Re: ● DUNE WARRIORS - VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)
| 28.01.2013 18:53
Благодаря, Гоа!
Така - сега с две думи за мача.
В Италия Б - извадихме късмет с Модена... най-вече. Но си вкарахме Специя, а и Падова можеше да стане 0:1...
В Испания - добър избор за вас - спор няма, но ме учуди липсата на Х-а при Селта-Сосиедад, а липсата на победа за Леванте ме вкара в шок и логичното 1:1, което остана само опасно накрая не го избих и пак извадихме късмет.
за нас Ла Коруня - браво за ибора...
Реал М са си трудни за познаване... но там бяхме близо... много бързо влезнаха 3те гола за белия балет.. след това Рамос изчисти от голлинията и 2 мин. по-късно Модрич се сурна в наказателното и съдията реши да позволи на КР7 да вкара хеттрик - веднъж с ляв, с десен крак и с глава.
Испания 2 -> Нумансия 1:2, като мина през 0:2 - там и 1:1 бях избил.
нашият Барса Б 3:1 - ние имахме 2:1 2:2 3:2, ако не беше ЧК за Реал Мадрид Кастия - мисля, че можеше да го хванем, а на разбора Агаси се колебаеше дали да не го пише 3:1, но имахме вече 2:2... и реши да играе и малко по-атрактивно 3:2... тук на косъм
в Холандия отново се учудих на 1:1 на Утрехт, а Валвийк паднаха стабилно, може би и малко изненадващо, докато ПСВ ни се размина, но те по принцип могат навън от 0:1 до 2:6 всичко да направят.
Остана гърцията - ами и там 0:0, като ПАОК също и гол дори не вкараха, а им трябваха 2 за да ви излезе...
така че според мен имахме 4 не лоши положения и 3те мача, на които не бележим сме ги позаградили горе-долу и в добър ден можеше 1-2 дори да влезнат.. колко му е.
Успех с/у преките ни конкуренти!
и стягай четата, че много автоголове, картони, непълен състав!
Visca Knights!