Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари | 07.06.2015 20:03
Аз не казвам, че не вярвам - напротив, мисля, че все някой ден ще го вземе. Но днес не игра както очаквах. Да, знаех, че няма да е лесно защото срещу Стан никога не е лесно. Очаквах даже 5 сета, но и до там не я добута. Не знам кое ти се струва грешно от нещата които писах. Джокович днес игра по-слабо от обичайното. Нямаше го тоя хъс, НЯМАШЕ ГО ФОРХЕНДА ПО ПРАВАТА И БЕКХЕНДА ПО ПРАВАТА, удари по които се познава дали е в "терминатор моуд" или не е. Днес терминатора беше отсреща. Нема кво друго да коментираме. Слаба и отпусната игра, без идеи и никаква дълбочина. Сори ама така не става. Try next time.
|
|   |
|
 |
|
speranza
(Real Green)
|

Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари | 07.06.2015 20:04
 |  |  |  | alessandron написа: Обаче Значката "си ебало мамата" - плитко играл, некви тъпи къси, не знам какво. Джокович че не игра най-високото възможно, не игра, но и той е човек, нормално е и той да покаже нерви, спадове, да се чуди какво да прави, когато и отсреща такова ниво "терминатор" има. През годините аз лично вярвах, че Федерер все някога ще вземе Гароса, Фогела също, Дявола си вярваше до откат в Надал - ако феновете на Джокович не вярват, срамно за тях. |  |  |  |  |
Сандро, айде точно в тоя момент да не ни нападаш, моля. Ако е срамно да не вярваме, че Ноле ще спечели РГ, какво е да се вярва, че Григор ще спечели каквото и да е? Сори, ама няма нужда да се рита падналият.
Последна промяна speranza на 07.06.2015 20:04, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари | 07.06.2015 20:11
 |  |  |  | speranza написа:  |  |  |  | alessandron написа: Обаче Значката "си ебало мамата" - плитко играл, некви тъпи къси, не знам какво. Джокович че не игра най-високото възможно, не игра, но и той е човек, нормално е и той да покаже нерви, спадове, да се чуди какво да прави, когато и отсреща такова ниво "терминатор" има. През годините аз лично вярвах, че Федерер все някога ще вземе Гароса, Фогела също, Дявола си вярваше до откат в Надал - ако феновете на Джокович не вярват, срамно за тях. |  |  |  |  |
Сандро, айде точно в тоя момент да не ни нападаш, моля. Ако е срамно да не вярваме, че Ноле ще спечели РГ, какво е да се вярва, че Григор ще спечели каквото и да е? Сори, ама няма нужда да се рита падналият. |  |  |  |  |
Никого не ритам, не виждам кого точно съм нападнал. Колкото до Григор - ми да, аз продължавам да вярвам, че ще спечели големи титли. Щом Вава може на 29-30, защо не и Григор? Не съм чул да му е свършила кариерата. А на Значката писах, щото той обикновено говори как Джокович продава това и онова, сякаш само от него винаги зависи всичко. Колкото и да е добър един играч, никога не зависи само от него, отсреща има и друг.
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари | 09.06.2015 00:02
Понякога, дори да не вдигнеш най-голямото тенеке, пак си тръгваш като шампион: http://www.youtube.com/watch?v=DBmhBvpOI30 :)))
|
|   |
|
|