Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 20:20

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
[ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (FT) 
Автор Съобщение
- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Мнение  [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (FT)   |   15.09.2012 04:06

>>> ПМЛ LiveScore (блог версия) <<<

КОНТРОЛНИ СРЕЩИ

Стадион "KNIGHT'S CASTLE"
========================================================================
[FТ] VALIANT KNIGHTS 1:1 REAL GREEN > Прогнози | Коментари <
--> Киану спасява удар на Нуф (Съндърланд - Ливърпул 1:1)
... 0:1 Славо (Ческе Будейовице - Дукла Прага 1:1)
1:1 Нуф (Фейенорд - ПЕК Цволе 2:0)
-------------------------------------------------------------- нт --------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
» VALIANT KNIGHTS: [1] Нуф, [2] Оби Уан, [3] А. Агаси, [4] Джо Тем, [В] ...
» REAL GREEN: [1] Хавиерчо, [2] Анфийлд, [3] Вожда, [4] Славо, [В] Киану

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Стадион "UNDERGROUND ARENA"
[FТ] UNDERGROUND 3:4 BLUE POWER > Прогнози | Коментари <
... 0:1 Вандом (Тернана - Чезена 0:0)
... 0:2 Рогач (Тернана - Чезена 0:0)
1:2 Тисипи-Айпи (Валенсия - Селта 2:1)
2:2 Жоро Левскаря (Гройтер Фюрт - Шалке 0:2)
-------------------------------------------------------------- нт --------------------------------------------------------------
... 2:3 Надя (Рединг - Тотнъм 1:3)
... 2:4 Бате (Крузайро - Вашку да Гама 1:1)
3:4 Тисипи-Айпи (Бока Хуниорс - Индепендиенте 2:1)
» UNDERGROUND: [1] Нeйви, [2] Тисипи-Айпи, [3] Пениуайз, [4] Жоро Левскаря, [В] Ледо
» BLUE POWER: [1] Надя, [2] Бате, [3] Вандом, [4] Рогач, [В] Дефо

Стадион "СТАРИЯТ ДЪБ"
[FТ] БАЛКАНСКИ МЕЧОК 2:3 THE MUMMIES > Прогнози | Коментари <
... 0:1 Баба Тонка (Байерн Мюнхен - Майнц 3:1)
1:1 Шваба (Манчестър Юнайтед - Уигън 4:0)
2:1 Мейджър (Болтън - Уотфорд 2:1)
... 2:2 Вежлив Лавандул (Палермо - Каляри 1:1)
... 2:3 Вежлив Лавандул (Съндърланд - Ливърпул 1:1)

» БАЛКАНСКИ МЕЧОК: [1] Стюърт, [2] Енкели, [3] Мейджър, [4] Шваба, [В] Роско
» THE MUMMIES: [1] Баба Тонка, [2] Вежлив Лавандул, [3] Мандор, [4] Доги, [В] Джони Хейнс

Стадион "КОЛИЗЕУМ АРЕНА"
[FТ] PRIMUS MAXIMUS 2:1 THUG SLUGS > Прогнози | Коментари <
1:0 Джак Блек (Байерн Мюнхен - Майнц 3:1)
... 1:1 Саутуинд (Екзитър - Йорк Сити 1:1)
--> Барс спасява удар на Нера (Лиерс - Андерлехт 1:1)
2:1 Белгийски Цербер (Лион - Аячо 2:0)
... --> Алесандрон спасява удар на Саутуинд (Нанси - Марсилия 0:1)
» PRIMUS MAXIMUS: [1] Белгийски Цербер, [2] Пожето, [3] Джак Блек, [4] Нера, [В] Алесандрон
» THUG SLUGS: [1] ..., [2] Фалкенбах, [3] Саутуинд, [4] Шифтър, [В] Барс

Стадион "СВЕТИЛИЩЕТО"
[FТ] THE THRACIAN ORPHICS 0:2 КРИВА НИВА > Прогнози | Коментари <
... 0:1 Ла Вила (Болтън - Уотфорд 2:1)
... 0:2 Бай Момчил (Гранада - Ла Коруня 1:1)
--> Кибик спасява удар на Баба Йорга (Бока Хуниорс - Индепендиенте 2:1)
» THE THRACIAN ORPHICS: [1] Баба Йорга, [2] Тцъфо, [3] Алекс, [4] Ивил МакАндрюз, [В] Редо
» КРИВА НИВА: [1] Бай Момчил, [2] Ла Вила, [3] Оейзис, [4] ..., [В] Кибик

Последна промяна PMLeague на 21.09.2012 03:41, променена общо 16 пъти

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: [S12P02] БАЛКАНСКИ МЕЧОК - THE MUMMIES (коментари)   |   15.09.2012 19:24

С някой се комбинираме в лайвскора в момента - той въвежда резултата, аз пиша голмайсторите... Какво става тук и кой в крайна сметка го води тоя лайвскор? И защо не въвежда голмайсторите в таблиците?

(Primus Maximus)

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 11:34

Айде да отбележите и избития удар на Нера (Лиерс - Андерлехт 1:1). Мерси :innocent:

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 12:34

Ми избивката на Барс е отбелязана в сайта, тук не.... абсурдно е да има лайвскор на 2 места, явно ще се води само във форума. И ще е както и в дира.

Последна промяна Shifter на 16.09.2012 12:36, променена общо 1 път

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 14:26

Shifter написа:
абсурдно е да има лайвскор на 2 места

Аз пък си мисля, че се получава добре точно с двете места. На блога си се води лайвскор в истинския смисъл на думата - с промените в реално време. Тук се прави някаква обобщаваща статистика на резултатите, да речем - на НТ и FT. Факт е, че в момента форумът предоставя по-широки възможности за разнообразие и изглед на информацията, специално за лайвскора.

Иначе е възможно да съм изпуснал някоя избивка в бързината снощи. Основната ми идея беше да видя как ще изглежда. :innocent:

п.п. Казвайте, ако някой ще води лайвскора днес? Бяхме се разбрали с някои от вас да тестват лайвскора в блога - нека да поемат някакъв часови диапазон и да видят как стават нещата. Иначе аз имам възможност само да ъпдейтвам резултатите, като вечерта ще обобщя останалата статистика - голмайстори, спасявания и пр.

(The Cursed)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 14:58

Аз не съм много сигурен каква точно е идеята с това да се води лайвскор на две различни места, при това от различни хора. Изглежда ми като да е двойна работа без ясен замисъл или някакви видими ползи от това.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 18:20

Stuart написа:
Аз не съм много сигурен каква точно е идеята с това да се води лайвскор на две различни места, при това от различни хора. Изглежда ми като да е двойна работа без ясен замисъл или някакви видими ползи от това.

Напълно подкрепям това изказване. Според мен лайвскорът - където и да е - трябва да е един.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 18:51

PMLeague написа:
Shifter написа:

Аз пък си мисля, че се получава добре точно с двете места.

Напълно разбирам негодуванието на Стюърт и Шифтър.

Това е абсурдно! Няма никакъв смисъл да се водят 2 различни лайфскора. Излишни усилия на двама души на две места, вместо да се върши от 1 човек. :-?

Последна промяна falkenbach на 16.09.2012 18:52, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 21:37

falkenbach написа:
PMLeague написа:
Shifter написа:

Аз пък си мисля, че се получава добре точно с двете места.

Напълно разбирам негодуванието на Стюърт и Шифтър.

Това е абсурдно! Няма никакъв смисъл да се водят 2 различни лайфскора. Излишни усилия на двама души на две места, вместо да се върши от 1 човек. :-?

+ 1

(Крива Нива)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 22:01

Лайфскора на сайта много ми хареса. Евала - мисля там му е мястото, а от тук линк е достатъчен.

(Arlito)

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 22:08

Аз пък мисля, че е редно тук, където се коментират мачовете, да има лайвскор. Струва ми се тъпо да трябва да отидеш на друго място за да разбереш как върви мачът и после да се върнеш тук да коментираш.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 23:10

spurs написа:
Аз пък мисля, че е редно тук, където се коментират мачовете, да има лайвскор. Струва ми се тъпо да трябва да отидеш на друго място за да разбереш как върви мачът и после да се върнеш тук да коментираш.

Spurs, лайвскорът дори и да е във форума пак НЯМА да е там, където се коментират мачовете. В случай че не си забелязал - за да коментираш, трябва да цъкнеш линк до мача в лайвскора, който ти отваря нова страница - ТОЧНО както и в сайта.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   16.09.2012 23:43

Бтв. на нашия мач още не е FT, щото все пак във Франция SLUGS имат мач, макар и покрит - може да запиша избивка там.

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 00:21

alessandron написа:
Бтв. на нашия мач още не е FT, щото все пак във Франция SLUGS имат мач, макар и покрит - може да запиша избивка там.

Тоя мач не беше хикс, затова писах фул-тайм преди края му ;)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 00:50

Shifter написа:
Тоя мач не беше хикс, затова писах фул-тайм преди края му ;)

Еми сега вече можеш да ми я пишеш избивчицата :)

- ФЕДЕРАЦИЯ -
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 01:39

На блога е лайвскор, тук е обзорна рублика с резултати и статистика, която се ъпдейтва веднъж или два пъти на кръг. Къде видяхте два паралелни лайвскора - не знам... :-o

(The Mummies)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 09:27

Според мен трябва да е обратното.

Не отричам добрият изглед на блог-лайвскора, но той би бил по-полезен на хора, които не участват активно в играта и не пишат редовно във форума. За тези от нас, които основно влизат във форума, лайвскорът тук е много по-ясен и разбираем. Затова предполагам повечето хора са изказали подобне мнение по-нагоре. Иначе се получава някакъв омагьосан кръг, влизаш във форума, от там в блога, за да видиш резултатите и после пак обратно тук за да коментираш... безмислено кликане някак си.

Но основната причина лично за мен е техническа. В блога трябва да се редактира на парче (мач по мач) докато тук ще е супер лесно да се направи шаблон на ексел, чрез който автоматично да се опреснява информацията с един копи/пейст.

По този повод имам въпрос - колко време средно отнема да се опресни лайвскора в блога? Примерно сядаш в неделя в 18.00 и трябва да нанесеш всички играни мачове по-рано през деня...?

Последна промяна Mandor на 17.09.2012 09:28, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Мажоре   |   17.09.2012 10:01

и на теб ли трябва да казвам за избивката във Франция ... :outofspace:

(Thug Slugs)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 10:21

Този екселски шаблон е като извънземните - само слушам за него, без да съм го виждал. Ако наистина само чрез нанасяне на резултат от мач могат автоматично да ти излязат голмайстор/спасяване/греда за всички срещи от кръга (не мога да си го представя как ще стане това), то очевидно е по-добрият вариант.
А иначе не мислех, че аз ще водя лайвскора в блога и не съм обърнал внимание колко време ми е трябвало за обновяването му... В самото обновяване нищо сложно няма, копи/пейст на съответното положение - трудно ми беше да се ориентирам в мачовете - затова наистина съм много любопитен да видя как изглежда ексела.

alessandron написа:
и на теб ли трябва да казвам за избивката във Франция ... :outofspace:

Спокойно, вече е оправено. Не знам защо си мислех, че сме го отиграли 1:1 тоя мач :-P Резултатите са преместени в архива.

Последна промяна Shifter на 17.09.2012 10:29, променена общо 4 пъти

(The Mummies)
Аватар

Мнение  Re: [ПМЛ LiveScore ~ S12P02] Предсезонна подготовка, седмица 2 (последна промяна: неделя, 01:30)   |   17.09.2012 10:32

mandorbg съм на скайп. Пиши и ще ти пратя последната версия от миналата година. Варианта в който целия лайвскор ще се генерира автоматично не е готов, а и по-добре стана така защото пак трябваше да го преработвам за новия форум :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща