Британиада 2012/2013 - обобщение на сезона
| 19.05.2013 23:36
Завърши сезон 2012/2013 на Британиадата. Фореста спечели убедително и заслужено печели наградата. Аз благодаря на всички, които се включиха. През сезона участваха общо 32 ма участници, като шест от тях прогнозираха във всички кръгове. Фореста, Момчи, Анфо, Спърса, Фалка и аз взехме участие във всеки един от кръговете. Не мога да пропусна и Subxero, който, въпреки че пропусна първи кръг успя да се добере до второто място с една постоянна и ефективна игра. Специални поздравления за Чаво и Резо, които се включиха някъде по средата на играта, както и на ГОА, който от шести кръг няма пропуск. Поздрави и за най-нестандартния играч по мое мнение Sven Goran, който със своите прогнози не веднъж ме е разубеждавал за някой мач при реалните залози, които правех. Благодарности за участието на всички други, които по една, или друга причина започнаха, а после се отказаха, както и на тези, които участваха през кръг, два. Тука Venabili беше най-дейна, като за нея даже можех да правя залози ще прогнозира, или не в даден кръг
Живот и здраве през август месец продължаваме с новия сезон, като в него се надявам да се включат повече хора и конкуренцията за първото място да е по-оспорвана :)