Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 00:46

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг) 
Автор Съобщение
(Arlito)

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   03.03.2013 21:04

Честита победа на Резачките и кур за испанските столипнци от Мурсия!! :tomate:

(Arlito)

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   03.03.2013 21:40

Вчера сутринта като видях, че Владето не е пуснал си подготвих прогнози да пусна на негово място ако не се появи до 10:50. Със сигурност бях писал 1:2 на Базел и 2:0 на ПСВ, а за Бурса не съм сигурен в крайна сметка какво оставих, ама нищо чудно да беше точно 1:0.

Здраве да е, честита победа. На мен няма как да ми направи впечатление тази загуба в уикенд, в който сините биха в Бургас, шпорите биха арсенал и чорбата падна на армията. Можеше да е по-хубаво само ако Гонзо беше взел нещо в Разград, ама и така съм доволен :)

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   03.03.2013 21:59

След като Бешикташ - Фенерите са вече 2:2 и крайния резултат е фиксиран на 0:1 за нас, две думи от мен

Излъгахме ги. Това обобщава всичко, което се случи в този мач
Тези потоци си бяха дефанзивни, за надлъгване. Не за голова фиеста. Така се и получи в крайна сметка.

В известна степен обаче, Арлито сами се биха.
Тези 5 дубъла, с които играха, се оказаха неоправдан риск.
Навярно са решили да дублират от гледна точка на това, че ние бележим много, и евентуално да имат с какво да ни отговорят ако се разиграем.
Но истината е, че ако бяха подходили прагматично в този двубой и се бяха покрили по-добе на някои мачове, поне нямаше да загубят.

1:2 на Базел го хващаха спокойно, ако нямаха 0:2/0:2/0:2 :-P
1:0 на Бурса го хващаха, ако не бяха играли 2:0/2:1/2:1 ..едва ли щях да скоча на 1:0 точно
3:0 на ПСВ го вкарваха със сигурност ако бяха играли 2:0/3:0 , а не 3:0/3:0

ето ги 3 потенциални гола, с които спокойно можеха и да ни победят
Грешно избрана тактика и в крайна сметка - победата е за нас.

А ние от своя страна, трябва да сме предоволни, че с един-едничък гол, изкопчихме победата.
Нека видим какво испуснахме :
На първо място Хюстън-ДиСи .Това 2:0 бе хващаемо донякъде, предвид факта,че прогноизираме най-домакинския отбор в МЛС.
Реал Барса 2:1 също можеше да го хванем,но тук вината е моя ,че в грешна насока разсъждавах за двубоя, възможно е да съм ви подвел. И все пак, в продължението на мача имаше кристална дупза за барса, с което резила ставаше 2:2, което го имахме. Както и да е.
И ..май това е всичко...
Дадоха ни само 3 шанса за гол домакините, вкарахме един.

Аплодисменти за гол-майстора ни Форест фен , който закова френското дерби и то играейки на нула за отбра с най-слаба защита в лигата - Бастия ! А един друг отбор би го изиграл 1:1/1:1 мача ;-)
Страхотен нюх , евала ! Благодарско и за много точния ти анализ на мача Сиатъл-Монреал, който изключваше категорично единицата в този мач. На това му се вика скаут от класа ! :laugh: :moufan:

Поздравления за Арлито за гросмайсториския мач, който изиграхме. Аплодисменти и за тях за смелата им игра. Такива отбори могат само да печелят уважението на страничните наблюдатели...това е играта в чистия й, романтичен вид. А ако станете шампиони, ще съм първия , който ще ви поздрави, защото ще е заслужено, нищо че срещу нас сте капо през сезона :Р

Загуба за Арлито, победа за нас, нооооо , нищо още не е решено , битката продължава
ние не знам в коя битка сме, но май се спасихме от изпадане, за разлика от колегите от Арлито
до края , мисля,че бронза е реална цел ;-)

не знам с кой играем следващата седмица, ама аз влизам в лазарета от утре за една бърза операция,че нещо някаква херния ми пречи да се мяткам добре на вратата....
А като казах вратата, от началото на пролетния полусезон, сме допуснали един единствен гол и то от ПСУ.
Не че съм правил някакви геройства, просто няма голови удари във вратата ни.
но да не дърпам Дявола за опшката , де

аре, лека :cheers:

:razor: :razor: :razor:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   03.03.2013 22:11

Ти го фръпна вече Дяволаза опашката и за това и получихте този гол от ПСУ :-P

Честита победа, много хубав, тактически мач и класически ъндър, както и ги предпочитам. Поздравления и за Арлито, въпреки пропуските в атака :-)

Вдигна се нивото този сезон в А групата определено.

И успешна операция, предполагам ще ти слагат платно, при мен беше така, след 2 месеца си бях тип-топ и така до ден днешен :-)

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   03.03.2013 22:31

Резо, успешна операция! Надявам се, че всичко ще е наред и следващия кръг на вратата ще си по-добър от Клемънс и Гробелар взети заедно :-)

Тази победа е и хубав подарък за рожденния ден на Сарафино! Наздраве приятелю :cheers:

Остават още 7 мига от пролетта до финалната права :first:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   03.03.2013 22:42

Честита победа "резачки".
Форест благодаря за пожеланията. Хубаво е човек да има приятел да му правят хубави подаръци.
С Бурса бая му потреперих като го гледах мача , но този път късметът ни покри.
Хубав уикенд: Форест биха, за първи път този сезон повеждаме колонота, още ми е леко бърбаново в устата :rofl: , получих супер подаръци, а един Голям приятел си съблече фанелката след гола и какво да видя "този гол е за теб Сарафино" :-D . Хубав хубав уикенд.

(New Mersey Razors)

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   04.03.2013 00:02

Честито, резачки! Получи се мач, който няма да се запомни с атрактивни отигравания, но победа е факт. За играч на мача без никакви уговорки посочвам Форест Фен. Чудесно изпълнение, не е изненада, че е най - резултатният играч в ПМЛ този сезон. Като цяло се показахме като по - ефективният и по - пресметлив отбор в този мач. Остава въпросът дали потоците наистина бяха оптималните, но след като сме били, това някак остава на по - заден план.

Поздравления за Арлито, сериозен противник, много здрав мач стана, вижда се защо са на челните позиции.

Честито и от мен на Сарафино - една от най - важните части от машината на НМР. Много здраве, щастие и успехи!

Стискам палци и за Резо - рутинна интервенция и дано си остане такава. Скорошно оздравяване. И голямо благодаря за тънкия му усет :)

А аз - аз вече гледам към следващия противник.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   04.03.2013 00:18

Абе май никой досега не е разбрал, че в нашия отбор всеки пуска без да гледа другия какво е пуснал :laugh: :laugh: :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   04.03.2013 00:21

Това ако е верно не говори добре за играта... :laugh:

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● ARLITO - NEW MERSEY RAZORS ● (ПМЛ "A" Лига, XV кръг)   |   04.03.2013 00:27

Diavolo написа:
Това ако е верно не говори добре за играта... :laugh:

Аз го потвърждавам . Няма такава , добре организирана анархия .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2