Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 08:14

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Холандия - Коста Рика 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 01:52

Тим Крул се оказа тайното оръжие на Ван Гаал :-D :music:
не Хунтелар и пр.
браво за смяната, вратарчето оцели ъгъла при всяко изпълнение на дузпите

Холандия 5 от 5 на дузпи?
не мога да повярвам, по-вероятно беше прасетата да полетят :-D
това вече вещае нещо голямо!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 01:54

Bjoern Bo написа:
Айде, и последният светъл лъч на това световно угасна безславно... :-|

светъл лъч?
само в групата
срещу Гърция не заслужаваха да продължат, а днес рушаха играта цял мач, абсолютен грозен антифутбол.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 01:55

Balleta написа:
лузърчетата от Холандия, най-големите безтитленици от големите :laugh: ах как искам да стане чудото :unsure: :blink:

Харесваш Аякс, а не понасяш Холандия, странно :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 01:58

Дяволе, нали си мод и имаш правила за спазване. Няма ли да предприемеш мерки срещу псувните на Тонзоса?

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:02

Излишно ходене по мъките, но понякога така се получава. Той Уесли неслучайно каза, че няма смисъл холандците да си хабят силите да владеят топката и да нападат постоянно. Не, че съвсем не могат, но е очевидно безсмислено, щото тия времена отминаха. Пък и срещу антифутбол директно от учебниците на Ото Рехагел трудно се играе.

Големи изпълнения на дузпите от страна на славните ветерани, нетипично за Холандия по принцип. И разбира се - величествен Тим Крул!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:07

Vendome написа:
Дяволе, нали си мод и имаш правила за спазване. Няма ли да предприемеш мерки срещу псувните на Тонзоса?

кой е псувал Тонзето, аз не видях да е обиждал някой потребител?
но може и да съм пропуснал...

Последна промяна Diavolo на 06.07.2014 02:08, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:10

Виж на предната страница, а и в правилата не пише за псувни към конкретен юзър.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат

Трябва да се псува, все пак футбол без псувни не върви :innocent:

Отговори с цитат

Diavolo написа:
Bjoern Bo написа:
Айде, и последният светъл лъч на това световно угасна безславно... :-|

светъл лъч?
само в групата
срещу Гърция не заслужаваха да продължат, а днес рушаха играта цял мач, абсолютен грозен антифутбол.

Имаха положение в 113-тата минута на Ураня, но вратаря спаси. Ако го беше вкарал, щях да се накефя на макс викайки, Гоооооооооооол. Коста Рика бяха по-силни от Англия, Италия, Уругвай и Гърция, явно не си гладал мачовете им и коментираш от позицията на "тез имат звезди, значи са по-добър отбор".

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:13

Аз по принцип харесвам Коста Рика, но това тука си беше отрвратителен антифутбол, няма какво да се лъжем. Но въпреки всичко лично аз си оставам с отлични впечатления от тях от това Световно. Къде-къде по-симпатично тимче от разните му измислени африканци и азиатци.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:20

Stuart написа:
Аз по принцип харесвам Коста Рика, но това тука си беше отрвратителен антифутбол, няма какво да се лъжем. Но въпреки всичко лично аз си оставам с отлични впечатления от тях от това Световно. Къде-къде по-симпатично тимче от разните му измислени африканци и азиатци.

:give5: :give5:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:20

Срещу Гърция Коста Рика не беше по-добрият отбор.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:21

Hiksa написа:
Имаха положение в 113-тата минута на Ураня, но вратаря спаси. Ако го беше вкарал, щях да се накефя на макс викайки, Гоооооооооооол. Коста Рика бяха по-силни от Англия, Италия, Уругвай и Гърция, явно не си гладал мачовете им и коментираш от позицията на "тез имат звезди, значи са по-добър отбор".

не съм казал нищо лошо за тях погледнато цялостно, напротив те са безспорната приятна изненада, но на 1/4 финала играха антуфутбол и имаха зверски късмет, само за това иде реч.
срещу гърците какво показаха? равностоен мач с повече положения за гърците, вярно че бяха с човек повече де. Гърция, Коста Рика, все щеше да се играе грозно в защита срещу Холандия.
Един мач Холандия - Англия би бил много по-интересен за футболния запалянко

Иначе да на това световно бяха по-добри от Уругвай, Италия и Англия и го доказаха на терена, тук съм съгласен с теб.

Последна промяна Diavolo на 06.07.2014 02:22, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:24

Vendome написа:
Виж на предната страница, а и в правилата не пише за псувни към конкретен юзър.

хаха, да видех
е тонзето си е малко по-емоционален, нямам намерение да го санкционирам
има си админи и шерифи, аз тук се занимавам с игрите :)
то оня ден се носехте помежду ви, той, ти, балета, добрил ама не ви закачах, сега думичката с трите букви срещу коста рика все едно не съм я видял ;)

(Синята Лавина)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:25

Diavolo написа:
Холандия 5 от 5 на дузпи?
не мога да повярвам, по-вероятно беше прасетата да полетят :-D
това вече вещае нещо голямо!

4 от 4, не се стигна до пета.

А тоя Жоржиньо Вейналдум някой забеляза ли го да играе? :)))
Представяте ли си какво биха били холандците със Стротман?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:26

да бе да :)
4 от 4, а преди това 4 пъти бяха отпадали
хубави четворки... :-D

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 02:29

Diavolo написа:
да бе да :)
4 от 4, а преди това 4 пъти бяха отпадали
хубави четворки... :-D

Имаха и една победа - срещу швеците на Евро 2004.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 03:08

Дяволе, аз не съм съгласен, че Коста Рика не надиграха Гърция. при 1-0, съдията не им даде чиста дузпа за умишлена игра с ръка.

Както и да е, Тикотата не можеха да се отворят в този мач. Знаеш много добре, че Холандците наказват на контра.Холандия е анти-отбор като Белгия. Замени Лукаку с РВП, Азар с Робен и Снайдер с Де Брауне. В следващия мач Аржентина като поведат и гледай за какви мъки става въпрос (като с Мексико).

Проблемът с Конкакааф е слабата конкуренция на топ 3 (или 4) отборите. Поне САЩ и Мексико чат-пат играят в купата на Конфедерациите и набират опит. Другите могат само да играят в квалификациите и Голд къп, който е пълен ташак. Дано поне догодина за този турнир всички отбори да излязат с най-доброто, с което разполагат. Плюс контузиите на някои основни играчи за Коста Рика (не само Гамбоа днес) и виждаш, че нямат избор.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 03:27

Не съм съгласен за Холадия/Белгия
В Холандия има много футбол и го доказаха срещу силни отбори, докато Белгия играха с колхозниците, кучеядците, алжир и сащ. Най-добрия мач на белгийците беше срещу американците. Създадоха сигурно 20 голови положения, аз такава канонада от удари в една врата не помня, даже мисля, че това е абсолютен рекорд за световните първенства по брой удари във вратата (смятай как са играли американците).
Холандия за разлика от Белгия въпреки, че няма титла от СП е голямо име и винаги са всявали респект. Робен е най-добрия футболист на това световно. Дори и в този мач с Коста Рика всеки път когато вземеше топката създаваше напрежение. На практика почти няма сгрешен дрибъл, особено един на един.
РВП е голяма дупка да, няма психика това момче, иначе вкарва гениални голове като има ден.
Снайдер не е в най-добрата си форма, но разиграят ли се в атака холандците имат доста опции.
Викаш ако Аржентина поведе на Холандия ще се повтори ситуацията с Белгия. Съмнявам се. Но да може, в един такъв мач абсолютно всичко може да стане. И в двата полуфинала силите са изравнени и си е 50 на 50 на практика.
Но какво ще стане ако ей така за разноообразие Холандия поведе в резулатта на Аржентина? Защото последните досега не са изпадали в такова положение да догонват, а защитата на холандците е много здрава, да не говорим за контрите им.

Последна промяна Diavolo на 06.07.2014 03:28, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Холандия - Коста Рика   |   06.07.2014 03:45

Diavolo написа:
Не съм съгласен за Холадия/Белгия
В Холандия има много футбол и го доказаха срещу силни отбори, докато Белгия играха с колхозниците, кучеядците, алжир и сащ. Най-добрия мач на белгийците беше срещу американците. Създадоха сигурно 20 голови положения, аз такава канонада от удари в една врата не помня, даже мисля, че това е абсолютен рекорд за световните първенства по брой удари във вратата (смятай как са играли американците).
Холандия за разлика от Белгия въпреки, че няма титла от СП е голямо име и винаги са всявали респект. Робен е най-добрия футболист на това световно. Дори и в този мач с Коста Рика всеки път когато вземеше топката създаваше напрежение. На практика почти няма сгрешен дрибъл, особено един на един.
РВП е голяма дупка да, няма психика това момче, иначе вкарва гениални голове като има ден.
Снайдер не е в най-добрата си форма, но разиграят ли се в атака холандците имат доста опции.
Викаш ако Аржентина поведе на Холандия ще се повтори ситуацията с Белгия. Съмнявам се. Но да може, в един такъв мач абсолютно всичко може да стане. И в двата полуфинала силите са изравнени и си е 50 на 50 на практика.
Но какво ще стане ако ей така за разноообразие Холандия поведе в резулатта на Аржентина? Защото последните досега не са изпадали в такова положение да догонват, а защитата на холандците е много здрава, да не говорим за контрите им.

Срещу САЩ и Гана направиха 20 положения. Говоря за равностойни отбори.

Не мога да разбера какво имаш предвид с последния си параграф. А, ако Аржентина направят някой грешен пас (Маскерано примерно) и Робен се възползва, нахлуе на скорост в наказателното поле и вкара. Ами браво, Аржентина пак могат да обърнат, но е също толкова вероятно и да се повтори резултата от Холандия - Испания като Робен този път да се отличи с хетрик. Холандската защита, ще я видим, струва ми се прехвалена. Между другото Де Врай трябваше да получи картон в началото.

Но според мен щастието ще е в полза на Аржентина. Само един рикошет им трябва за да елиминират Холандия. Нищо, че Ди Мария е контузен, Агуеро май се завръща,

"но разиграят ли се в атака холандците имат доста опции."

Да се чете, ако поведат и противниковият отбор се хвърли ва банк в атака и остави пространства за Робен и Ван Перси. ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща