Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)
| 03.03.2013 21:59
След като Бешикташ - Фенерите са вече 2:2 и крайния резултат е фиксиран на 0:1 за нас, две думи от мен
Излъгахме ги. Това обобщава всичко, което се случи в този мач
Тези потоци си бяха дефанзивни, за надлъгване. Не за голова фиеста. Така се и получи в крайна сметка.
В известна степен обаче, Арлито сами се биха.
Тези 5 дубъла, с които играха, се оказаха неоправдан риск.
Навярно са решили да дублират от гледна точка на това, че ние бележим много, и евентуално да имат с какво да ни отговорят ако се разиграем.
Но истината е, че ако бяха подходили прагматично в този двубой и се бяха покрили по-добе на някои мачове, поне нямаше да загубят.
1:2 на Базел го хващаха спокойно, ако нямаха 0:2/0:2/0:2
1:0 на Бурса го хващаха, ако не бяха играли 2:0/2:1/2:1 ..едва ли щях да скоча на 1:0 точно
3:0 на ПСВ го вкарваха със сигурност ако бяха играли 2:0/3:0 , а не 3:0/3:0
ето ги 3 потенциални гола, с които спокойно можеха и да ни победят
Грешно избрана тактика и в крайна сметка - победата е за нас.
А ние от своя страна, трябва да сме предоволни, че с един-едничък гол, изкопчихме победата.
Нека видим какво испуснахме :
На първо място Хюстън-ДиСи .Това 2:0 бе хващаемо донякъде, предвид факта,че прогноизираме най-домакинския отбор в МЛС.
Реал Барса 2:1 също можеше да го хванем,но тук вината е моя ,че в грешна насока разсъждавах за двубоя, възможно е да съм ви подвел. И все пак, в продължението на мача имаше кристална дупза за барса, с което резила ставаше 2:2, което го имахме. Както и да е.
И ..май това е всичко...
Дадоха ни само 3 шанса за гол домакините, вкарахме един.
Аплодисменти за гол-майстора ни
Форест фен , който закова френското дерби и то играейки на нула за отбра с най-слаба защита в лигата - Бастия ! А един друг отбор би го изиграл 1:1/1:1 мача
Страхотен нюх , евала ! Благодарско и за много точния ти анализ на мача Сиатъл-Монреал, който изключваше категорично единицата в този мач. На това му се вика скаут от класа !
Поздравления за Арлито за гросмайсториския мач, който изиграхме. Аплодисменти и за тях за смелата им игра. Такива отбори могат само да печелят уважението на страничните наблюдатели...това е играта в чистия й, романтичен вид. А ако станете шампиони, ще съм първия , който ще ви поздрави, защото ще е заслужено, нищо че срещу нас сте капо през сезона :Р
Загуба за Арлито, победа за нас, нооооо , нищо още не е решено , битката продължава
ние не знам в коя битка сме, но май се спасихме от изпадане, за разлика от колегите от Арлито
до края , мисля,че бронза е реална цел
не знам с кой играем следващата седмица, ама аз влизам в лазарета от утре за една бърза операция,че нещо някаква херния ми пречи да се мяткам добре на вратата....
А като казах вратата, от началото на пролетния полусезон, сме допуснали един единствен гол и то от ПСУ.
Не че съм правил някакви геройства, просто няма голови удари във вратата ни.
но да не дърпам Дявола за опшката , де
аре, лека