Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари
| Автор |
Съобщение |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари | 07.03.2023 16:28
Само да спомена, че причината да се преместим тук беше единствено и само да можем да администрираме и менажираме по-лесно ПМЛ играта. В дира зависехме от Киро и бяхме с вързани ръце. Ако това ни прави някаква аристокрация, пък била тя и псевдо - ок. 
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари | 07.03.2023 17:13
Първите години много от старите бяха активни, после по една или друга причина мнозина изчезнаха или станаха пасивни. Всеки си има приоритети. Някои дори спряха да гледат редовно спорт.
 |
|
albertz
|

Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари | 09.03.2023 14:38
Много необосновано заключение. В това, че сме се преместили тук няма нищо лошо, напротив, има много позитиви от чисто административна гледна точка. А и не само, защото в началото масово потребителите от дира се регистрираха тук, имаше и готини свежи попълнения. За да стане едно нещо, то е съвкупност от много фактори, натрупвани през годините. За мен нещата никога не са били толкова прости, да посочиш с пръст един виновник и готово.
|
|   |
|
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари | 09.03.2023 15:56
Аз ти казвам каква беше причината, защото лично съм участвал в дискусията и изграждането на инфраструктурата. Не знам къде видя да соча с пръст някой виновник? Никога идеята не е била "това нищо тука" да бъде дира. Основната цел беше да се администрира и менажира по-лесно ПМЛ и да не зависим външни хора. Аз всъщност не разбирам цялото това недоволство от твоя страна на какво се дължи? Някаква носталгия тип "колко хубаво беше по СОЦ-а" към дира ли те тресе? Или ни обвиняваш, че ние сме причината дира да западне? Или и двете? Всъщност дира, както и този форум са отживелица. Също като СОЦ-а. Единият умря, а нашето форумче и то е тръгнало натам. Но причината не сме ние, причината се нарича Туитър, Фейсбук, Инстаграм или най-общо казано социалните мрежи.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари | 09.03.2023 18:44
Социалните мрежи са едно, но най-вече на много хора им се промениха приоритетите. Аз също имам други, но за мен това си е общност, градена години още в Дира, от която съм част и имам влечение към нея. Бях се активирал няколко години във форума на Левски, но миналата година го отсвирих. Не ми е мястото в тамошната сектанщина и инфантилизъм. Тук срещам много по-смислена среда, а социалните мрежи са пълни с паляци.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари | 09.03.2023 18:50
То и ПМЛ върви надолу пак заради сменени приоритети. В пиковите години имахме дори В група. В момента за втори път правим еднакви лиги заради намаляване на отборите.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари | 09.03.2023 22:28
Ясно, повечето сме така, но форумите умряха заради социалните дришни.
 |
|
albertz
|

Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари | 08.05.2023 12:49
 Днес се навършват 10 години, откакто Сър Алекс Фергюсън се оттегли от треньорския пост на Манчестър Юнайтед. Сър Алекс беше човек, който умее да управлява лидерите си в съблекалнята и на терена. Без лидери няма как да има големи успехи, само с добри момчета не става!
|
|   |
|
|