп е тъпо. Какво е трябвало да се получи като резултат, за да продължим, също не е важно, защото както казах се игра до 97а минута, а трябваше макс до 91. Така че избиване на свински комплекси - може, и толкова.
За Олимпия писах.
Вие също имате срамни отпадания, МТК, особено Мура-хвани-ме-за-кура и т.н. Горд ли си, че отстранихте Хайдук Кула след продължения? Хвала!
Въпросът за нас е в играта и начина, а не в крайния резултат. Срамни отпадания Левски направи последните 7-8 години, да, но вие къде бяхте по това време? Ще ти кажа - крадяхте държавата и ви помилваха няколко пъти. Затова ви и закриха. Хубавото е, че участва ИСП, голямата ви "легенда", идеално миндили!
При нас това в момента е някакъв друг отбор, не е Левски. За това и има по 1000 души публика. Ние не припознаваме, ние сме сини завинаги. Левски или смърт, нали знаеш!

Недей само да ми вменяваш само колко мозък имам, за да не вменявам и аз други неща, плюс не ме пришивай като "свинкя", както аз не ти лепвам етикет "говедо" - да си имаме уважението дори когато не мислим по един и същ начин. Както призоваваш Дявола да сваля червените очила, така и ти действаш като кон с капаци като стане дума за Левски. Срамни отпадания има ЦСКА, естествено за толкова години, но на Левски за цялата, повтарям, цялата ви история в ЕКТ, са повече. Жив и здрав.

п.п. 20-годишните вече са най-смешното оправдание - 3:1, 89-та минута, човек повече. Не са 2-годишни, а 20. Примири се и ще ти е по-леко.

Последна промяна alessandron на 07.08.2016 10:20, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   07.08.2016 10:18

Forest_fan написа:
navy написа:

Факт, Левски размаза Антверпен в реванша, затова и шока след 3-те гола в продълженията беше голям (Нейви с теб сме горе-долу набори). Друг факт е, че Антверпен игра финал с Парма през 1993 г. (а не през 1990 г.)

Той Нейви нали е силен в статистиката, то това 1990 и 1993 са близко все пак. Между другото и аз знам, че Левски до 89-тата е бил много по-силен и затова позорът е още по-голям - не бих винил някой да отпадне, като си е по-слаб.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   07.08.2016 12:13

alessandron написа:
Forest_fan написа:
navy написа:

Той Нейви нали е силен в статистиката, то това 1990 и 1993 са близко все пак. Между другото и аз знам, че Левски до 89-тата е бил много по-силен и затова позорът е още по-голям - не бих винил някой да отпадне, като си е по-слаб.

Спеше ми се, можех с лекота да проверя годината, факта, че се хващате за такова елементарно нещо...
Смешно е да се твърди, че видиш ли, белгийски отбор бил много по-слаб от българския, все едно сме били вицесветовни шампиони по онова време, а то пък Мехелен предишната година отнася КНК в къщи след победа над Аякс...
Апропо, сгрешил съм и за възрастта: "вратарят Здравко Здравков-Фози, който по онова време още не е навършил 19 години".
Когато писах за ваденето на Левски от КЕШ по административен път, 4 пъти в неговата история, не се изказа? Отделно от това, спортното щастие доста пъти ни изневерява и лишава от заслужени триумфи.
Но сигурно за десети път го казвам - резултатите са второстепенни за "сините" фенове, за нас важен е духът и играта.
Факт е, че последните 6-7 години такъв почти няма, и като показател са и празните трибуни.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   07.08.2016 21:06

Пак добре, че не паднахме, с тези пропуски... Обаче дузпата си бе престъпна!
А от диемите да поканят Котев чорбаря да коментира мач на Левски си е чиста подигравка!
Дали не е симптоматично присъствието на Сираков на стадиона? А дано!

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   07.08.2016 21:29

продължаваме без загуба тоя сезон!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   08.08.2016 13:13

Могъщ Левски не може да бъде победен в Европа! Сърбин направи Левски страшилище!

Последна промяна tonzos_justice на 08.08.2016 13:24, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   08.08.2016 13:51

tonzos_justice написа:
Могъщ Левски не може да бъде победен в Европа! Сърбин направи Левски страшилище!

Така е, направихме копи-пейст на сфинята (лека и пръст), когато игра със страшилището Зимбру Кишинев!@

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   11.08.2016 14:47

redo написа:

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/poveriha-levski-ludogorec-na-ivajlo-stoianov-391669#comments
Мачът е ясен, УС на Левски не знам какво прави в момента... некоя безсмислена декларацийка спретват....Да ти турят за четвърти път поред (!!!) един и същи съдия да ти реже главата...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   11.08.2016 15:47

navy написа:
redo написа:

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/poveriha-levski-ludogorec-na-ivajlo-stoianov-391669#comments
Мачът е ясен, УС на Левски не знам какво прави в момента... некоя безсмислена декларацийка спретват....Да ти турят за четвърти път поред (!!!) един и същи съдия да ти реже главата...

корекция, 4 от последни 5

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   11.08.2016 22:25

Чудя се какво се оплаквате: шефа на съдиите - левскар, шефа на БФС - левскар, шефа на подземния свят дебелянски - левскар, шефа на държавата - левскар... май и Господ да е левскар няма как да ви помогне - както каза Дявола в ДНК-то ви е...

Последна промяна Keanu на 11.08.2016 22:26, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Левски - сезон 2016/17   |   12.08.2016 00:38

Keanu написа:
Чудя се какво се оплаквате: шефа на съдиите - левскар, шефа на БФС - левскар, шефа на подземния свят дебелянски - левскар, шефа на държавата - левскар... май и Господ да е левскар няма как да ви помогне - както каза Дявола в ДНК-то ви е...

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/comment/aman-ot-levskari-391703

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 392 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Следваща