Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 18.03.2013 02:54
Ами защо не? Със сигурност щеше да е един от основните фаворити за титлата, а дали ще я спечели или не е божа или дяволска работа...
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32267 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 18.03.2013 03:03
Ами първия който поздрави Рафа след края на мача беше именно Лари Елисън, който беше полудял от кеф, хаха Айде теориите на конспирацитте да започват... Засега всичко се нарежда 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 18.03.2013 03:09
Велика вечер Размазваща Мария, 28 нейна титла и първа след Гароса, втора на Индиън. Изобщо не ми пука, че сестричките стачкуват, а Аза се контузи, на Мария малко ли и взе съдбата с тая контузия на рамото. След това Рафа, обрат по шампионски, беше се бъгнал за малко, но с малко късмет - двойна грешка на Дел По и после някакво негово заяждане с рефера затова, че му казал да вземе лош чалъндж изиграха лоша шега на аржето, Надал се надъха в правилния момент и оттам нататък беше ясно, че спиране няма. Голямо завръщане. Да Деволе, току що и Надал на постинтервюто каза, че пропуска Маями, жалко, скука ще е там, Мъри и Ноле да потят, но ми е кофти, защото американските мастърси са ми по хубаво време, докато европейските трудно ги следя Супервечер 
Последна промяна Balleta на 18.03.2013 03:11, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 18.03.2013 03:16
Честито на Рафа голямо завръщане направи, жалко за Дел По и той заслужава титлата след такива победи, но за съжаление победителят е само един. Иначе страхотен финал стана, драма, обрати и тенис от много високо качество, дано се разбива по-често доминацията на топ и да виждаме Дел По, а защо не Бердих и Цонга по тия финали, макар че последните психически са далеч от аржентинеца, който е доказал че може да бие най-добрите поред, тоя път трима му дойдоха много. Иначе Надал хич не си личеше че е отъствал почти година, страхотно двжение и покритие на корта, имаше някои досадни грешки, които замалко да му костват мача, но ги изчисти и откакто върна пробива втория сет бе безгрешен, евала на Дел По че се бори до последно, въпреки умората, която без съмнение му се отрази и му попречи да завърши започнатото. В Маями се очертава малко скука в отсъствието на Фед и Рафа, но какво да се прави добър тактически ход и на двамата това ще им помогне за клей сезона и там може би ще видим поредната доминация на Надал, но има време. Доволен съм от вчера и днес, че беше малко постничък тоя турнир, но ме задоволи качеството към края, точното когато трябваше 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 18.03.2013 03:31
Да, Юве, турнирът беше доста скучен и ботски, общо взето единствено Надал - Гулбис си струваше да се гледа. Но пък в заключителната фаза какви мачове само. Дел По - Мъри - изключителен първи сет и също много як втори, в третия вече Мъри се предаде и беше разбит. Ноле - Дел По - уникум мач, един от най-добрите за годината въпреки многото грешки. Все пак на този по-бавничък хард корт е нормално да се греши повече. Днешните топ тенисистите са страхотни атлети и няма как да завършваш лесно токата и да нижеш уинъри, това не ти е тревата... Надал - Бердих въпреки че беше класика бот никак не беше лош като качество. Много силна игра на Надал в първия сет. И сега за капак един много як финал в който Дел Потро отново удиви всички. Може би най-качествения мач от изброените, а и титлата беше заложена. Най-накрая ИУ си оправда претенциите, които има да е петия турнир от ГШ. Преди години беше Кей Бискейн (Маями), но от 2006 г. насам не е така определено, особено що касае ATP.
|
|   |
|
 |
|
joy_r
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 18.03.2013 03:44
Ахх, много съм щастлива Страхотна победа за Рафа 
 |
|
Dr. M
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 19.03.2013 08:21
"Diavolo"]Докторе, я разкажи нещо по така  Какво успя да гледаш на живо и т.н." Индиан Уелс е едно много красиво и богато място на около 2 часа път с кола от ЛА. Изумен съм от това какво тия хора са направили в тази пустиня. Наоколо са само сиво-оранжеви скалисти планини и пясък а в озасиса се плиска вода от водоскоци, фонтани, басеини. Навсякъде са разкошни суперхотели, ресторанти, бутици, видях поне десетина италиански спортни коли... Ние бяхме там миналата събота, неделя и вторник. В събота си купихме вечерни билети по $40 парчето от скалпер, местата бяха в по-горната част на стадиона, Надал би Райан Харисон, после малко от Цонга/Блейк. В неделя, дневни билети, пак от скалпер по $80 парчето, цял ден тенис. Джокович/Фонини, тренировка на Федерер, Мъри/Донской, мача на Шарапова, Григор/Ебден...Григор беше много стабилен на този мач, вие сте го гледали де. Не сте видели обаче фотосесията с българската публика която го нападна след мача, аз може би бях най-агресивния, сега ме е срам като си гледам снимките и ми се иска да ги изтрия...На другия ден в Кафето Григор коментира, че имал много забавна фотосесия Във вторник вече имахме с дъщеря ми бокс сиитс, на шестия ред отдясно зад съдийката. Дей тикетс, $340 на човек. Богатите асхоулс наоколо определено наблягаха на бирата и коктейлите много повече от плебеите на горните трибуни. При 5-1 за Григор започнаха да ме гледат злобно, един вид тоя па кой е та да се кефи толкова много. За съжаление кефа както знаете свърши бързо бързо и всичко си отиде на мястото. В същия ден, вторник, на големия стадион гледахме пак Шарапова, после Азаренка с малката Радванска. Решихме че този мач е ясен и отидохме да гледаме голямата Радванска срещу Кириленко. Радванска водеше но по едно време от големия стадион се чу че Азаренка е победилка. Сестра и пред нас моментално посърна, болката и беше на лицето, започна да маха на посоки, и естествено загуби. Сестринска солодарност. Последният мач който гледахме беше Григор/Нийлсен-Додиг/Мело на двойки. Историята се повтори. Нашите водеха и после загубиха. Малко преди края на мача Григор строши първата си ракета. Мисля че това е добър знак. Момчето дето целуваше Монфис в края на мача като загуби, вече го няма. Индиан Уелс е най-великия турнир на който съм бил. Като туристическа дестинация, не може да се сравнява с УС Опен. Това е само моето лично мнение за онези които може би се интересуват. Поздрави на всички! 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари | 19.03.2013 15:05
Интересно четиво, 10х  Благородно ти завиждам 
|
|   |
|
|