Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 01:52
Тим Крул се оказа тайното оръжие на Ван Гаал не Хунтелар и пр. браво за смяната, вратарчето оцели ъгъла при всяко изпълнение на дузпите Холандия 5 от 5 на дузпи? не мога да повярвам, по-вероятно беше прасетата да полетят това вече вещае нещо голямо!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 01:54
светъл лъч? само в групата срещу Гърция не заслужаваха да продължат, а днес рушаха играта цял мач, абсолютен грозен антифутбол.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 01:55
Харесваш Аякс, а не понасяш Холандия, странно :)
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 01:58
Дяволе, нали си мод и имаш правила за спазване. Няма ли да предприемеш мерки срещу псувните на Тонзоса?
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:02
Излишно ходене по мъките, но понякога така се получава. Той Уесли неслучайно каза, че няма смисъл холандците да си хабят силите да владеят топката и да нападат постоянно. Не, че съвсем не могат, но е очевидно безсмислено, щото тия времена отминаха. Пък и срещу антифутбол директно от учебниците на Ото Рехагел трудно се играе.
Големи изпълнения на дузпите от страна на славните ветерани, нетипично за Холандия по принцип. И разбира се - величествен Тим Крул!
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:07
кой е псувал Тонзето, аз не видях да е обиждал някой потребител? но може и да съм пропуснал...
Последна промяна Diavolo на 06.07.2014 02:08, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:10
Виж на предната страница, а и в правилата не пише за псувни към конкретен юзър.
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Трябва да се псува, все пак футбол без псувни не върви 
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Имаха положение в 113-тата минута на Ураня, но вратаря спаси. Ако го беше вкарал, щях да се накефя на макс викайки, Гоооооооооооол. Коста Рика бяха по-силни от Англия, Италия, Уругвай и Гърция, явно не си гладал мачовете им и коментираш от позицията на "тез имат звезди, значи са по-добър отбор".
|
|   |
|
 |
|
Stuart
(The Cursed)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:13
Аз по принцип харесвам Коста Рика, но това тука си беше отрвратителен антифутбол, няма какво да се лъжем. Но въпреки всичко лично аз си оставам с отлични впечатления от тях от това Световно. Къде-къде по-симпатично тимче от разните му измислени африканци и азиатци.
_________________ Let's Make PML Great Again!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:20
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:20
Срещу Гърция Коста Рика не беше по-добрият отбор.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:21
не съм казал нищо лошо за тях погледнато цялостно, напротив те са безспорната приятна изненада, но на 1/4 финала играха антуфутбол и имаха зверски късмет, само за това иде реч. срещу гърците какво показаха? равностоен мач с повече положения за гърците, вярно че бяха с човек повече де. Гърция, Коста Рика, все щеше да се играе грозно в защита срещу Холандия. Един мач Холандия - Англия би бил много по-интересен за футболния запалянко Иначе да на това световно бяха по-добри от Уругвай, Италия и Англия и го доказаха на терена, тук съм съгласен с теб.
Последна промяна Diavolo на 06.07.2014 02:22, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:24
хаха, да видех е тонзето си е малко по-емоционален, нямам намерение да го санкционирам има си админи и шерифи, аз тук се занимавам с игрите :) то оня ден се носехте помежду ви, той, ти, балета, добрил ама не ви закачах, сега думичката с трите букви срещу коста рика все едно не съм я видял ;)
|
|   |
|
 |
|
ZeppeR
(Синята Лавина)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:25
4 от 4, не се стигна до пета. А тоя Жоржиньо Вейналдум някой забеляза ли го да играе? :))) Представяте ли си какво биха били холандците със Стротман?
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:26
да бе да :) 4 от 4, а преди това 4 пъти бяха отпадали хубави четворки... 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 02:29
Имаха и една победа - срещу швеците на Евро 2004.
 |
|
Hiksa
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 03:08
Дяволе, аз не съм съгласен, че Коста Рика не надиграха Гърция. при 1-0, съдията не им даде чиста дузпа за умишлена игра с ръка.
Както и да е, Тикотата не можеха да се отворят в този мач. Знаеш много добре, че Холандците наказват на контра.Холандия е анти-отбор като Белгия. Замени Лукаку с РВП, Азар с Робен и Снайдер с Де Брауне. В следващия мач Аржентина като поведат и гледай за какви мъки става въпрос (като с Мексико).
Проблемът с Конкакааф е слабата конкуренция на топ 3 (или 4) отборите. Поне САЩ и Мексико чат-пат играят в купата на Конфедерациите и набират опит. Другите могат само да играят в квалификациите и Голд къп, който е пълен ташак. Дано поне догодина за този турнир всички отбори да излязат с най-доброто, с което разполагат. Плюс контузиите на някои основни играчи за Коста Рика (не само Гамбоа днес) и виждаш, че нямат избор.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 03:27
Не съм съгласен за Холадия/Белгия В Холандия има много футбол и го доказаха срещу силни отбори, докато Белгия играха с колхозниците, кучеядците, алжир и сащ. Най-добрия мач на белгийците беше срещу американците. Създадоха сигурно 20 голови положения, аз такава канонада от удари в една врата не помня, даже мисля, че това е абсолютен рекорд за световните първенства по брой удари във вратата (смятай как са играли американците). Холандия за разлика от Белгия въпреки, че няма титла от СП е голямо име и винаги са всявали респект. Робен е най-добрия футболист на това световно. Дори и в този мач с Коста Рика всеки път когато вземеше топката създаваше напрежение. На практика почти няма сгрешен дрибъл, особено един на един. РВП е голяма дупка да, няма психика това момче, иначе вкарва гениални голове като има ден. Снайдер не е в най-добрата си форма, но разиграят ли се в атака холандците имат доста опции. Викаш ако Аржентина поведе на Холандия ще се повтори ситуацията с Белгия. Съмнявам се. Но да може, в един такъв мач абсолютно всичко може да стане. И в двата полуфинала силите са изравнени и си е 50 на 50 на практика. Но какво ще стане ако ей така за разноообразие Холандия поведе в резулатта на Аржентина? Защото последните досега не са изпадали в такова положение да догонват, а защитата на холандците е много здрава, да не говорим за контрите им.
Последна промяна Diavolo на 06.07.2014 03:28, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Hiksa
|

Re: Холандия - Коста Рика | 06.07.2014 03:45
 |  |  |  | Diavolo написа: Не съм съгласен за Холадия/Белгия В Холандия има много футбол и го доказаха срещу силни отбори, докато Белгия играха с колхозниците, кучеядците, алжир и сащ. Най-добрия мач на белгийците беше срещу американците. Създадоха сигурно 20 голови положения, аз такава канонада от удари в една врата не помня, даже мисля, че това е абсолютен рекорд за световните първенства по брой удари във вратата (смятай как са играли американците). Холандия за разлика от Белгия въпреки, че няма титла от СП е голямо име и винаги са всявали респект. Робен е най-добрия футболист на това световно. Дори и в този мач с Коста Рика всеки път когато вземеше топката създаваше напрежение. На практика почти няма сгрешен дрибъл, особено един на един. РВП е голяма дупка да, няма психика това момче, иначе вкарва гениални голове като има ден. Снайдер не е в най-добрата си форма, но разиграят ли се в атака холандците имат доста опции. Викаш ако Аржентина поведе на Холандия ще се повтори ситуацията с Белгия. Съмнявам се. Но да може, в един такъв мач абсолютно всичко може да стане. И в двата полуфинала силите са изравнени и си е 50 на 50 на практика. Но какво ще стане ако ей така за разноообразие Холандия поведе в резулатта на Аржентина? Защото последните досега не са изпадали в такова положение да догонват, а защитата на холандците е много здрава, да не говорим за контрите им. |  |  |  |  |
Срещу САЩ и Гана направиха 20 положения. Говоря за равностойни отбори. Не мога да разбера какво имаш предвид с последния си параграф. А, ако Аржентина направят някой грешен пас (Маскерано примерно) и Робен се възползва, нахлуе на скорост в наказателното поле и вкара. Ами браво, Аржентина пак могат да обърнат, но е също толкова вероятно и да се повтори резултата от Холандия - Испания като Робен този път да се отличи с хетрик. Холандската защита, ще я видим, струва ми се прехвалена. Между другото Де Врай трябваше да получи картон в началото. Но според мен щастието ще е в полза на Аржентина. Само един рикошет им трябва за да елиминират Холандия. Нищо, че Ди Мария е контузен, Агуеро май се завръща, "но разиграят ли се в атака холандците имат доста опции." Да се чете, ако поведат и противниковият отбор се хвърли ва банк в атака и остави пространства за Робен и Ван Перси. 
|
|   |
|
|