Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:07

Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:02

в страшна форма сме головете валят, точно в края на сезона я намерихме, тоя сезон е отличен, жалко само за отпадането за купата, ако не бе тая злощастна загуба с дузпи от лавината правихме дубъл, но явно ще остане за следващия сезон, който мисля че също ще е толкова успешен, имаме още потенциал и ще го развиваме, само мотивация трябва :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:03

Санде, А група > Б група, просто пред едното пише А, а пред другото Б :-P
Трябва да уважавате А групата иначе няма да влезете в нея, това не важи за вашия отбор, а цялостно погледнато. Точно тези, които са най-пренебрежителни към А групата като мнения през годините най-страдат... Б групата е култова и атрактивна, има страшно много отбори там, които са ми любими, да не говорим за някои конкретни сега. Няма пренебрежение, просто трезва оценка.
А тази година и за Купата на ПМЛ се видя разликата, единственото място служещо като база за сравнение между двете лиги. :-P

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:08

Diavolo написа:
Трябва да уважавате А групата иначе няма да влезете в нея, това не важи за вашия отбор, а цялостно погледнато. Точно тези, които са най-пренебрежителни към А групата като мнения през годините най-страдат... Б групата е култова и атрактивна, има страшно много отбори там, които са ми любими, да не говорим за някои конкретни сега. Няма пренебрежение, просто трезва оценка.
А тази година и за Купата на ПМЛ се видя разликата, единственото място служещо като база за сравнение между двете лиги. :-P

Я ти си припомни миналогодишното ви отпадане за купата ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:23

4-2 :devil:

уникално второ полувреме за нас! :ura:

от 3 атаки вкарваме 3 гола, това е уникално просто
браво зомбарета, браво! :first:

става ебати зрелищния галаспектакъл, почти всяка една атака в този мач беше голова. Ей го сега може да стане 4-3, защото мечоците май са познали знака на Пирин и Славия, единственото спасение за нас ще е ако завърши 0-2. Тоя мач го дадох щото едните се борят да не изпаднат, другите са курвенски тотаджийски отбор, ама те ще вземат да бият. :-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:24

juve написа:
в страшна форма сме головете валят, точно в края на сезона я намерихме, тоя сезон е отличен, жалко само за отпадането за купата, ако не бе тая злощастна загуба с дузпи от лавината правихме дубъл, но явно ще остане за следващия сезон, който мисля че също ще е толкова успешен, имаме още потенциал и ще го развиваме, само мотивация трябва :devil:

Ювето не знам какво си зобал, ама правиш исторически хеттрик. Поздравления! :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:25

Diavolo написа:

Това изобщо не е вярно за групите. По принцип Б групата винаги е била по-колоритна, а вече за сила е относително да се каже. Сезон със сезон не си приличат, но да се говори,че в А било по-трудно или обратното е абсурдно. Пак казвам, играта има много косури, които не дават никакво предимство на по-високопоставените отбори, а както и на тия, които умеят да прогнозират повече. В момента вие като шампиони на А група може да паднете от нашия дубъл, който е последен в Б група като стой та гледай.

Мойто мнение е,че трябва всички отбори да играят в една дивизия защото силите са прекалено изравнени. Не случайно много често се случва отбори, които са шампиони в следващия сезон да се борят да не изпаднат и да са в дъното.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:45

Една голяма група? :о
че тогава кой ще изпада? няма да има тръпка, а и половината отбори няма да има за какво да играят в края на сезона.
Освен това няма да може да смогнем с датите, дори да жертваме купата, твърде много кръгове ще са това... ;)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:48

Diavolo написа:
Една голяма група? :о
че тогава кой ще изпада? няма да има тръпка, а и половината отбори няма да има за какво да играят в края на сезона.
Освен това няма да може да смогнем с датите, дори да жертваме купата, твърде много кръгове ще са това... ;)

Виж са тва за тръпката не го приемам. Значи има си отбори и отбори. Едните без значение дали се борят за нещо ще са абсолютни фигуранти и мъртви души. Примери - доста.
Другите дали играят официален мач или контрола си горят в играта и имат постоянно желание да си играят. Примери- също доста.

Единствения аргумент против може да бъде както казваш проблема с датите, но относно тръпкат изобщо не мога да се съглася.

А купата има изключително абсурден формат от доста години така,че аз лично нямам нищо против да я жертваме ама тва си е мое мнение!

Последна промяна Крал Блуфен на 13.04.2014 18:49, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:51

Трябва да се помисли за две групи и първите 2 от всяка група , да играят плейофи за титлата .

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:54

Diavolo написа:
juve написа:

Ювето не знам какво си зобал, ама правиш исторически хеттрик. Поздравления! :cheers:

идеално заслужавах го тоя сезон бях отдаден изцяло на играта и всяка прогноза съм я мислил според ситуацията, дали да покрия или да играя на сигурно и намерих правилния микс и съм с над 15 гола, но и съотборниците са ми много силни без тях нямаше да как стане, защото и тяхните прогнози затрудняват много вратарите и ми оставят свободни пространства да бележа, добра сработена машина сме. супер зрелище 4:3 ще стане, точно идеална проверка срещу също много атрактивен отбор :celebrate:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:54

Гонзо написа:
Трябва да се помисли за две групи и първите 2 от всяка група , да играят плейофи за титлата .

Ето в това има повече логика. Ако се направи и В група ше има допълнителен стимул за тия дето не се борят за нищо накрая.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:56

Diavolo написа:

Както обикновено страшно напомпаното ти самочувствие говори, заради което и много хора на много места много вярно ти сипват, защото ти не уважаваш другите. Като ще ми даваш сравнение за Купата през годините колко отбора от А са я взели спрямо такива срещу Б? Колко е общият хед-ту-хед на А група срещу Б група в Купата? Докажи го с цифри, а не с прости приказки.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:00

Санде да не би жената да не ти е пуснала днес?
аре посмекчи малко тона ако обичаш
нищо лошо не съм казал за Б групата, а този безсмислен спор ти го започна търсейки под вола теле.
тука става страшен мач ти ме занимавапш с глупости

:uuu:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:03

Diavolo написа:
Санде да не би жената да не ти е пуснала днес?
аре посмекчи малко тона ако обичаш
нищо лошо не съм казал за Б групата, а този безсмислен спор ти го започна търсейки под вола теле.
тука става страшен мач ти ме занимавапш с глупости

:uuu:

Тва за жената можеш да си го спестиш - да кажа, че не съм го очаквал от теб, ще излъжа, защото през годините многократно и най-арогантно си обиждал без да се усещаш и само заради познанството ни няма да кажа нищо. Колкото до това кой е започнал:

Diavolo написа:
А за следващия сезон не знам дали ще ни е трудно, знам само, че и на вас няма да е така лесно както този сезон в Б групата. :clown:

Последна промяна alessandron на 13.04.2014 19:03, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:05

Краля,
за формата на купата пуснах нарочна тема, там доста се дискутираше по въпроса, дадох и предложения, но както обикновено не се взе никакво конкретно мнение
аз съм против сегашния формат, при този формат няма равнопоставеност и се разчита твърде много на шанса срещу кой отбор ще играеш и дали гост или домакин. Сега ние сме по-добри като гости този сезон, но въпреки това аз си предпочитам домакинството да е за нас, все пак контролираш двубоя повече отколкото като гост. Т.е. или разменено домакинство с включване и на култови междинки с ЕКТ или мачове на неутрален терен, та всичко да 50 на 50

:-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:08

Сандето,
ти пък що се връзваш на Гяволето сякаш не ме знаеш какъв кибритлия съм :innocent:
хаха, ако това е цитата, то я виж предтекста и с какво бях провокиран. Това беше само, единствено и конкретно до Дюнкеркюто (дори не и за/до култовия им отбор като цяло) и не е имало никаква цел да омаловажавам Б групата, пък ти ако щеш ми вярвай. ;-)

Последна промяна Diavolo на 13.04.2014 19:18, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:11

Diavolo написа:
Сандето,
ти пък що се връзваш на Гяволето сякаш не ме знаеш какъв кибритлия съм :innocent:
хаха, ако това е цитата, то я виж предтекста и с какво бях провокиран. Това беше само, единствено и конкретно до Дюнкеркюто (дори не за култовия ми отбор като цяло) и не е имало никаква цел да омаловажавам Б групата, пък ти ако щеш ми вярвай. ;-)

ОК :-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:14

Diavolo написа:
:fatal:

Дяволе , официално ви каним за контрола срещу нашия отбор , по време на баражите . Да ви покажем , че малко сте си навирили нослетата , а и имате за кво да ни връщате на нас ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:19

хех, кога са тези баражи? :-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:22

Diavolo написа:
хех, кога са тези баражи? :-)

След един кръг почват .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща