Premier League ● 2025-2026
| Автор |
Съобщение |
|
albertz
|

Re: Premier League ● 2025-2026 | 19.05.2026 23:41
Заслужено, пребориха се за титлата, показаха психическата устойчивост, ефективност и футболни аргументи. Жертваха двете местни купи, но издържаха по-важния тест. Впечатляваща двойка централни защитници между Салиба и Габриел, силен сезон за Сака, Райс, Езе и Йодегар също се харесаха с изявите си. Да допуснеш едва 26 Гола в такова първенство, кръг преди края, е впечатляващо.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Premier League ● 2025-2026 | 19.05.2026 23:51
Арсенал откакто се помня са се славили със страхотна защита. Дори и при Венгер, въпреки че при него бяха романтичния, красив и наивен Арсенал. Феновете го харесваха, може би защото повече губеше отколкото да печели, не знам... НО, радвам се за Арсенал. Абсолютно заслужена титла. Очаквана от мен. И може би от всеки специалист и познавач. Догодина ще я дублират. Още от сег ви го казвам. Този отбор е изпреварил останалите английски отбори с много. Артета е страхотен треньор, а ръководството е за пример как трябва да се води и развива един футболен клуб.
Боли ме много обаче за нашия Алекс. Колко пъти се сещам за този човек през последния месец и толкова ми липсва тук. Алекс, Алекс дано гледаш отгоре и да се радваш за любимия си отбор.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32163 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Premier League ● 2025-2026 | 20.05.2026 00:00
Изключително грозен антифутбол от Челси и Тотнъм. Сигурно има 30 нарушения вече и само се бутат, ритат, дърпат и свалят с разни суплекси. 
Последна промяна Diavolo на 20.05.2026 00:00, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Premier League ● 2025-2026 | 20.05.2026 00:02
Горкият... Не трябваше да напуска Леверкузен, още тогава го писах. Загроби се окончателно този човек.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Premier League ● 2025-2026 | 24.05.2026 22:16
Честито на Спърса! Шпорите запазиха мястото си във Висшата лига. А догодина в Чемпиъншип ще гледаме култовото дерби между Милуол и Уест Хям. Полицията да го мислят... Но ФА може и да се смилят над органите на реда, като изпратят в Чемпиъншип, Ман Сити. Да видим... Напълно заслужена и логична титла за Арсенал. А Англия няма да има 6 отбора в ШЛ, заради футболистите на Ман Сити, които играха безобразно летаргично срещу Вила. Този сезон беше един от най-интересните според мен за последните години с много силни и изравнени сили. Извън Арсенал двата отбора сензации за сезона са Борнемут и Съндърланд. Велик сезон и за Астън Вила с четвърто място в крайното класиране + Лига Европа. Така в ШЛ ще играят: Арсенал, Манчестър Сити (ако не бъдат наказани), Манчестър Юнайтед, Астън Вила и Ливърпул. В Лига Европа ще играят: Борнемут и Съндърланд Евентуално и Кристъл Палас ако спечелят Лигата на конференциите в сряда. В Лига на конференциите ще играе: Брайтън Изпадат: Уулувърхямптън, Бърнли и Уест Хям Във Висшата лига догодина ще играят: Ковънтри, Ипсуич и Хъл Сити Голмайстор на Премиршип: Ерлинг Холанд 27 гола
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League ● 2025-2026 | 25.05.2026 11:06
Две забележки, Дяволе.
1. Що Сити да са ти виновни, след като предният кръг Вила би в директен мач за 4-тото място Ливърпул? И дори и Сити да бяха били вчера, Ливърпул завърши наравно и пак нямаше да стане 4-ти.
2. Дори и Сити да ги изхвърлят от ВЛ, то що реши, че УХ ще остане? Не знам какво е правилото, но за казуса Берое коментираха, че ако се бяха спасили и им вземат лиценза, то групата се попълва с отбор от Б група. Демек изпаднеш ли - изпадаш. Не могат да те върнат. Ся не знам как е в Англия, ама честно казано ме съмнява да отърват изпадането. Единственият начин това да се случи е да кажат взимаме 100 точки от актива на Сити и променяме класирането, което ще е ултра странно. По скоро ако ги наказват с отнемане на точки би следвало да е за следващият сезон.
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Premier League ● 2025-2026 | 25.05.2026 12:08
Голям късмет, че Евертън не играеха за нищо този мач. Иначе не вярвам Тотнъм да бяха спечелили този мач и щеше да се трепери дали ще се преборят за точката. Но както и да е важното е, че кошмарът приключи, да видим догодина как ще са нещата, не вярвам да си останат толкова потресаващи. А иначе прочетох някъде, че за пръв път в цялата история на организирания английски футбол, в елита няма да има отбор, чието име започва с W :)
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Premier League ● 2025-2026 | 25.05.2026 13:26
 |  |  |  | bai Momchil написа: Две забележки, Дяволе.
1. Що Сити да са ти виновни, след като предният кръг Вила би в директен мач за 4-тото място Ливърпул? И дори и Сити да бяха били вчера, Ливърпул завърши наравно и пак нямаше да стане 4-ти.
2. Дори и Сити да ги изхвърлят от ВЛ, то що реши, че УХ ще остане? Не знам какво е правилото, но за казуса Берое коментираха, че ако се бяха спасили и им вземат лиценза, то групата се попълва с отбор от Б група. Демек изпаднеш ли - изпадаш. Не могат да те върнат. Ся не знам как е в Англия, ама честно казано ме съмнява да отърват изпадането. Единственият начин това да се случи е да кажат взимаме 100 точки от актива на Сити и променяме класирането, което ще е ултра странно. По скоро ако ги наказват с отнемане на точки би следвало да е за следващият сезон. |  |  |  |  |
Спекулираше се, че ще им вземат 60 точки, следователно ще са последни и ще изпаднат и се пренарежда цялото класиране. Но ако тази седмица не се вземе решение, забрави. Много ги мотат, вече 2, 3 години и много олекват англичаните. В Италия си ги наказват грандовете като се издънят, не ги бранят.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Premier League ● 2025-2026 | 25.05.2026 13:45
 |  |  |  | Diavolo написа:  |  |  |  | bai Momchil написа: Две забележки, Дяволе.
2. Дори и Сити да ги изхвърлят от ВЛ, то що реши, че УХ ще остане? Не знам какво е правилото, но за казуса Берое коментираха, че ако се бяха спасили и им вземат лиценза, то групата се попълва с отбор от Б група. Демек изпаднеш ли - изпадаш. Не могат да те върнат. Ся не знам как е в Англия, ама честно казано ме съмнява да отърват изпадането. Единственият начин това да се случи е да кажат взимаме 100 точки от актива на Сити и променяме класирането, което ще е ултра странно. По скоро ако ги наказват с отнемане на точки би следвало да е за следващият сезон. |  |  |  |  |
Спекулираше се, че ще им вземат 60 точки, следователно ще са последни и ще изпаднат и се пренарежда цялото класиране. Но ако тази седмица не се вземе решение, забрави. Много ги мотат, вече 2, 3 години и много олекват англичаните. В Италия си ги наказват грандовете като се издънят, не ги бранят. |  |  |  |  |
Така е този случай се превърна в голям фарс.
|