На АО вече официално погребаха тениса
| Автор |
Съобщение |
|
Balleta
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 19:40
месията Христос-Джокович, който ще спечели още 10 титли от шлема ли Шева, щаба на сърбина на някаква евтина дрога ли е  Няма такива зомбирани шовинисти 
|
|   |
|
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 19:51
а може би случая Кайри Ървинг именно показва, че нищо не се постига така ;) БТВ ето ви тема за размисъл Kat @katpijetlovic · 5h Testing in Serbian eUprava has the following legally and factually relevant steps: T1: The moment of sampling T2: Test completed in the lab T3: Timestamp on the test T4: Automatically generated mail T5: Reception of the mail There is a time passage between each of these steps. Отдолу някакъв със сръбско име е написал как между взимането на негов тест и резултата е имало ден и половина. как да е, дет се вика Джоко можеше да си измисли тест и на 18.12. и след това негативен на 24.12. (в този период за сега не са излизали публични изяви негови и да е чист и от това) Истината вероятно никога няма да я разберем, но виж резултатите на корта са ясни: 20-20-20 най-много титли от мастърс серията, най-много седмици като номер едно, положителен ХТХ с другите двама. и само да напомня, че тук си говорим, че Джоко се ползва с "привилегията" да не си набива в тялото някакъв разтвор, който всички ти казват, че трябва да е пожелателен, но реално го правят задължителен. в същото време за един от другите двама герои имаше доказателства как си набива в тялото забранени субстанции по предписанието на скандално известния доктор Фуентес. Айде лека от мен! Утре чакаме министъра по миграцията. п.с. всяко чудо, като приключи, дори и това е за 3 дни.
 |
|
Nole
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 19:52
какво е станало па сега и от щаба? или говориш за семейството ? не знам защо са я давали тази пресконференция, за мен няма никакъв смисъл. ноле правилно мълчи.
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 20:31
 |  |  |  | Balleta написа: Пича просто си иска титлата и парите от наградния фон, а някои тук продължават да си мислят, че е борец против неправдата и Ковид-мафията  Ако това му беше идеята изобщо нямаше да тръгва за Австралия ... нито е принципно, нито морално да мишкаруваш ... Кайри Ървинг е много по достоен в позицията си, отколкото сърбето защото си най-малкото си отстоява позицията.. сърбина мишкарува, знае отдавна, че Австралия изискв ваксина за да играеш, но никога не каза, че няма да отиде защото е против това да се ваксинира (ето това щеше да бъде достойно за уважение независимо кой как приема нещата), вместо това се разболява в последния момент и казва, че причината да не е ваксиниран е , че се е разболял  Това драги ми е бягане от отговорност и лицемерщина, която се определя с една позната до болка женска дума, а не отстояване на позиция  |  |  |  |  |
Ето това е истината! 101% на едно мнение с написаното тук! 
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 20:46
Кайри Ървинг е истинският знаменосец срещу Ковид ваксините. Отказва да се боцне, не играе и не взима заплати.
 |
|
Balleta
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 21:21
 признавам, че за пръв път не мога да преценя дали си сериозен или саркастично намекваш, че Ървин не губи пари. Ако е второто, да обясня, че за всеки домакински мач, в който Ървинг не играе поради статуса си на неваксиниран той губи чек за $381,181,22 380 хиляди за всеки домакински мач. Да, за мачовете в които Бруклин е гостувал е получил чек, въпреки, че не е играл (макар, че вече започна да играе в готуванията и започна да си ги заработва). До края на сезона ще загуби половината от 35 милиона или точно 17.5 милиона поради отказа си на ваксинация, отделно с неприсъствието си на домакинските мачове са намалява шанса Бруклин и самия той да спечели титлата ... така, че позицията му си е достойна 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 23:19
Абсолютно съм сериозен.
Заигра при гостуванията понеже те останаха без играчи и опряха до него. Досега е играл един мач.
Последна промяна Vendome на 10.01.2022 23:22, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 23:30
Мен това ми е ясно, мислих, че си правиш майтап иронизирайки го, като казваш "не взима пари", защото той наистина не взима за домакинските мачове ...
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 10.01.2022 23:41
Ами губи немалко пари. Колко биха се отказали от тях?
 |
|
albertz
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 01:26
Под влияние на афект не се изразих правилно. Примитивни са тези, които направиха целия този цирк с Ноле, организаторите на турнира, както и тези които издигнаха плакат Ноле да си го начука. По време на Втората Световна война, основната част от армията на Великобритания е била от австралийци и новозеландци. Австралийците винаги са били силни на лятна Олимпиада, което показва, че там има добра стратегия за спорта. Има, разбира се и доста други бележити личности, родени там.
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 01:46
Аз съм почитател на Георги Димитров и въобще не се срамувам от това. Човека е имал твърди убеждения, отстоявал ги е, а не е бил просто обикновен имитатор, със сервилно отношение към съветските власти. Той дори е засенчвал Сталин и заради това е бил облъчен при лечението си и отстранен от играта. Не че Сталин не е процедирал така с почти всички от обркръжението си. И не е било накакво си дело в Германия. За да се изправиш на дебат срещу самия Херман Гьоринг и да го обориш, трябва наистина да си смел и интелигентен човек. С течение на времето Димитров се променя обаче, дали заради средата, дали защо популярността му влияе лошо и самият той е пряко отговорен за смъртта на доста хора, някои от тях доста видни. Но това не изключва хипотезата, че той пак е действал според убежденията си, макар и те вече да са били изкривени. Много ме е яд обаче, като не се отчита спецификата на конкретния период, не само в България и съветския лагер, но и по света. Убийствата по политически и идеологически причини тогава са били много по-чести. И при предишния режим доста видни хора са пострадали, Вапцаров е само един от тях, но има и други, избивали 8-9 годишни деца, а след това за тях пише, че са били жертва на комунизма. За това какво самите те са правили, нито дума. Садизмът е добре развит по царско време, практики като набиване на пирони в главата на човек, или счупване на черепа с т,н, костенурка са се прилагали често. Имаме и един класически пример за реваншизъм, при атентата в църквата Света Неделя, където Борис Трети уж случайно закъснява, а после се саморазправя с доста от своите опоненти. При погребението на Стефан Стамболов има висша форма на диващина и т.н. Както много уважаваният от мен Раймон Арон е казал, че няма идеален политически режим, че няма пълна свобода, на едно място тя се разбира по един начин, на друг различно. Но аз бих добавил, че е имало и има хора, които са искали да помогнат на своя народ, били са доста дейни, енергични и будни. Методите им може и да са противоречиви, нечисти, но убежденията им са били истински.
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5900 Местоположение: София
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 09:49
 |  |  |  | albertz написа: Аз съм почитател на Георги Димитров и въобще не се срамувам от това. Човека е имал твърди убеждения, отстоявал ги е, а не е бил просто обикновен имитатор, със сервилно отношение към съветските власти. Той дори е засенчвал Сталин и заради това е бил облъчен при лечението си и отстранен от играта. Не че Сталин не е процедирал така с почти всички от обркръжението си. И не е било накакво си дело в Германия. За да се изправиш на дебат срещу самия Херман Гьоринг и да го обориш, трябва наистина да си смел и интелигентен човек. С течение на времето Димитров се променя обаче, дали заради средата, дали защо популярността му влияе лошо и самият той е пряко отговорен за смъртта на доста хора, някои от тях доста видни. Но това не изключва хипотезата, че той пак е действал според убежденията си, макар и те вече да са били изкривени. Много ме е яд обаче, като не се отчита спецификата на конкретния период, не само в България и съветския лагер, но и по света. Убийствата по политически и идеологически причини тогава са били много по-чести. И при предишния режим доста видни хора са пострадали, Вапцаров е само един от тях, но има и други, избивали 8-9 годишни деца, а след това за тях пише, че са били жертва на комунизма. За това какво самите те са правили, нито дума. Садизмът е добре развит по царско време, практики като набиване на пирони в главата на човек, или счупване на черепа с т,н, костенурка са се прилагали често. Имаме и един класически пример за реваншизъм, при атентата в църквата Света Неделя, където Борис Трети уж случайно закъснява, а после се саморазправя с доста от своите опоненти. При погребението на Стефан Стамболов има висша форма на диващина и т.н. Както много уважаваният от мен Раймон Арон е казал, че няма идеален политически режим, че няма пълна свобода, на едно място тя се разбира по един начин, на друг различно. Но аз бих добавил, че е имало и има хора, които са искали да помогнат на своя народ, били са доста дейни, енергични и будни. Методите им може и да са противоречиви, нечисти, но убежденията им са били истински. |  |  |  |  |
====== Адмирации за написаното, качественото образование е различно от днешните недообразовани люде с тапии. Последните 20 години изучаването на хуманитарни науки е по-лошо от това въобще да не се докосваш до тях.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 10:47
 |  |  |  | albertz написа:
Аз съм почитател на Георги Димитров и въобще не се срамувам от това. Човека е имал твърди убеждения, отстоявал ги е, а не е бил просто обикновен имитатор, със сервилно отношение към съветските власти. Той дори е засенчвал Сталин и заради това е бил облъчен при лечението си и отстранен от играта. Не че Сталин не е процедирал така с почти всички от обркръжението си.
И не е било накакво си дело в Германия. За да се изправиш на дебат срещу самия Херман Гьоринг и да го обориш, трябва наистина да си смел и интелигентен човек. С течение на времето Димитров се променя обаче, дали заради средата, дали защо популярността му влияе лошо и самият той е пряко отговорен за смъртта на доста хора, някои от тях доста видни. Но това не изключва хипотезата, че той пак е действал според убежденията си, макар и те вече да са били изкривени.
Много ме е яд обаче, като не се отчита спецификата на конкретния период, не само в България и съветския лагер, но и по света. Убийствата по политически и идеологически причини тогава са били много по-чести. И при предишния режим доста видни хора са пострадали, Вапцаров е само един от тях, но има и други, избивали 8-9 годишни деца, а след това за тях пише, че са били жертва на комунизма. За това какво самите те са правили, нито дума. Садизмът е добре развит по царско време, практики като набиване на пирони в главата на човек, или счупване на черепа с т,н, костенурка са се прилагали често. Имаме и един класически пример за реваншизъм, при атентата в църквата Света Неделя, където Борис Трети уж случайно закъснява, а после се саморазправя с доста от своите опоненти. При погребението на Стефан Стамболов има висша форма на диващина и т.н.
Както много уважаваният от мен Раймон Арон е казал, че няма идеален политически режим, че няма пълна свобода, на едно място тя се разбира по един начин, на друг различно.
Но аз бих добавил, че е имало и има хора, които са искали да помогнат на своя народ, били са доста дейни, енергични и будни. Методите им може и да са противоречиви, нечисти, но убежденията им са били истински.
|  |  |  |  |
Тук мога много, много да споря ама ще зацапаме темата. Едно нещо само ще кажа. Кървавия Божик е станал под мълчаливото одобрение на Тарабата. В югозападна България са пратени сръбски учитли да учат македонските българи на македонски език, а на самите българи са им били издадени паспорти на които е пишело националност МАКЕДОНЕЦ! Който не е бил съглсен е ясно какво се е случвало с него. Целта е била ясна. Това което ни спасява е разрива между Тито и Сталин. Само 2-3 години преди тия събития Борис Три  вади топки да се опъне на Хитлер, за да спаси евреийте. Толкоз. Ако искаш пусни една тема в кръчмата да спорим по въпроса. 
 |
|
vogelfrei
(Extreme Zombies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 12:59
Джокович е излъгал, че не е пътувал 14 дни преди пристигането в Австралия, както кристално ясно се вижда тук. Ето и наказанието за лъжлива информация пред граничните власти - ако има някакво останало правосъдие, може да влезе и в затвора.
|
|   |
|
 |
|
alexbg
(The Thracian Orphics)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 15:41
И аз да не разводнявам, Момчи, ама ми писна вече да слушам за македонските българи... Все едно няма беломорски, одрински, добруджански, бесарабски, нишки... Другите ги няма - все тия макета са най-онеправданите, аман вече - 100+ години едно и също...
А пък за князе/царе, в които не е имало капка българска кръв - хич пък и няма какво да говорим...
_________________ БЪДИ РАЗЛИЧЕН - БЪДИ ГРАМОТЕН...
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 15:53
Неуместно и неудачно сравнение! Баскетболът е отборна игра, а тенисът индивидуална. Освен това, този Ървинг си седи дОма в САЩ, не пътува никъде в чужбина - докато при тениса е точно обратното, почти винаги имаш пътувания към места, които не ти са в родната страна/страната на местоживеенето. Та не бих казал, че е особено голям "борец" тоз скатаващ негър. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 16:15
Той и за второто разболяване от ковид-19 е излъгал, ама дали ще си направят труда да го докажат? Много лесно могат да го омаскарят, осъдят и дамгосат завинаги, но според мен ще му се размине просто защото е Джокович. Най-много да го изгонят от Авсатралия. Но определено Джокович много се изложи от чисто човешка гледна точка. Това не оправдава левите неофашисти от Австралия, но това е съвсем друга тема. Жалко, че фанатизираните Ноле фенове не могат да проумеят това. Те ще защитават своя ''Исус'' ако ще и човек да убие и накрая ще обвинят Федал и световната конспирация.
Последна промяна Diavolo на 11.01.2022 16:16, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 16:56
Има ли вариант да не му дадат да играе тази година, но догодина и по-догодина да може все пак!? 
|
|   |
|
 |
|
albertz
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 17:04
Само да добавя за Борис Трети. Той е бил близък с Хитлер, често му е гостувал. Възразявал му е по определени въпроси, но до един определен момент. Като цяло почти целият наш елит е бил про-нацистки настроен. Не че е невъзможно, но не е и много логично спасяването на евреите да е основно заслуга на Борис. По-правдоподобно звучи версията, че съпругата на Борис Мария-Луиза е била по-големия застъпник за спасяването на евреите, както и Никола Мушанов, който е и един от най-големите противници на съюза ни с Германия.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: На АО вече официално погребаха тениса | 11.01.2022 17:27
Имаш ли идея що е това федерална държава?
|