Re: 13 ГШ титла за Рафаел Надал!
| 21.09.2013 14:25
IchWill, joy_r, Henman,
радвам се да ви прочета(Не че вероятно някого персонално сме си писали, но ви помня много добре и съм ви чел в стария форум)
Не мога да взема никакво отношение по въпроса за втория ник на Дявола, въпреки че помня ника Мъри.
Сега тъпо ще да е било, но в крайна сметка (баз да го защитавам) едва ли е излъгал или наранил персонално някого от вас(камо ли да се е възползвал по някакъв начин).
За псуването и обидите (не, че и това е кой знае какво, след като е от непознати хора, които нямат особено голямо значение за нашия реален живот) съм съгласен повече. На никого не е приятно да бъде подлаган на това, независимо, че е в форум, независимо, че е от непознат човек. И най малкото това е доста просташко, а за един интелигентен човек, просташки изказвания винаги убиват един
разговор.
Нямам идея за какво сте се псували, особено пък хора да се псуват по форумите никога не съм го разбирал. Какво ли делят като се псуват е въпроса.
Фенщина - аз съм фен на Надал, ти на Федерер, аз на Барса, ти на Реал, и дай да псуваме другия заради предпочитанията му. Абсурди некакви, пълни абсурди, винаги съм се чудил на това.
За бога ние сме само зрители и нищо не може да променим в едно такова събитие като гледането на тенис или футбол по телевизията. Да се драпаме по цивилизован начин и да гледаме числата на победите, спечелените тенджери и други такива неща е едно, да го превръщаме на война, щото Надал пляскал Федерер, а Ноле пляскал Надал е некаква безсмислица.
Тези които ме помнят, знаят, че съм голям фен на Надал но винаги съм се кефел и възхищавал и на Федерер, въпреки че е киселяк и половина и на Ноле, въпреки че пред две години преби като куче моя човек. Ами и тогава му се кефех да. Супер си е, положителен, усмихнат. Номер 1.
Това е забавление за бога! Аз пиша много рядко по форуми, повече обичам да чета, но никога не съм си позволил да обидя, да псувам или да нападна персонално някой човек. Та надявам се тея неща да са редки и joy_r да пише повече както и да се чувства приятно :)
Колкото до допинга, ако и затова сте се карали просто е

.
Помня, пътувах с един бг спортист по лека атлетика навремето за някъде(не беше известен), той ми каза следното: всеки който иска да се нареди в близост до медалите на едно спортно състезания в момента, дори от по долен калибър, независимо от спорта, зоба като животно!
Кое е допинг и кое не го казват разните хора по комисиите, но всеки, който иска да е най-отгоре, взима. Той каза следното: "знаеш че си преебаваш здравето, и въпреки това, ако целиш медалите, го правиш въпреки здравето си, иначе нямаш шанс".
Лично на мен не ми пречи да взимат каквито и неща да било :) Даже трябва повече да взимат. Все пак по телевизията ги гледаме, не искам да гледам тенис на ниво близко до моето
Нека си заслужат милионите, с нечовешки мачове и изпълнения :)
(При условие, че всички вземат, значи са горе долу изравенени и справедливостта е налице)
Поздрави,
P
There's someone in my head but it's not me.