Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 03:28

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
# [14111004] ● КРИВА НИВА 2:1 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг) 
Автор Съобщение
(Крива Нива)
Аватар

Мнение  Re: # [14111004] ● КРИВА НИВА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг)   |   09.11.2014 20:58

Аве не знам лесни или трудни са били мачовете, ама ви излъгахме, нали ;-) , така че айде до нови срещи :wave:

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: # [14111004] ● КРИВА НИВА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг)   |   09.11.2014 21:03

Еми да, отивам да се катеря по тополите да свалям топките.
Вместо да играем класно, ние играем "красиво", като дембите :rofl:
Честита победа на противника.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: # [14111004] ● КРИВА НИВА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг)   |   09.11.2014 21:05

Нема Значка написа:
Вместо да играем класно, ние играем "красиво", като дембите :rofl:

Дембите имаха основания за някои от своите прогнози.

(The Grizzlies)
Аватар

Мнение  Re: AW: # [14111004] ● КРИВА НИВА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг)   |   09.11.2014 21:10

Ясно, аз съм главният виновник за загубата. Веднъж съм виновен, че се съобразявам с другите и си бягам от прогнозите, друг път съм виновен, че си играя моята игра. Добре тогава, ако трябва сядам на скамейката, ако трябва ще си наложа ботска диета до второ нареждане, 1:0/1:1/2:1, нямате проблем. Който ги решава тези неща да свирка. Хайде лека!

(New Mersey Razors)
Аватар

Мнение  Re: # [14111004] ● КРИВА НИВА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг)   |   09.11.2014 21:46

На мен ме е яд защото винаги се получава разминаване в постовете и вместо Славо и Енкели да ги мушнат тия пусти испански, аз и ти ги набучихме импотентните Хетафе и прехвалените Дияриял! :besnyo:
:help:

Аватар

Мнение  Re: # [14111004] ● КРИВА НИВА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг)   |   09.11.2014 22:37

Така, по реда на номерата освен...

Първо, мисля, още навремето уточнихме, че единственият, който има право да критикува в нашия отбор, еле пък публично, е негово превъзходителство мосю Бекали - т.е. аз - и то не толкова за критиката и публичния лаф, колкото да акцентира върху някои актуални слабости, за да може да ги отстраняваме и да подобряваме играта си от мач на мач! Това специално като много остра забележка към Значката. Тъй че глоба! Наказва се да внесе в клубната изба 10 литра медовина!

Второ, с Швабата ще си поговорим на някоя от следващите тренировки за разликата между премерената импровизация и сватбарщината. Еспаньол го изпуснахме левашки, но хайде, не беше толкова лош този диапазон 2:2/1:2. В крайна сметка не е хубаво да се изпада в глухо робуване на бот шаблони... Пък и дет се вика, като печелехме с нестандартни попадения в предните мачове, ми беше готино, нали :))) Обаче 3:1 на Хетафе си беше тотална сватбарщина, за която няма никакво оправдание за голаджия с име! Трябва да се търси правилния баланс в прогнозите, както съм казвал винаги. Енкелито започна да го напипва, успее ли и другият голям майстор на ювелирната тупалка - Швабата, на много противникови вратари ще започне да им се приаква :)))

Трето, Дюнкеркюто го нахраних достатъчно по-горе, но не съм свършил - утре да си носи бирите и тефтерите, защото го чака дълга лекция на тема "правилния футбол" :D

Четвърто, честито на Нивата. Леко нелогичен резултат се получи в крайна сметка, но това е футболът (с лека въздишка). И не толкова ние заслужавахме да вземем нещо от този мач, колкото "земеделците" не заслужаваха да минат метър при такъв избор, с който като цяло ние бяхме домакините в тази среща. Но спечелиха си мача момчетата с това, което ни липсваше на нас - почти 100% оползотворяване на шансовете си в нападение и важна намеса на вратата в правилния момент. Тъй че справедлив изход на двубоя, няма какво да си кривим душата :)

Пето, доста навременна и поучителна загуба за нашия отбор в точния момент. Но викам вместо да драматизираме, най-добре да извлечем всички ползи от нея и за следващия мач да излезем още по-силни и целеустремени мецани! МЕЧКАААААААЙ!!!

:cheers:

(The Grizzlies)

Мнение  Re: # [14111004] ● КРИВА НИВА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг)   |   09.11.2014 23:49

Абе удобни удобни, колко да са удобни мачовете ни, лично на мен не ми бяха, като изключим датският другите, като си ги погледнах пълна нула на първо четене то си и личи де на гръцкият и френският даже знака не познавам.
Обаче много ме е яд на нумансия-осасуна, въпреки че на тренировката боцах отдалеч, в петък като пусках прогнозите се чудих 0:0 или 1:1 и.... избрах грешното.
Кот е, това е, сега гледам с интерес PSG - OM ;-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: # [14111004] ● КРИВА НИВА 2:1 БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг)   |   10.11.2014 01:43

Честитита победа и от мен на "земеделците". Добър мач направихта, а ние продължаваме да се учим. Нали казват, че една загуба струва колкото 100 победи.
Успех в ПМЛ по-нататък.
А мечоците да не униват, чакат ни нови битки по виртуалните терени!
:cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2