Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 17:54

Отговори на тема  [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
13 ГШ титла за Рафаел Надал! 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: 13 ГШ титла за Рафаел Надал!   |   21.09.2013 14:25

IchWill, joy_r, Henman,

радвам се да ви прочета(Не че вероятно някого персонално сме си писали, но ви помня много добре и съм ви чел в стария форум)

Не мога да взема никакво отношение по въпроса за втория ник на Дявола, въпреки че помня ника Мъри.
Сега тъпо ще да е било, но в крайна сметка (баз да го защитавам) едва ли е излъгал или наранил персонално някого от вас(камо ли да се е възползвал по някакъв начин).
За псуването и обидите (не, че и това е кой знае какво, след като е от непознати хора, които нямат особено голямо значение за нашия реален живот) съм съгласен повече. На никого не е приятно да бъде подлаган на това, независимо, че е в форум, независимо, че е от непознат човек. И най малкото това е доста просташко, а за един интелигентен човек, просташки изказвания винаги убиват един
разговор.

Нямам идея за какво сте се псували, особено пък хора да се псуват по форумите никога не съм го разбирал. Какво ли делят като се псуват е въпроса.
Фенщина - аз съм фен на Надал, ти на Федерер, аз на Барса, ти на Реал, и дай да псуваме другия заради предпочитанията му. Абсурди некакви, пълни абсурди, винаги съм се чудил на това.
За бога ние сме само зрители и нищо не може да променим в едно такова събитие като гледането на тенис или футбол по телевизията. Да се драпаме по цивилизован начин и да гледаме числата на победите, спечелените тенджери и други такива неща е едно, да го превръщаме на война, щото Надал пляскал Федерер, а Ноле пляскал Надал е некаква безсмислица.
Тези които ме помнят, знаят, че съм голям фен на Надал но винаги съм се кефел и възхищавал и на Федерер, въпреки че е киселяк и половина и на Ноле, въпреки че пред две години преби като куче моя човек. Ами и тогава му се кефех да. Супер си е, положителен, усмихнат. Номер 1.
Това е забавление за бога! Аз пиша много рядко по форуми, повече обичам да чета, но никога не съм си позволил да обидя, да псувам или да нападна персонално някой човек. Та надявам се тея неща да са редки и joy_r да пише повече както и да се чувства приятно :)

Колкото до допинга, ако и затова сте се карали просто е :laugh:.

Помня, пътувах с един бг спортист по лека атлетика навремето за някъде(не беше известен), той ми каза следното: всеки който иска да се нареди в близост до медалите на едно спортно състезания в момента, дори от по долен калибър, независимо от спорта, зоба като животно!
Кое е допинг и кое не го казват разните хора по комисиите, но всеки, който иска да е най-отгоре, взима. Той каза следното: "знаеш че си преебаваш здравето, и въпреки това, ако целиш медалите, го правиш въпреки здравето си, иначе нямаш шанс".

Лично на мен не ми пречи да взимат каквито и неща да било :) Даже трябва повече да взимат. Все пак по телевизията ги гледаме, не искам да гледам тенис на ниво близко до моето :rofl:

Нека си заслужат милионите, с нечовешки мачове и изпълнения :)

(При условие, че всички вземат, значи са горе долу изравенени и справедливостта е налице)

Поздрави,
P

There's someone in my head but it's not me.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 13 ГШ титла за Рафаел Надал!   |   21.09.2013 14:35

Страхотно мнение, пинк :-)

И е вярно от първата до последната дума.

А иначе тук не си спомням да е имало псуване, следи се за такива неща. Е, имаше няколко такива момента, но съвсем бегли и кратки, общо взето сме много далеч от простотията в дира за която и аз нося вина, защото много от тези скандални спорове се били с моето активно участие. Но там в дира, общо взето такъв беше стилът и на много хора не им правеше такова впечатление, а други нарочно поддържаха именно такъв стил на поведение и говоря за всички клубове, не само нашия.

Тук е по-тихо и по-различно.

Отговори с цитат
Мнение  Re: 13 ГШ титла за Рафаел Надал!   |   21.09.2013 14:41

Темата за допинга я пуснах аз - първоначално беше за изненадващото наказание на Виктор Троицки от 18 месеца за това, че не е дал кръвна проба с оправданието, че му е било зле. После се появи информация, че са хванали Марин Чилич с положителна допинг проба на турнира в Мюнхен и че наказанието ще му е само 3 месеца като от турнира то течало. Наскоро се потвърди официално, само че наказанието му вместо 3, е 9 месеца. На мен продължава да ми става странно защо Чилич с допинг има по-малко наказание от Троцки. Както и да е, явно по-нататък са се включили д-р Хименес и д-р Фуентес и ето спорът продължава.
Колкото до обидите - признавам си, от време на време пускам доста саркастични коментари, но не целя да обидя някого ако той наистина не ме предизвика. Досега не съм отправяла наистина остри реплики към някого, но не обещавам, че няма да се случи.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 13 ГШ титла за Рафаел Надал!   |   21.09.2013 14:54

Ихвил, д-р Хименес и д-р Фуентес са едно и също лице. :-D

А иначе аз ти отговорих защо Чилич е наказан за по-малко от Троицки, виж прочети ме. Има си правила и те се спазват. Така е в правото.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 13 ГШ титла за Рафаел Надал!   |   21.09.2013 17:07

Diavolo написа:
Ихвил, д-р Хименес и д-р Фуентес са едно и също лице. :-D

Нажа великан :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 13 ГШ титла за Рафаел Надал!   |   23.09.2013 22:34

Да отбележим и събитието на деня :dance:

След, като преди 2-3 години Реал Мадрид направиха Надал почетен представител на клуба, днес и кметството на Мадрид го удостои с най-голямото си признание.

Изображение

Madrid's Honorary citizen & Adoptive Son :first:

"In recognition of his outstanding sporting career and his close and continuing relationship with the city of Madrid through the commitment to the sport and the promotion of its values"

The title of Honorary Citizen constitutes, together with the of title of Adoptive Son, the first major distinction that the Madrid City Council may grant"

От днес Рафа държи и ключовете на града - ВЕЛИКАН :dance:

Последна промяна Balleta на 23.09.2013 22:45, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: 13 ГШ титла за Рафаел Надал!   |   23.09.2013 22:51

:yes: :first:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4