● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:13
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:26
Окончателно 2:2 в мача. http://clubs.pmleague.com/site/?page_id=1636Бандата е с 16:10, т.е. е най-добър домакин.
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:27
За бандата още преди месец някъде казах, че ТУК, във форумната класация, са им писали един гол в повече - Мандор провери, съгласи се и мерки не се взеха - не, че има значение де - но да се знае, че головете са ТОЧНО както са писани на сайта. Единственият начин да са грешни головете от сайта е да съм въвел грешен краен резултат от мач (примерно 3:2 вместо 3:1), което е почти невъзможно - почти, защото гледам напоследък в лайвскора често има подобни грешки, пък аз оттук гледам резултатите, не мога всеки мач поотделно да следя... Бандата имат 15 (петнадесет) вкарани гола като домакини, ето ви и крос таблиците да сверите
Последна промяна Shifter на 31.03.2013 23:29, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:29
Така си мислиш само ти 
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:33
Не сме се съмнявали в нашите любимци (Сошо) . Еми Тонзе , това е положението . 
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:36
100 000 на RED HELL ще посрещнат Гонзовата чета с: БИЙ ДЕМБИ ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ  БИЙ ДЕМБИ ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ  РОД АТАКА АТАКА АТАКА  Иначе това е само за надъхване, РЕСПЕКТ КЪМ ГОНЗО И ДЕМБИТЕ.Идват много сложни и трудни мачове, дано да имаме късмет 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:39
 |  |  |  | Shifter написа: За бандата още преди месец някъде казах, че ТУК, във форумната класация, са им писали един гол в повече - Мандор провери, съгласи се и мерки не се взеха - не, че има значение де - но да се знае, че головете са ТОЧНО както са писани на сайта. Единственият начин да са грешни головете от сайта е да съм въвел грешен краен резултат от мач (примерно 3:2 вместо 3:1), което е почти невъзможно - почти, защото гледам напоследък в лайвскора често има подобни грешки, пък аз оттук гледам резултатите, не мога всеки мач поотделно да следя... Бандата имат 15 (петнадесет) вкарани гола като домакини, ето ви и крос таблиците да сверите |  |  |  |  |
Грешката е в тебе пич. Головата разлика на Бандата е 16-10.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:43
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:43
 |  |  |  | Shifter написа: За бандата още преди месец някъде казах, че ТУК, във форумната класация, са им писали един гол в повече - Мандор провери, съгласи се и мерки не се взеха - не, че има значение де - но да се знае, че головете са ТОЧНО както са писани на сайта. Единственият начин да са грешни головете от сайта е да съм въвел грешен краен резултат от мач (примерно 3:2 вместо 3:1), което е почти невъзможно - почти, защото гледам напоследък в лайвскора често има подобни грешки, пък аз оттук гледам резултатите, не мога всеки мач поотделно да следя... Бандата имат 15 (петнадесет) вкарани гола като домакини, ето ви и крос таблиците да сверите |  |  |  |  |
Ето ти грешката - писал си 3-2 за Бандата срещу Дюн в тая крос таблица, а резултата е 4-2 заради автогола =) —————————————————————————————————————————————————— FT ● CRAZY BAND 4:2 DUNE WARRIORS ● Прогнози | Коментари —————————————————————————————————————————————————— [:] Гол на Тиро (Байер Леверкузен - Айнтрахт Франкфурт 3:1) [:] Гол на Сайлър (Манчестър Сити - Фулъм 2:0) [:] Гол на Терминатор (НАК Бреда - ВВВ-Венло 1:0) .........----> Дюшеш спасява удар на Туиг (Хетафе - Севиля 1:1) ----> Удар в аут от фаул на Емесерем (Серкъл Брюж - ФК Брюж -> P:P) .........[:] Гол на жеката (Рода - НЕК Ниймеген 2:0) .........[:] Гол на жеката (Валядолид - Сарагоса 2:0) ----> Гоа спасява удар на Тиро (Атлетико Мадрид - Леванте 2:0) [:] Автогол на Чичо Митко (Атлетико Мадрид - Леванте 2:0) Изибщо в сайта имаше много грешки тоя сезон, и нас ни беше объркал в едно временно класиране, и инфото на отборите не е актуално. Аз лично не ползвах статистика от там точно поради тая причина, а само гласувах редовно в анкетите.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 31.03.2013 23:49
ФТ: 2-2
Изпузнахме победата лековато. И двата гола на противника бяха видни особено на Амкар, където знаех,че няма да паднат и при 2 прогнози 1ца трябваше да се зачеркнеме тва 1:1, но заради тъпата Франция похабихме 2те избивки не където трябва. Общо взето 2 напълно равностойни мача със Слъгс тоя сезон...миналия мач също отиваше на 2-2, но един гол от засада на Вердер с последната им прогноза и 3 наши избити гола им подари незаслуженo точките тогава, а нас ни лиши от 1.
Хубаво е,че Сошо вкараха 2ри гол защото иначе Рогача щеше да ми натяква,че го разубедих да играе 2-1. В крайна сметка имаше един хващаем мач в събота у Франция тоя уикенд и си го дадохме на нас. Не е зле!
Все пак важното е,че ние се класираме. Нека връзва тогава, когато трябва!
Последна промяна Крал Блуфен на 31.03.2013 23:54, променена общо 4 пъти
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 01.04.2013 00:02
Гонзе, нема как бате. Отстъпвате домакинската титла, но записахте уникално постижение да не загубите и требва да си доволен. Срещу Тонзо ви чака голема драма и не се наемам да прогнозирам, но за мене вие сте фаворити предвид по-силното представяне през сезона.
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 01.04.2013 08:46
Мерси за корекцията, явно е пишело 3:2 на ФТ и после като са го оправили на 4:2 съм се разсеял и не съм обновил... а за инфото на отборите май направо ще го махам - не ми беше идеята да се повтаря картотеката от форума, а да има информация за основаване, успехи и т.н. - обаче тъй като никой не предоставя такава, нямам намерение сам да я търся.
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 01.04.2013 10:15
По принцип начинанието ти е похвално - не е лесна работа да се правят всичките тия неща и евала за времето и желанието. Грешки е нормално да стават аз за тва казвам,че за достоверност разчитам на данните във форума, но с времето неточностите ше се изчистят. Що се отнася до инфото на отборите ние ше предоставиме каквато информация е нужна към вече дадената, която не е никак малко и сега ако я погледнеш... тва не е проблем.
Последна промяна Крал Блуфен на 01.04.2013 10:16, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 01.04.2013 14:23
Айде Блуфка , заслужи си новата емотиконка : 
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) | 01.04.2013 14:25
аххахаххахаххахахххах добре е. Тази икона ще повиши себелюбието ми с около 92.5%
|
|   |
|
|