Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:43

Отговори на тема  [ 128 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 02:54

Nole написа:
Diavolo написа:
Жалко, изглежда, че Надал така и няма да спечели Маями, което е абсолютна гавра на съдбата, нещо като с това, че Бенето все още няма титла.. :dunno:

Сигурен съм, че единствената причина, да не спечели Маями тази година е че няма да играе. :ludnica:

Ами защо не? Със сигурност щеше да е един от основните фаворити за титлата, а дали ще я спечели или не е божа или дяволска работа...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 03:03

Нема Значка написа:
А за собственика на турнира, се сещам за едни кадри преди година-две, когато Надал беше загазил в един мач и беше тръгнал да губи яко, и го даваха (собственика) през 2 минути, как се ядосваше и как удряше по какво ли не, за малко да кюсне и горката му дъщеричка

Ами първия който поздрави Рафа след края на мача беше именно Лари Елисън, който беше полудял от кеф, хаха :-D

Айде теориите на конспирацитте да започват...
Засега всичко се нарежда :-P ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 03:09

Велика вечер :ura: :ura:

Размазваща Мария, 28 нейна титла и първа след Гароса, втора на Индиън. Изобщо не ми пука, че сестричките стачкуват, а Аза се контузи, на Мария малко ли и взе съдбата с тая контузия на рамото.

След това Рафа, обрат по шампионски, беше се бъгнал за малко, но с малко късмет - двойна грешка на Дел По и после някакво негово заяждане с рефера затова, че му казал да вземе лош чалъндж изиграха лоша шега на аржето, Надал се надъха в правилния момент и оттам нататък беше ясно, че спиране няма. Голямо завръщане.

Да Деволе, току що и Надал на постинтервюто каза, че пропуска Маями, жалко, скука ще е там, Мъри и Ноле да потят, но ми е кофти, защото американските мастърси са ми по хубаво време, докато европейските трудно ги следя :-D

Супервечер :ura: :ura: :ura:

Последна промяна Balleta на 18.03.2013 03:11, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 03:16

Честито на Рафа голямо завръщане направи, жалко за Дел По и той заслужава титлата след такива победи, но за съжаление победителят е само един. Иначе страхотен финал стана, драма, обрати и тенис от много високо качество, дано се разбива по-често доминацията на топ и да виждаме Дел По, а защо не Бердих и Цонга по тия финали, макар че последните психически са далеч от аржентинеца, който е доказал че може да бие най-добрите поред, тоя път трима му дойдоха много. Иначе Надал хич не си личеше че е отъствал почти година, страхотно двжение и покритие на корта, имаше някои досадни грешки, които замалко да му костват мача, но ги изчисти и откакто върна пробива втория сет бе безгрешен, евала на Дел По че се бори до последно, въпреки умората, която без съмнение му се отрази и му попречи да завърши започнатото. В Маями се очертава малко скука в отсъствието на Фед и Рафа, но какво да се прави добър тактически ход и на двамата това ще им помогне за клей сезона и там може би ще видим поредната доминация на Надал, но има време. Доволен съм от вчера и днес, че беше малко постничък тоя турнир, но ме задоволи качеството към края, точното когато трябваше :ura:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 03:31

Да, Юве, турнирът беше доста скучен и ботски, общо взето единствено Надал - Гулбис си струваше да се гледа. Но пък в заключителната фаза какви мачове само.
Дел По - Мъри - изключителен първи сет и също много як втори, в третия вече Мъри се предаде и беше разбит.
Ноле - Дел По - уникум мач, един от най-добрите за годината въпреки многото грешки. Все пак на този по-бавничък хард корт е нормално да се греши повече. Днешните топ тенисистите са страхотни атлети и няма как да завършваш лесно токата и да нижеш уинъри, това не ти е тревата...
Надал - Бердих въпреки че беше класика бот никак не беше лош като качество. Много силна игра на Надал в първия сет. И сега за капак един много як финал в който Дел Потро отново удиви всички. Може би най-качествения мач от изброените, а и титлата беше заложена.
Най-накрая ИУ си оправда претенциите, които има да е петия турнир от ГШ. Преди години беше Кей Бискейн (Маями), но от 2006 г. насам не е така определено, особено що касае ATP.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   18.03.2013 03:44

Ахх, много съм щастлива :ura:
Страхотна победа за Рафа :-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   19.03.2013 08:21

"Diavolo"]Докторе, я разкажи нещо по така :-)
Какво успя да гледаш на живо и т.н."

Индиан Уелс е едно много красиво и богато място на около 2 часа път с кола от ЛА. Изумен съм от това какво тия хора са направили в тази пустиня. Наоколо са само сиво-оранжеви скалисти планини и пясък а в озасиса се плиска вода от водоскоци, фонтани, басеини. Навсякъде са разкошни суперхотели, ресторанти, бутици, видях поне десетина италиански спортни коли...

Ние бяхме там миналата събота, неделя и вторник. В събота си купихме вечерни билети по $40 парчето от скалпер, местата бяха в по-горната част на стадиона, Надал би Райан Харисон, после малко от Цонга/Блейк. В неделя, дневни билети, пак от скалпер по $80 парчето, цял ден тенис. Джокович/Фонини, тренировка на Федерер, Мъри/Донской, мача на Шарапова, Григор/Ебден...Григор беше много стабилен на този мач, вие сте го гледали де. Не сте видели обаче фотосесията с българската публика която го нападна след мача, аз може би бях най-агресивния, сега ме е срам като си гледам снимките и ми се иска да ги изтрия...На другия ден в Кафето Григор коментира, че имал много забавна фотосесия :innocent:

Във вторник вече имахме с дъщеря ми бокс сиитс, на шестия ред отдясно зад съдийката. Дей тикетс, $340 на човек. Богатите асхоулс наоколо определено наблягаха на бирата и коктейлите много повече от плебеите на горните трибуни. При 5-1 за Григор започнаха да ме гледат злобно, един вид тоя па кой е та да се кефи толкова много. За съжаление кефа както знаете свърши бързо бързо и всичко си отиде на мястото.

В същия ден, вторник, на големия стадион гледахме пак Шарапова, после Азаренка с малката Радванска. Решихме че този мач е ясен и отидохме да гледаме голямата Радванска срещу Кириленко. Радванска водеше но по едно време от големия стадион се чу че Азаренка е победилка. Сестра и пред нас моментално посърна, болката и беше на лицето, започна да маха на посоки, и естествено загуби. Сестринска солодарност.

Последният мач който гледахме беше Григор/Нийлсен-Додиг/Мело на двойки. Историята се повтори. Нашите водеха и после загубиха. Малко преди края на мача Григор строши първата си ракета. Мисля че това е добър знак. Момчето дето целуваше Монфис в края на мача като загуби, вече го няма.

Индиан Уелс е най-великия турнир на който съм бил. Като туристическа дестинация, не може да се сравнява с УС Опен. Това е само моето лично мнение за онези които може би се интересуват.

Поздрави на всички!

8-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Инидън Уелс' 2013 - тема за коментари   |   19.03.2013 15:05

Интересно четиво, 10х :-)
Благородно ти завиждам 8-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 128 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7