● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)
| Автор |
Съобщение |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:02
в страшна форма сме головете валят, точно в края на сезона я намерихме, тоя сезон е отличен, жалко само за отпадането за купата, ако не бе тая злощастна загуба с дузпи от лавината правихме дубъл, но явно ще остане за следващия сезон, който мисля че също ще е толкова успешен, имаме още потенциал и ще го развиваме, само мотивация трябва 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32166 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:03
Санде, А група > Б група, просто пред едното пише А, а пред другото Б Трябва да уважавате А групата иначе няма да влезете в нея, това не важи за вашия отбор, а цялостно погледнато. Точно тези, които са най-пренебрежителни към А групата като мнения през годините най-страдат... Б групата е култова и атрактивна, има страшно много отбори там, които са ми любими, да не говорим за някои конкретни сега. Няма пренебрежение, просто трезва оценка. А тази година и за Купата на ПМЛ се видя разликата, единственото място служещо като база за сравнение между двете лиги. 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:08
 |  |  |  | Diavolo написа: Санде, А група > Б група, просто пред едното пише А, а пред другото Б Трябва да уважавате А групата иначе няма да влезете в нея, това не важи за вашия отбор, а цялостно погледнато. Точно тези, които са най-пренебрежителни към А групата като мнения през годините най-страдат... Б групата е култова и атрактивна, има страшно много отбори там, които са ми любими, да не говорим за някои конкретни сега. Няма пренебрежение, просто трезва оценка. А тази година и за Купата на ПМЛ се видя разликата, единственото място служещо като база за сравнение между двете лиги.  |  |  |  |  |
Я ти си припомни миналогодишното ви отпадане за купата 
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32166 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:23
4-2 уникално второ полувреме за нас! от 3 атаки вкарваме 3 гола, това е уникално просто браво зомбарета, браво! става ебати зрелищния галаспектакъл, почти всяка една атака в този мач беше голова. Ей го сега може да стане 4-3, защото мечоците май са познали знака на Пирин и Славия, единственото спасение за нас ще е ако завърши 0-2. Тоя мач го дадох щото едните се борят да не изпаднат, другите са курвенски тотаджийски отбор, ама те ще вземат да бият. 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:24
Ювето не знам какво си зобал, ама правиш исторически хеттрик. Поздравления! 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:25
 |  |  |  | Diavolo написа: Санде, А група > Б група, просто пред едното пише А, а пред другото Б Трябва да уважавате А групата иначе няма да влезете в нея, това не важи за вашия отбор, а цялостно погледнато. Точно тези, които са най-пренебрежителни към А групата като мнения през годините най-страдат... Б групата е култова и атрактивна, има страшно много отбори там, които са ми любими, да не говорим за някои конкретни сега. Няма пренебрежение, просто трезва оценка. А тази година и за Купата на ПМЛ се видя разликата, единственото място служещо като база за сравнение между двете лиги.  |  |  |  |  |
Това изобщо не е вярно за групите. По принцип Б групата винаги е била по-колоритна, а вече за сила е относително да се каже. Сезон със сезон не си приличат, но да се говори,че в А било по-трудно или обратното е абсурдно. Пак казвам, играта има много косури, които не дават никакво предимство на по-високопоставените отбори, а както и на тия, които умеят да прогнозират повече. В момента вие като шампиони на А група може да паднете от нашия дубъл, който е последен в Б група като стой та гледай. Мойто мнение е,че трябва всички отбори да играят в една дивизия защото силите са прекалено изравнени. Не случайно много често се случва отбори, които са шампиони в следващия сезон да се борят да не изпаднат и да са в дъното.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:45
Една голяма група? :о че тогава кой ще изпада? няма да има тръпка, а и половината отбори няма да има за какво да играят в края на сезона. Освен това няма да може да смогнем с датите, дори да жертваме купата, твърде много кръгове ще са това... ;)
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:48
Виж са тва за тръпката не го приемам. Значи има си отбори и отбори. Едните без значение дали се борят за нещо ще са абсолютни фигуранти и мъртви души. Примери - доста. Другите дали играят официален мач или контрола си горят в играта и имат постоянно желание да си играят. Примери- също доста. Единствения аргумент против може да бъде както казваш проблема с датите, но относно тръпкат изобщо не мога да се съглася. А купата има изключително абсурден формат от доста години така,че аз лично нямам нищо против да я жертваме ама тва си е мое мнение!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 13.04.2014 18:49, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:51
Трябва да се помисли за две групи и първите 2 от всяка група , да играят плейофи за титлата .
 |
|
juve
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:54
идеално заслужавах го тоя сезон бях отдаден изцяло на играта и всяка прогноза съм я мислил според ситуацията, дали да покрия или да играя на сигурно и намерих правилния микс и съм с над 15 гола, но и съотборниците са ми много силни без тях нямаше да как стане, защото и тяхните прогнози затрудняват много вратарите и ми оставят свободни пространства да бележа, добра сработена машина сме. супер зрелище 4:3 ще стане, точно идеална проверка срещу също много атрактивен отбор 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:54
Ето в това има повече логика. Ако се направи и В група ше има допълнителен стимул за тия дето не се борят за нищо накрая.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 18:56
Както обикновено страшно напомпаното ти самочувствие говори, заради което и много хора на много места много вярно ти сипват, защото ти не уважаваш другите. Като ще ми даваш сравнение за Купата през годините колко отбора от А са я взели спрямо такива срещу Б? Колко е общият хед-ту-хед на А група срещу Б група в Купата? Докажи го с цифри, а не с прости приказки.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 19:00
Санде да не би жената да не ти е пуснала днес? аре посмекчи малко тона ако обичаш нищо лошо не съм казал за Б групата, а този безсмислен спор ти го започна търсейки под вола теле. тука става страшен мач ти ме занимавапш с глупости 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 19:03
Тва за жената можеш да си го спестиш - да кажа, че не съм го очаквал от теб, ще излъжа, защото през годините многократно и най-арогантно си обиждал без да се усещаш и само заради познанството ни няма да кажа нищо. Колкото до това кой е започнал:
Последна промяна alessandron на 13.04.2014 19:03, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 19:05
Краля, за формата на купата пуснах нарочна тема, там доста се дискутираше по въпроса, дадох и предложения, но както обикновено не се взе никакво конкретно мнение аз съм против сегашния формат, при този формат няма равнопоставеност и се разчита твърде много на шанса срещу кой отбор ще играеш и дали гост или домакин. Сега ние сме по-добри като гости този сезон, но въпреки това аз си предпочитам домакинството да е за нас, все пак контролираш двубоя повече отколкото като гост. Т.е. или разменено домакинство с включване и на култови междинки с ЕКТ или мачове на неутрален терен, та всичко да 50 на 50 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 19:08
Сандето, ти пък що се връзваш на Гяволето сякаш не ме знаеш какъв кибритлия съм хаха, ако това е цитата, то я виж предтекста и с какво бях провокиран. Това беше само, единствено и конкретно до Дюнкеркюто (дори не и за/до култовия им отбор като цяло) и не е имало никаква цел да омаловажавам Б групата, пък ти ако щеш ми вярвай. 
Последна промяна Diavolo на 13.04.2014 19:18, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 19:11
ОК 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 19:14
Дяволе , официално ви каним за контрола срещу нашия отбор , по време на баражите . Да ви покажем , че малко сте си навирили нослетата , а и имате за кво да ни връщате на нас 
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 19:19
хех, кога са тези баражи? 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) | 13.04.2014 19:22