Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 00:54

Отговори на тема  [ 364 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 20:03

Аз не казвам, че не вярвам - напротив, мисля, че все някой ден ще го вземе. Но днес не игра както очаквах. Да, знаех, че няма да е лесно защото срещу Стан никога не е лесно. Очаквах даже 5 сета, но и до там не я добута.
Не знам кое ти се струва грешно от нещата които писах. Джокович днес игра по-слабо от обичайното. Нямаше го тоя хъс, НЯМАШЕ ГО ФОРХЕНДА ПО ПРАВАТА И БЕКХЕНДА ПО ПРАВАТА, удари по които се познава дали е в "терминатор моуд" или не е. Днес терминатора беше отсреща. Нема кво друго да коментираме. Слаба и отпусната игра, без идеи и никаква дълбочина. Сори ама така не става. Try next time.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 20:04

alessandron написа:
Balleta написа:
Значка, това чиста победа ли е, без куфарчето, как да я пишем тая :-D

:laugh:

Обаче Значката "си ебало мамата" - плитко играл, некви тъпи къси, не знам какво. Джокович че не игра най-високото възможно, не игра, но и той е човек, нормално е и той да покаже нерви, спадове, да се чуди какво да прави, когато и отсреща такова ниво "терминатор" има. През годините аз лично вярвах, че Федерер все някога ще вземе Гароса, Фогела също, Дявола си вярваше до откат в Надал - ако феновете на Джокович не вярват, срамно за тях.

Сандро, айде точно в тоя момент да не ни нападаш, моля. Ако е срамно да не вярваме, че Ноле ще спечели РГ, какво е да се вярва, че Григор ще спечели каквото и да е? Сори, ама няма нужда да се рита падналият.

Последна промяна speranza на 07.06.2015 20:04, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   07.06.2015 20:11

speranza написа:
alessandron написа:
Balleta написа:
Значка, това чиста победа ли е, без куфарчето, как да я пишем тая :-D

:laugh:

Обаче Значката "си ебало мамата" - плитко играл, некви тъпи къси, не знам какво. Джокович че не игра най-високото възможно, не игра, но и той е човек, нормално е и той да покаже нерви, спадове, да се чуди какво да прави, когато и отсреща такова ниво "терминатор" има. През годините аз лично вярвах, че Федерер все някога ще вземе Гароса, Фогела също, Дявола си вярваше до откат в Надал - ако феновете на Джокович не вярват, срамно за тях.

Сандро, айде точно в тоя момент да не ни нападаш, моля. Ако е срамно да не вярваме, че Ноле ще спечели РГ, какво е да се вярва, че Григор ще спечели каквото и да е? Сори, ама няма нужда да се рита падналият.

Никого не ритам, не виждам кого точно съм нападнал. Колкото до Григор - ми да, аз продължавам да вярвам, че ще спечели големи титли. Щом Вава може на 29-30, защо не и Григор? Не съм чул да му е свършила кариерата. А на Значката писах, щото той обикновено говори как Джокович продава това и онова, сякаш само от него винаги зависи всичко. Колкото и да е добър един играч, никога не зависи само от него, отсреща има и друг.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ролан Гарос 2015 - Тема за коментари   |   09.06.2015 00:02

Понякога, дори да не вдигнеш най-голямото тенеке, пак си тръгваш като шампион: http://www.youtube.com/watch?v=DBmhBvpOI30 :)))

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 364 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19