Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 20:21

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
[ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (FT) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 11:06

Shifter написа:
Спокойно, вече е оправено. Не знам защо си мислех, че сме го отиграли 1:1 тоя мач :-P Резултатите са преместени в архива.

В блога видях, че е оправено, тук не е. Иначе екселският файл на Мандора е доста удобен, макар че за дилетанти като мен по отношение на Exel имаше проблеми, естествено. Принципно си ми трябва един бърз курс в тази насока. :dance:

Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 11:09

Ееееех тая фамозна избивка бееее, в Юроспорта ще я покажат по-бързо от тук... :-P

(Primus Maximus)

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 12:18

Мейджър написа:
Ееееех тая фамозна избивка бееее, в Юроспорта ще я покажат по-бързо от тук... :-P

Аре, аре, ако беше твоя, първа щеше да я сложиш. :blink:

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 14:36

Mandor написа:
Според мен трябва да е обратното.

Не отричам добрият изглед на блог-лайвскора, но той би бил по-полезен на хора, които не участват активно в играта и не пишат редовно във форума. За тези от нас, които основно влизат във форума, лайвскорът тук е много по-ясен и разбираем. Затова предполагам повечето хора са изказали подобне мнение по-нагоре. Иначе се получава някакъв омагьосан кръг, влизаш във форума, от там в блога, за да видиш резултатите и после пак обратно тук за да коментираш... безмислено кликане някак си.

Но основната причина лично за мен е техническа. В блога трябва да се редактира на парче (мач по мач) докато тук ще е супер лесно да се направи шаблон на ексел, чрез който автоматично да се опреснява информацията с един копи/пейст.

Подкрепям. Няма как всички етапи от играта да са на форума, а точно последният да е на сайта. Логиката е точно обратната - поне за момента всичко да се извършва на форума (вкл. редовното обновяване на лайвскора), а именно сайтът да се явява "информационна секция". А когато/ако се сдобием с онзи идеален сайт - автоматизирана система - за който сме си говорили многократно през годините, тогава нека е обратното и форумът да остане просто място за дискусии.

И още нещо. Не мога да разбера това напрежение (съвсем очевидно поне за мен) по оста сайт-форум.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2