Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 01:41

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг) 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:13

СОШО Изображение

ЧАКАМЕ ТЕ ГОНЗО :ludnica: :ludnica: :ludnica:

ЗА ГОНЗО :cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:26

Окончателно 2:2 в мача.

http://clubs.pmleague.com/site/?page_id=1636

Бандата е с 16:10, т.е. е най-добър домакин.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:27

За бандата още преди месец някъде казах, че ТУК, във форумната класация, са им писали един гол в повече - Мандор провери, съгласи се и мерки не се взеха - не, че има значение де - но да се знае, че головете са ТОЧНО както са писани на сайта. Единственият начин да са грешни головете от сайта е да съм въвел грешен краен резултат от мач (примерно 3:2 вместо 3:1), което е почти невъзможно - почти, защото гледам напоследък в лайвскора често има подобни грешки, пък аз оттук гледам резултатите, не мога всеки мач поотделно да следя...
Бандата имат 15 (петнадесет) вкарани гола като домакини, ето ви и крос таблиците да сверите

Последна промяна Shifter на 31.03.2013 23:29, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:29

Vendome написа:

Така си мислиш само ти ;-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:33

tonzos_justice написа:
СОШО Изображение

ЧАКАМЕ ТЕ ГОНЗО :ludnica: :ludnica: :ludnica:

ЗА ГОНЗО :cheers:

Не сме се съмнявали в нашите любимци (Сошо) . Еми Тонзе , това е положението . Изображение

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:36

100 000 на RED HELL ще посрещнат Гонзовата чета с:

БИЙ ДЕМБИ ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ Изображение
БИЙ ДЕМБИ ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ Изображение

РОД АТАКА АТАКА АТАКА Изображение

Иначе това е само за надъхване, РЕСПЕКТ КЪМ ГОНЗО И ДЕМБИТЕ.

Идват много сложни и трудни мачове, дано да имаме късмет ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:39

Shifter написа:
За бандата още преди месец някъде казах, че ТУК, във форумната класация, са им писали един гол в повече - Мандор провери, съгласи се и мерки не се взеха - не, че има значение де - но да се знае, че головете са ТОЧНО както са писани на сайта. Единственият начин да са грешни головете от сайта е да съм въвел грешен краен резултат от мач (примерно 3:2 вместо 3:1), което е почти невъзможно - почти, защото гледам напоследък в лайвскора често има подобни грешки, пък аз оттук гледам резултатите, не мога всеки мач поотделно да следя...
Бандата имат 15 (петнадесет) вкарани гола като домакини, ето ви и крос таблиците да сверите

Грешката е в тебе пич. Головата разлика на Бандата е 16-10.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:43

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:43

Shifter написа:

Ето ти грешката - писал си 3-2 за Бандата срещу Дюн в тая крос таблица, а резултата е 4-2 заради автогола =)

——————————————————————————————————————————————————
FT ● CRAZY BAND 4:2 DUNE WARRIORS ● Прогнози | Коментари
——————————————————————————————————————————————————
[:] Гол на Тиро (Байер Леверкузен - Айнтрахт Франкфурт 3:1)
[:] Гол на Сайлър (Манчестър Сити - Фулъм 2:0)
[:] Гол на Терминатор (НАК Бреда - ВВВ-Венло 1:0)
.........----> Дюшеш спасява удар на Туиг (Хетафе - Севиля 1:1)
----> Удар в аут от фаул на Емесерем (Серкъл Брюж - ФК Брюж -> P:P)
.........[:] Гол на жеката (Рода - НЕК Ниймеген 2:0)
.........[:] Гол на жеката (Валядолид - Сарагоса 2:0)
----> Гоа спасява удар на Тиро (Атлетико Мадрид - Леванте 2:0)
[:] Автогол на Чичо Митко (Атлетико Мадрид - Леванте 2:0)

Изибщо в сайта имаше много грешки тоя сезон, и нас ни беше объркал в едно временно класиране, и инфото на отборите не е актуално. Аз лично не ползвах статистика от там точно поради тая причина, а само гласувах редовно в анкетите.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   31.03.2013 23:49

ФТ: 2-2

Изпузнахме победата лековато. И двата гола на противника бяха видни особено на Амкар, където знаех,че няма да паднат и при 2 прогнози 1ца трябваше да се зачеркнеме тва 1:1, но заради тъпата Франция похабихме 2те избивки не където трябва. Общо взето 2 напълно равностойни мача със Слъгс тоя сезон...миналия мач също отиваше на 2-2, но един гол от засада на Вердер с последната им прогноза и 3 наши избити гола им подари незаслуженo точките тогава, а нас ни лиши от 1.

Хубаво е,че Сошо вкараха 2ри гол защото иначе Рогача щеше да ми натяква,че го разубедих да играе 2-1. В крайна сметка имаше един хващаем мач в събота у Франция тоя уикенд и си го дадохме на нас. Не е зле!

Все пак важното е,че ние се класираме. Нека връзва тогава, когато трябва!

Последна промяна Крал Блуфен на 31.03.2013 23:54, променена общо 4 пъти

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   01.04.2013 00:02

Гонзо написа:
Vendome написа:

Така си мислиш само ти ;-)

Гонзе, нема как бате. Отстъпвате домакинската титла, но записахте уникално постижение да не загубите и требва да си доволен. Срещу Тонзо ви чака голема драма и не се наемам да прогнозирам, но за мене вие сте фаворити предвид по-силното представяне през сезона.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   01.04.2013 08:46

Мерси за корекцията, явно е пишело 3:2 на ФТ и после като са го оправили на 4:2 съм се разсеял и не съм обновил... а за инфото на отборите май направо ще го махам - не ми беше идеята да се повтаря картотеката от форума, а да има информация за основаване, успехи и т.н. - обаче тъй като никой не предоставя такава, нямам намерение сам да я търся.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   01.04.2013 10:15

Shifter написа:
Мерси за корекцията, явно е пишело 3:2 на ФТ и после като са го оправили на 4:2 съм се разсеял и не съм обновил... а за инфото на отборите май направо ще го махам - не ми беше идеята да се повтаря картотеката от форума, а да има информация за основаване, успехи и т.н. - обаче тъй като никой не предоставя такава, нямам намерение сам да я търся.

По принцип начинанието ти е похвално - не е лесна работа да се правят всичките тия неща и евала за времето и желанието. Грешки е нормално да стават аз за тва казвам,че за достоверност разчитам на данните във форума, но с времето неточностите ше се изчистят. Що се отнася до инфото на отборите ние ше предоставиме каквато информация е нужна към вече дадената, която не е никак малко и сега ако я погледнеш... тва не е проблем.

Последна промяна Крал Блуфен на 01.04.2013 10:16, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   01.04.2013 14:23

Айде Блуфка , заслужи си новата емотиконка :

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER - THUG SLUGS ● (ПМЛ "Б" Лига, XVIII кръг)   |   01.04.2013 14:25

Гонзо написа:
Айде Блуфка , заслужи си новата емотиконка :

Изображение

аххахаххахаххахахххах добре е. Тази икона ще повиши себелюбието ми с около 92.5%

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7