Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 07:12

Отговори на тема  [ 309 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Premier League ● 2025-2026 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League ● 2025-2026   |   19.05.2026 23:41

Заслужено, пребориха се за титлата, показаха психическата устойчивост, ефективност и футболни аргументи. Жертваха двете местни купи, но издържаха по-важния тест.
Впечатляваща двойка централни защитници между Салиба и Габриел, силен сезон за Сака, Райс, Езе и Йодегар също се харесаха с изявите си.
Да допуснеш едва 26 Гола в такова първенство, кръг преди края, е впечатляващо.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League ● 2025-2026   |   19.05.2026 23:51

Арсенал откакто се помня са се славили със страхотна защита. Дори и при Венгер, въпреки че при него бяха романтичния, красив и наивен Арсенал. Феновете го харесваха, може би защото повече губеше отколкото да печели, не знам...
НО, радвам се за Арсенал. Абсолютно заслужена титла. Очаквана от мен. И може би от всеки специалист и познавач. Догодина ще я дублират. Още от сег ви го казвам. Този отбор е изпреварил останалите английски отбори с много. Артета е страхотен треньор, а ръководството е за пример как трябва да се води и развива един футболен клуб.

Боли ме много обаче за нашия Алекс. Колко пъти се сещам за този човек през последния месец и толкова ми липсва тук. Алекс, Алекс дано гледаш отгоре и да се радваш за любимия си отбор.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League ● 2025-2026   |   20.05.2026 00:00

Изключително грозен антифутбол от Челси и Тотнъм. Сигурно има 30 нарушения вече и само се бутат, ритат, дърпат и свалят с разни суплекси.

:uuu:

Последна промяна Diavolo на 20.05.2026 00:00, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League ● 2025-2026   |   20.05.2026 00:02

albertz написа:
Челси взе Шаби Алонсо за треньор. Договорът е за четири години.

Горкият...
Не трябваше да напуска Леверкузен, още тогава го писах. Загроби се окончателно този човек.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League ● 2025-2026   |   24.05.2026 22:16

Честито на Спърса! :-)
Шпорите запазиха мястото си във Висшата лига.
А догодина в Чемпиъншип ще гледаме култовото дерби между Милуол и Уест Хям. Полицията да го мислят...
Но ФА може и да се смилят над органите на реда, като изпратят в Чемпиъншип, Ман Сити. Да видим...

Напълно заслужена и логична титла за Арсенал.
А Англия няма да има 6 отбора в ШЛ, заради футболистите на Ман Сити, които играха безобразно летаргично срещу Вила.

Този сезон беше един от най-интересните според мен за последните години с много силни и изравнени сили.
Извън Арсенал двата отбора сензации за сезона са Борнемут и Съндърланд.
Велик сезон и за Астън Вила с четвърто място в крайното класиране + Лига Европа.

Така в ШЛ ще играят:
Арсенал, Манчестър Сити (ако не бъдат наказани), Манчестър Юнайтед, Астън Вила и Ливърпул.

В Лига Европа ще играят:
Борнемут и Съндърланд
Евентуално и Кристъл Палас ако спечелят Лигата на конференциите в сряда.

В Лига на конференциите ще играе:
Брайтън

Изпадат:
Уулувърхямптън, Бърнли и Уест Хям

Във Висшата лига догодина ще играят:
Ковънтри, Ипсуич и Хъл Сити

Голмайстор на Премиршип:
Ерлинг Холанд 27 гола

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League ● 2025-2026   |   25.05.2026 11:06

Две забележки, Дяволе.

1. Що Сити да са ти виновни, след като предният кръг Вила би в директен мач за 4-тото място Ливърпул? И дори и Сити да бяха били вчера, Ливърпул завърши наравно и пак нямаше да стане 4-ти.

2. Дори и Сити да ги изхвърлят от ВЛ, то що реши, че УХ ще остане? Не знам какво е правилото, но за казуса Берое коментираха, че ако се бяха спасили и им вземат лиценза, то групата се попълва с отбор от Б група. Демек изпаднеш ли - изпадаш. Не могат да те върнат. Ся не знам как е в Англия, ама честно казано ме съмнява да отърват изпадането. Единственият начин това да се случи е да кажат взимаме 100 точки от актива на Сити и променяме класирането, което ще е ултра странно. По скоро ако ги наказват с отнемане на точки би следвало да е за следващият сезон.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League ● 2025-2026   |   25.05.2026 12:08

Diavolo написа:
Честито на Спърса! :-)
Шпорите запазиха мястото си във Висшата лига.

Голям късмет, че Евертън не играеха за нищо този мач. Иначе не вярвам Тотнъм да бяха спечелили този мач и щеше да се трепери дали ще се преборят за точката. Но както и да е важното е, че кошмарът приключи, да видим догодина как ще са нещата, не вярвам да си останат толкова потресаващи.

А иначе прочетох някъде, че за пръв път в цялата история на организирания английски футбол, в елита няма да има отбор, чието име започва с W :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League ● 2025-2026   |   25.05.2026 13:26

bai Momchil написа:
Две забележки, Дяволе.

1. Що Сити да са ти виновни, след като предният кръг Вила би в директен мач за 4-тото място Ливърпул? И дори и Сити да бяха били вчера, Ливърпул завърши наравно и пак нямаше да стане 4-ти.

2. Дори и Сити да ги изхвърлят от ВЛ, то що реши, че УХ ще остане? Не знам какво е правилото, но за казуса Берое коментираха, че ако се бяха спасили и им вземат лиценза, то групата се попълва с отбор от Б група. Демек изпаднеш ли - изпадаш. Не могат да те върнат. Ся не знам как е в Англия, ама честно казано ме съмнява да отърват изпадането. Единственият начин това да се случи е да кажат взимаме 100 точки от актива на Сити и променяме класирането, което ще е ултра странно. По скоро ако ги наказват с отнемане на точки би следвало да е за следващият сезон.

Спекулираше се, че ще им вземат 60 точки, следователно ще са последни и ще изпаднат и се пренарежда цялото класиране.
Но ако тази седмица не се вземе решение, забрави. Много ги мотат, вече 2, 3 години и много олекват англичаните. В Италия си ги наказват грандовете като се издънят, не ги бранят.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Premier League ● 2025-2026   |   25.05.2026 13:45

Diavolo написа:
bai Momchil написа:
Две забележки, Дяволе.

Спекулираше се, че ще им вземат 60 точки, следователно ще са последни и ще изпаднат и се пренарежда цялото класиране.
Но ако тази седмица не се вземе решение, забрави. Много ги мотат, вече 2, 3 години и много олекват англичаните. В Италия си ги наказват грандовете като се издънят, не ги бранят.

Така е този случай се превърна в голям фарс.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 309 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16