Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 09:34

Отговори на тема  [ 508 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари   |   07.03.2023 16:28

Само да спомена, че причината да се преместим тук беше единствено и само да можем да администрираме и менажираме по-лесно ПМЛ играта. В дира зависехме от Киро и бяхме с вързани ръце. Ако това ни прави някаква аристокрация, пък била тя и псевдо - ок. :dunno:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари   |   07.03.2023 17:13

Първите години много от старите бяха активни, после по една или друга причина мнозина изчезнаха или станаха пасивни. Всеки си има приоритети. Някои дори спряха да гледат редовно спорт.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари   |   09.03.2023 14:38

bai Momchil написа:
Само да спомена, че причината да се преместим тук беше единствено и само да можем да администрираме и менажираме по-лесно ПМЛ играта. В дира зависехме от Киро и бяхме с вързани ръце. Ако това ни прави някаква аристокрация, пък била тя и псевдо - ок. :dunno:

Много необосновано заключение. В това, че сме се преместили тук няма нищо лошо, напротив, има много позитиви от чисто административна гледна точка. А и не само, защото в началото масово потребителите от дира се регистрираха тук, имаше и готини свежи попълнения.
За да стане едно нещо, то е съвкупност от много фактори, натрупвани през годините. За мен нещата никога не са били толкова прости, да посочиш с пръст един виновник и готово.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари   |   09.03.2023 15:56

albertz написа:
bai Momchil написа:

Много необосновано заключение. В това, че сме се преместили тук няма нищо лошо, напротив, има много позитиви от чисто административна гледна точка. А и не само, защото в началото масово потребителите от дира се регистрираха тук, имаше и готини свежи попълнения.
За да стане едно нещо, то е съвкупност от много фактори, натрупвани през годините. За мен нещата никога не са били толкова прости, да посочиш с пръст един виновник и готово.

Аз ти казвам каква беше причината, защото лично съм участвал в дискусията и изграждането на инфраструктурата. Не знам къде видя да соча с пръст някой виновник? Никога идеята не е била "това нищо тука" да бъде дира. Основната цел беше да се администрира и менажира по-лесно ПМЛ и да не зависим външни хора.

Аз всъщност не разбирам цялото това недоволство от твоя страна на какво се дължи? Някаква носталгия тип "колко хубаво беше по СОЦ-а" към дира ли те тресе? Или ни обвиняваш, че ние сме причината дира да западне? Или и двете? Всъщност дира, както и този форум са отживелица. Също като СОЦ-а. Единият умря, а нашето форумче и то е тръгнало натам. Но причината не сме ние, причината се нарича Туитър, Фейсбук, Инстаграм или най-общо казано социалните мрежи.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари   |   09.03.2023 18:44

Социалните мрежи са едно, но най-вече на много хора им се промениха приоритетите. Аз също имам други, но за мен това си е общност, градена години още в Дира, от която съм част и имам влечение към нея. Бях се активирал няколко години във форума на Левски, но миналата година го отсвирих. Не ми е мястото в тамошната сектанщина и инфантилизъм. Тук срещам много по-смислена среда, а социалните мрежи са пълни с паляци.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари   |   09.03.2023 18:50

То и ПМЛ върви надолу пак заради сменени приоритети. В пиковите години имахме дори В група. В момента за втори път правим еднакви лиги заради намаляване на отборите.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари   |   09.03.2023 22:28

Vendome написа:
Социалните мрежи са едно, но най-вече на много хора им се промениха приоритетите. Аз също имам други, но за мен това си е общност, градена години още в Дира, от която съм част и имам влечение към нея. Бях се активирал няколко години във форума на Левски, но миналата година го отсвирих. Не ми е мястото в тамошната сектанщина и инфантилизъм. Тук срещам много по-смислена среда, а социалните мрежи са пълни с паляци.

Ясно, повечето сме така, но форумите умряха заради социалните дришни.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Манчестър Юнайтед - обща тема за коментари   |   08.05.2023 12:49

Изображение

Днес се навършват 10 години, откакто Сър Алекс Фергюсън се оттегли от треньорския пост на Манчестър Юнайтед. Сър Алекс беше човек, който умее да управлява лидерите си в съблекалнята и на терена. Без лидери няма как да има големи успехи, само с добри момчета не става!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 508 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 22, 23, 24, 25, 26