Re: # [14111004] ● КРИВА НИВА - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, VІІ кръг)
| 09.11.2014 22:37
Така, по реда на номерата освен...
Първо, мисля, още навремето уточнихме, че единственият, който има право да критикува в нашия отбор, еле пък публично, е негово превъзходителство мосю Бекали - т.е. аз - и то не толкова за критиката и публичния лаф, колкото да акцентира върху някои актуални слабости, за да може да ги отстраняваме и да подобряваме играта си от мач на мач! Това специално като много остра забележка към Значката. Тъй че глоба! Наказва се да внесе в клубната изба 10 литра медовина!
Второ, с Швабата ще си поговорим на някоя от следващите тренировки за разликата между премерената импровизация и сватбарщината. Еспаньол го изпуснахме левашки, но хайде, не беше толкова лош този диапазон 2:2/1:2. В крайна сметка не е хубаво да се изпада в глухо робуване на бот шаблони... Пък и дет се вика, като печелехме с нестандартни попадения в предните мачове, ми беше готино, нали :))) Обаче 3:1 на Хетафе си беше тотална сватбарщина, за която няма никакво оправдание за голаджия с име! Трябва да се търси правилния баланс в прогнозите, както съм казвал винаги. Енкелито започна да го напипва, успее ли и другият голям майстор на ювелирната тупалка - Швабата, на много противникови вратари ще започне да им се приаква :)))
Трето, Дюнкеркюто го нахраних достатъчно по-горе, но не съм свършил - утре да си носи бирите и тефтерите, защото го чака дълга лекция на тема "правилния футбол" :D
Четвърто, честито на Нивата. Леко нелогичен резултат се получи в крайна сметка, но това е футболът (с лека въздишка). И не толкова ние заслужавахме да вземем нещо от този мач, колкото "земеделците" не заслужаваха да минат метър при такъв избор, с който като цяло ние бяхме домакините в тази среща. Но спечелиха си мача момчетата с това, което ни липсваше на нас - почти 100% оползотворяване на шансовете си в нападение и важна намеса на вратата в правилния момент. Тъй че справедлив изход на двубоя, няма какво да си кривим душата :)
Пето, доста навременна и поучителна загуба за нашия отбор в точния момент. Но викам вместо да драматизираме, най-добре да извлечем всички ползи от нея и за следващия мач да излезем още по-силни и целеустремени мецани! МЕЧКАААААААЙ!!!