Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 10:01

Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Британиада 2012/2013 - обобщение на сезона 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Британиада 2012/2013 - обобщение на сезона   |   19.05.2013 23:36

Завърши сезон 2012/2013 на Британиадата. Фореста спечели убедително и заслужено печели наградата. Аз благодаря на всички, които се включиха. През сезона участваха общо 32 ма участници, като шест от тях прогнозираха във всички кръгове. Фореста, Момчи, Анфо, Спърса, Фалка и аз взехме участие във всеки един от кръговете. Не мога да пропусна и Subxero, който, въпреки че пропусна първи кръг успя да се добере до второто място с една постоянна и ефективна игра. Специални поздравления за Чаво и Резо, които се включиха някъде по средата на играта, както и на ГОА, който от шести кръг няма пропуск. Поздрави и за най-нестандартния играч по мое мнение Sven Goran, който със своите прогнози не веднъж ме е разубеждавал за някой мач при реалните залози, които правех. Благодарности за участието на всички други, които по една, или друга причина започнаха, а после се отказаха, както и на тези, които участваха през кръг, два. Тука Venabili беше най-дейна, като за нея даже можех да правя залози ще прогнозира, или не в даден кръг :-)
Живот и здраве през август месец продължаваме с новия сезон, като в него се надявам да се включат повече хора и конкуренцията за първото място да е по-оспорвана :)

Изображение

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2012/2013 - обобщение на сезона   |   21.05.2013 15:01

Поздравления за доброто водене на играта и благодарности :). Включих се на шега, но ми стана интересно и играх до края :).

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2012/2013 - обобщение на сезона   |   24.05.2013 21:55

Венабили ще се поправи за догодина - ако се сетя да пускам в петък няма да изпускам кръгове заради ранните мачове (което се случи тази година - понеже си знам че имам да пускам вратарски в ПМЛ в събота следобед българско време (ковто се пада ранни зори при мен), оставях и Британиадата и Бирената лига за тогава - и после се оказваше късно). :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2012/2013 - обобщение на сезона   |   27.05.2013 16:12

Поздравления Жоро! Много усилия и време хвърли да организираш играта. За новия сезон пак ще разчитаме на теб :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]