Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 15:43

Отговори на тема  [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща
На АО вече официално погребаха тениса 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   10.01.2022 19:40

Nole написа:

в крайна сметка кой е ГОАТ се решава на корта, а не в съда, и там показателите са в полза на Новак Велики Джокович! :)

месията Христос-Джокович, който ще спечели още 10 титли от шлема ли :outofspace:

Шева, щаба на сърбина на някаква евтина дрога ли е :laugh: Няма такива зомбирани шовинисти :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   10.01.2022 19:51

а може би случая Кайри Ървинг именно показва, че нищо не се постига така ;)

БТВ ето ви тема за размисъл :-D

Kat
@katpijetlovic
·
5h
Testing in Serbian eUprava has the following legally and factually relevant steps:
T1: The moment of sampling
T2: Test completed in the lab
T3: Timestamp on the test
T4: Automatically generated mail
T5: Reception of the mail

There is a time passage between each of these steps.

Отдолу някакъв със сръбско име е написал как между взимането на негов тест и резултата е имало ден и половина.

как да е, дет се вика Джоко можеше да си измисли тест и на 18.12. и след това негативен на 24.12. (в този период за сега не са излизали публични изяви негови и да е чист и от това)

Истината вероятно никога няма да я разберем, но виж резултатите на корта са ясни:
20-20-20
най-много титли от мастърс серията, най-много седмици като номер едно, положителен ХТХ с другите двама.

и само да напомня, че тук си говорим, че Джоко се ползва с "привилегията" да не си набива в тялото някакъв разтвор, който всички ти казват, че трябва да е пожелателен, но реално го правят задължителен. в същото време за един от другите двама герои имаше доказателства как си набива в тялото забранени субстанции по предписанието на скандално известния доктор Фуентес.

Айде лека от мен!
Утре чакаме министъра по миграцията.

п.с. всяко чудо, като приключи, дори и това е за 3 дни.

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   10.01.2022 19:52

Balleta написа:
Nole написа:

в крайна сметка кой е ГОАТ се решава на корта, а не в съда, и там показателите са в полза на Новак Велики Джокович! :)

месията Христос-Джокович, който ще спечели още 10 титли от шлема ли :outofspace:

Шева, щаба на сърбина на някаква евтина дрога ли е :laugh: Няма такива зомбирани шовинисти :-D

какво е станало па сега и от щаба?
или говориш за семейството ? не знам защо са я давали тази пресконференция, за мен няма никакъв смисъл. ноле правилно мълчи.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   10.01.2022 20:31

Balleta написа:
Пича просто си иска титлата и парите от наградния фон, а някои тук продължават да си мислят, че е борец против неправдата и Ковид-мафията :rofl: :outofspace: Ако това му беше идеята изобщо нямаше да тръгва за Австралия ... нито е принципно, нито морално да мишкаруваш ...

Кайри Ървинг е много по достоен в позицията си, отколкото сърбето защото си най-малкото си отстоява позицията.. сърбина мишкарува, знае отдавна, че Австралия изискв ваксина за да играеш, но никога не каза, че няма да отиде защото е против това да се ваксинира (ето това щеше да бъде достойно за уважение независимо кой как приема нещата), вместо това се разболява в последния момент и казва, че причината да не е ваксиниран е , че се е разболял :outofspace: Това драги ми е бягане от отговорност и лицемерщина, която се определя с една позната до болка женска дума, а не отстояване на позиция :wave:

Ето това е истината! 101% на едно мнение с написаното тук! :handshake:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   10.01.2022 20:46

Кайри Ървинг е истинският знаменосец срещу Ковид ваксините. Отказва да се боцне, не играе и не взима заплати.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   10.01.2022 21:21

Vendome написа:
Кайри Ървинг е истинският знаменосец срещу Ковид ваксините. Отказва да се боцне, не играе и не взима заплати.

:laugh: признавам, че за пръв път не мога да преценя дали си сериозен или саркастично намекваш, че Ървин не губи пари.

Ако е второто, да обясня, че за всеки домакински мач, в който Ървинг не играе поради статуса си на неваксиниран той губи чек за $381,181,22

380 хиляди за всеки домакински мач.

Да, за мачовете в които Бруклин е гостувал е получил чек, въпреки, че не е играл (макар, че вече започна да играе в готуванията и започна да си ги заработва).

До края на сезона ще загуби половината от 35 милиона или точно 17.5 милиона поради отказа си на ваксинация, отделно с неприсъствието си на домакинските мачове са намалява шанса Бруклин и самия той да спечели титлата ... така, че позицията му си е достойна :-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   10.01.2022 23:19

Абсолютно съм сериозен.

Заигра при гостуванията понеже те останаха без играчи и опряха до него. Досега е играл един мач.

Последна промяна Vendome на 10.01.2022 23:22, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   10.01.2022 23:30

Vendome написа:
Абсолютно съм сериозен.

Заигра при гостуванията понеже те останаха без играчи и опряха до него. Досега е играл един мач.

Мен това ми е ясно, мислих, че си правиш майтап иронизирайки го, като казваш "не взима пари", защото той наистина не взима за домакинските мачове ...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   10.01.2022 23:41

Ами губи немалко пари. Колко биха се отказали от тях?

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 01:26

Vendome написа:
Защо австралийците да са примитивен народ?

Под влияние на афект не се изразих правилно. Примитивни са тези, които направиха целия този цирк с Ноле, организаторите на турнира, както и тези които издигнаха плакат Ноле да си го начука.

По време на Втората Световна война, основната част от армията на Великобритания е била от австралийци и новозеландци. Австралийците винаги са били силни на лятна Олимпиада, което показва, че там има добра стратегия за спорта.
Има, разбира се и доста други бележити личности, родени там.

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 01:46

bai Momchil написа:
alexbg написа:
Остави, не се мъчи - не виждаш ли, че той Момчи лично ги е преживял тия неща, разбира ги, помни ги...

"Truth does not mind being questioned. A lie does not like being challenged..."

Да не си фен на тоя алкохолик Гошо Тарабата?

Аз съм почитател на Георги Димитров и въобще не се срамувам от това. Човека е имал твърди убеждения, отстоявал ги е, а не е бил просто обикновен имитатор, със сервилно отношение към съветските власти. Той дори е засенчвал Сталин и заради това е бил облъчен при лечението си и отстранен от играта. Не че Сталин не е процедирал така с почти всички от обркръжението си.

И не е било накакво си дело в Германия. За да се изправиш на дебат срещу самия Херман Гьоринг и да го обориш, трябва наистина да си смел и интелигентен човек.
С течение на времето Димитров се променя обаче, дали заради средата, дали защо популярността му влияе лошо и самият той е пряко отговорен за смъртта на доста хора, някои от тях доста видни.
Но това не изключва хипотезата, че той пак е действал според убежденията си, макар и те вече да са били изкривени.

Много ме е яд обаче, като не се отчита спецификата на конкретния период, не само в България и съветския лагер, но и по света.
Убийствата по политически и идеологически причини тогава са били много по-чести.
И при предишния режим доста видни хора са пострадали, Вапцаров е само един от тях, но има и други, избивали 8-9 годишни деца, а след това за тях пише, че са били жертва на комунизма. За това какво самите те са правили, нито дума.
Садизмът е добре развит по царско време, практики като набиване на пирони в главата на човек, или счупване на черепа с т,н, костенурка са се прилагали често.
Имаме и един класически пример за реваншизъм, при атентата в църквата Света Неделя, където Борис Трети уж случайно закъснява, а после се саморазправя с доста от своите опоненти.
При погребението на Стефан Стамболов има висша форма на диващина и т.н.

Както много уважаваният от мен Раймон Арон е казал, че няма идеален политически режим, че няма пълна свобода, на едно място тя се разбира по един начин, на друг различно.

Но аз бих добавил, че е имало и има хора, които са искали да помогнат на своя народ, били са доста дейни, енергични и будни. Методите им може и да са противоречиви, нечисти, но убежденията им са били истински.

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 09:49

albertz написа:
bai Momchil написа:
alexbg написа:
Остави, не се мъчи - не виждаш ли, че той Момчи лично ги е преживял тия неща, разбира ги, помни ги...

"Truth does not mind being questioned. A lie does not like being challenged..."

Да не си фен на тоя алкохолик Гошо Тарабата?

Аз съм почитател на Георги Димитров и въобще не се срамувам от това. Човека е имал твърди убеждения, отстоявал ги е, а не е бил просто обикновен имитатор, със сервилно отношение към съветските власти. Той дори е засенчвал Сталин и заради това е бил облъчен при лечението си и отстранен от играта. Не че Сталин не е процедирал така с почти всички от обркръжението си.

И не е било накакво си дело в Германия. За да се изправиш на дебат срещу самия Херман Гьоринг и да го обориш, трябва наистина да си смел и интелигентен човек.
С течение на времето Димитров се променя обаче, дали заради средата, дали защо популярността му влияе лошо и самият той е пряко отговорен за смъртта на доста хора, някои от тях доста видни.
Но това не изключва хипотезата, че той пак е действал според убежденията си, макар и те вече да са били изкривени.

Много ме е яд обаче, като не се отчита спецификата на конкретния период, не само в България и съветския лагер, но и по света.
Убийствата по политически и идеологически причини тогава са били много по-чести.
И при предишния режим доста видни хора са пострадали, Вапцаров е само един от тях, но има и други, избивали 8-9 годишни деца, а след това за тях пише, че са били жертва на комунизма. За това какво самите те са правили, нито дума.
Садизмът е добре развит по царско време, практики като набиване на пирони в главата на човек, или счупване на черепа с т,н, костенурка са се прилагали често.
Имаме и един класически пример за реваншизъм, при атентата в църквата Света Неделя, където Борис Трети уж случайно закъснява, а после се саморазправя с доста от своите опоненти.

Както много уважаваният от мен Раймон Арон е казал, че няма идеален политически режим, че няма пълна свобода, на едно място тя се разбира по един начин, на друг различно.

Но аз бих добавил, че е имало и има хора, които са искали да помогнат на своя народ, били са доста дейни, енергични и будни. Методите им може и да са противоречиви, нечисти, но убежденията им са били истински.

======

Адмирации за написаното, качественото образование е различно от днешните недообразовани люде с тапии.
Последните 20 години изучаването на хуманитарни науки е по-лошо от това въобще да не се докосваш до тях.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 10:47

albertz написа:

Тук мога много, много да споря ама ще зацапаме темата. Едно нещо само ще кажа. Кървавия Божик е станал под мълчаливото одобрение на Тарабата. В югозападна България са пратени сръбски учитли да учат македонските българи на македонски език, а на самите българи са им били издадени паспорти на които е пишело националност МАКЕДОНЕЦ! Който не е бил съглсен е ясно какво се е случвало с него. Целта е била ясна. Това което ни спасява е разрива между Тито и Сталин. Само 2-3 години преди тия събития Борис Три :-) вади топки да се опъне на Хитлер, за да спаси евреийте. Толкоз. Ако искаш пусни една тема в кръчмата да спорим по въпроса. ;-)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 12:59

Джокович е излъгал, че не е пътувал 14 дни преди пристигането в Австралия, както кристално ясно се вижда тук.

Ето и наказанието за лъжлива информация пред граничните власти - ако има някакво останало правосъдие, може да влезе и в затвора.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 15:41

И аз да не разводнявам, Момчи, ама ми писна вече да слушам за македонските българи... Все едно няма беломорски, одрински, добруджански, бесарабски, нишки...
Другите ги няма - все тия макета са най-онеправданите, аман вече - 100+ години едно и също...

А пък за князе/царе, в които не е имало капка българска кръв - хич пък и няма какво да говорим...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 15:53

Vendome написа:

Неуместно и неудачно сравнение!
Баскетболът е отборна игра, а тенисът индивидуална.

Освен това, този Ървинг си седи дОма в САЩ, не пътува никъде в чужбина - докато при тениса е точно обратното, почти винаги имаш пътувания към места, които не ти са в родната страна/страната на местоживеенето. :-)
Та не бих казал, че е особено голям "борец" тоз скатаващ негър. ;-)

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 16:15

Той и за второто разболяване от ковид-19 е излъгал, ама дали ще си направят труда да го докажат?
Много лесно могат да го омаскарят, осъдят и дамгосат завинаги, но според мен ще му се размине просто защото е Джокович. Най-много да го изгонят от Авсатралия.
Но определено Джокович много се изложи от чисто човешка гледна точка. Това не оправдава левите неофашисти от Австралия, но това е съвсем друга тема.
Жалко, че фанатизираните Ноле фенове не могат да проумеят това. Те ще защитават своя ''Исус'' ако ще и човек да убие и накрая ще обвинят Федал и световната конспирация.

Последна промяна Diavolo на 11.01.2022 16:16, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 16:56

Naki написа:
И к'о пра'им с'я?
Ако тоя аФстралийски клефук :question: :-x реши все пак да му тури на Джоката 3 години банани за идване в Австралия, може ли Джокович да оБЖалва, или не?! :unsure: :blink:

Има ли вариант да не му дадат да играе тази година, но догодина и по-догодина да може все пак!? :unsure: :blink:

ICQ YIM WWW

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 17:04

alexbg написа:
И аз да не разводнявам, Момчи, ама ми писна вече да слушам за македонските българи... Все едно няма беломорски, одрински, добруджански, бесарабски, нишки...
Другите ги няма - все тия макета са най-онеправданите, аман вече - 100+ години едно и също...

А пък за князе/царе, в които не е имало капка българска кръв - хич пък и няма какво да говорим...

Само да добавя за Борис Трети. Той е бил близък с Хитлер, често му е гостувал. Възразявал му е по определени въпроси, но до един определен момент.
Като цяло почти целият наш елит е бил про-нацистки настроен.
Не че е невъзможно, но не е и много логично спасяването на евреите да е основно заслуга на Борис.
По-правдоподобно звучи версията, че съпругата на Борис Мария-Луиза е била по-големия застъпник за спасяването на евреите, както и Никола Мушанов, който е и един от най-големите противници на съюза ни с Германия.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: На АО вече официално погребаха тениса   |   11.01.2022 17:27

Naki написа:
Vendome написа:

Неуместно и неудачно сравнение!
Баскетболът е отборна игра, а тенисът индивидуална.

Освен това, този Ървинг си седи дОма в САЩ, не пътува никъде в чужбина - докато при тениса е точно обратното, почти винаги имаш пътувания към места, които не ти са в родната страна/страната на местоживеенето. :-)
Та не бих казал, че е особено голям "борец" тоз скатаващ негър. ;-)

Имаш ли идея що е това федерална държава?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Следваща