Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 26.07.2026 09:50

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5 мнения ] 
● DUNE WARRIORS - VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● DUNE WARRIORS - VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   23.01.2013 10:19

DUNE WARRIORS - VALIANT KNIGHTS

(Valiant Knights)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   27.01.2013 20:42

Честита победа, рицари!

на два пъти ни разтърсиха гредите...
ПСВ незнайно защо решиха, че трябва да вкарат 5ти попадение, та провалиха големия гол на Алфа..
на Реал също им дадоха смешна дузпа... и там с 1 попадение се размина отново Алфа с гола...

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   27.01.2013 21:02

чекаме ви :bluefan:

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   28.01.2013 17:15

Честито и успех нататък! С едно реално голово положение ни победихте, а нашите безумни пропуски тая година се натрупаха за цял учебник :).

(Valiant Knights)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - VALIANT KNIGHTS ● (Купа на ПМЛ, 1/4 финали)   |   28.01.2013 18:53

Гоа написа:
Честито и успех нататък! С едно реално голово положение ни победихте, а нашите безумни пропуски тая година се натрупаха за цял учебник :).

Благодаря, Гоа!

Така - сега с две думи за мача.
В Италия Б - извадихме късмет с Модена... най-вече. Но си вкарахме Специя, а и Падова можеше да стане 0:1...
В Испания - добър избор за вас - спор няма, но ме учуди липсата на Х-а при Селта-Сосиедад, а липсата на победа за Леванте ме вкара в шок и логичното 1:1, което остана само опасно накрая не го избих и пак извадихме късмет.
за нас Ла Коруня - браво за ибора...
Реал М са си трудни за познаване... но там бяхме близо... много бързо влезнаха 3те гола за белия балет.. след това Рамос изчисти от голлинията и 2 мин. по-късно Модрич се сурна в наказателното и съдията реши да позволи на КР7 да вкара хеттрик - веднъж с ляв, с десен крак и с глава.
Испания 2 -> Нумансия 1:2, като мина през 0:2 - там и 1:1 бях избил.
нашият Барса Б 3:1 - ние имахме 2:1 2:2 3:2, ако не беше ЧК за Реал Мадрид Кастия - мисля, че можеше да го хванем, а на разбора Агаси се колебаеше дали да не го пише 3:1, но имахме вече 2:2... и реши да играе и малко по-атрактивно 3:2... тук на косъм
в Холандия отново се учудих на 1:1 на Утрехт, а Валвийк паднаха стабилно, може би и малко изненадващо, докато ПСВ ни се размина, но те по принцип могат навън от 0:1 до 2:6 всичко да направят.
Остана гърцията - ами и там 0:0, като ПАОК също и гол дори не вкараха, а им трябваха 2 за да ви излезе...

така че според мен имахме 4 не лоши положения и 3те мача, на които не бележим сме ги позаградили горе-долу и в добър ден можеше 1-2 дори да влезнат.. колко му е.
Успех с/у преките ни конкуренти!
и стягай четата, че много автоголове, картони, непълен състав!

Visca Knights!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 5 мнения ]