Re: # [14161001] ● NEW MERSEY RAZORS - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ХII кръг)
| 24.12.2014 18:39
Братле, не ме карай да споря точно с теб, защото това вече го правихме до Словения и обратно. Ти най-добре от всички знаеш какви ми бяха предварителните прогнози(МИСЛЕНИ ЦЕЛИ ТРИ ЧАСА) за всички наши и някои Ваши мачове.
Ето това ми бяха прогнозите за нашите мачове:
Сасуоло - Чезена 2:1/1:0/2:0 - Тук за минутка пропускам 6-ти точен резултат !!!
Лас Палмас - Осасуна 2:0/1:0
Фиорентина - Емполи 2:1/
1:1/1:0 - В дербито на Тоскана не очаквах някой да търси два гола разлика за Фио.
Виляреал - Ла Коруня 2:0/
3:0 - Много добре знаеш, че ти казах, че тук няма 1:0, а мача може да отиде на разгром за Ла Коруня.
Морейрензе - Боависта 2:0/
1:0/2:1
Елче - Малага 0:1/
1:2 - Не се учудвам, че доста отбори са го вкарали този гол, но...... ние не !
Рода - Ден Бош 2:1/
3:1/2:0 - Тук вкарвам с втората ми прогноза, която написах, защото бях убеден, че никой от съотборниците ми няма да я играе. Щеше да е нелепо да пропуснем гола тук, защото никой не написа освободената ми първа прогноза 2:1.
Калони - Олимпиакос Пирея 0:0/0:1
Сам знаеш, че няма как да играя на два поста едновременно, за да Ви ушием още няколко гола !!!
Само не знам за какви пропуснати голове на НЕК Ниймеген - МВВ Маастрихт (4:1) и Верона - Киево (0:1) говориш, като ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ ТАКИВА КРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ СПОРЕД ТВОИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОЧАКВАНИЯ. Даже сам знаеш, че още преди мачовете ни ти казах къде ще вкарам и къде е много вероятно ти да ни вкараш.
[/quote]Иначе за изказвания като горното народът има една много хубава приказка:
Кога стана циганин, кога ти почернЕ гъзО :))) Поиграй малко повече, поджиткай и като капитан - ще провалиш отбора си в няколко важни мача заради самонадеяни и едностранчиви виждания и може да придобиеш малко по трезва преценка за нещата! ;)[/quote]
На това ще ти отговоря с една много хубава поговорка: Еби - учи, еби - учи......еби !!!