Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 10:37

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
# [14161001] ● NEW MERSEY RAZORS - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ХII кръг) 
Автор Съобщение

Мнение  Re: # [14161001] ● NEW MERSEY RAZORS - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ХII кръг)   |   24.12.2014 18:39

Bjoern Bo написа:
SCB FOREVER написа:
ИЗПУСНАХМЕ АБСОЛЮТНО СИГУРНА ПОБЕДА ПО ДОСТА ГЛУПАВ И НАИВЕН НАЧИН !!!
Мечоците трябва да палят свещи, че отърваха разгрома.

Нещо май си спал на течение. За колкото изпуснати голове можете да съжалявате вие, за два пъти по толкова можем да съжаляваме ние. Само от НЕК и Верона изпуснахме 4 сигурни попадения. Да не говорим колко ви върза, че ви се наля служебен мач в Холандия-1, от който додрапахте до равенството с гол в 94-ата минута. Или примерно в момент на гениалност Тюлена избра Морейрензе вместо азбучния португалски бот Бенфика, който никога нямаше да отбележите с 1:0!

Братле, не ме карай да споря точно с теб, защото това вече го правихме до Словения и обратно. Ти най-добре от всички знаеш какви ми бяха предварителните прогнози(МИСЛЕНИ ЦЕЛИ ТРИ ЧАСА) за всички наши и някои Ваши мачове.

Ето това ми бяха прогнозите за нашите мачове:
Сасуоло - Чезена 2:1/1:0/2:0 - Тук за минутка пропускам 6-ти точен резултат !!!
Лас Палмас - Осасуна 2:0/1:0
Фиорентина - Емполи 2:1/1:1/1:0 - В дербито на Тоскана не очаквах някой да търси два гола разлика за Фио.
Виляреал - Ла Коруня 2:0/3:0 - Много добре знаеш, че ти казах, че тук няма 1:0, а мача може да отиде на разгром за Ла Коруня.
Морейрензе - Боависта 2:0/1:0/2:1
Елче - Малага 0:1/1:2 - Не се учудвам, че доста отбори са го вкарали този гол, но...... ние не !
Рода - Ден Бош 2:1/3:1/2:0 - Тук вкарвам с втората ми прогноза, която написах, защото бях убеден, че никой от съотборниците ми няма да я играе. Щеше да е нелепо да пропуснем гола тук, защото никой не написа освободената ми първа прогноза 2:1.
Калони - Олимпиакос Пирея 0:0/0:1

Сам знаеш, че няма как да играя на два поста едновременно, за да Ви ушием още няколко гола !!! ;-)

Само не знам за какви пропуснати голове на НЕК Ниймеген - МВВ Маастрихт (4:1) и Верона - Киево (0:1) говориш, като ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ ТАКИВА КРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ СПОРЕД ТВОИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОЧАКВАНИЯ. Даже сам знаеш, че още преди мачовете ни ти казах къде ще вкарам и къде е много вероятно ти да ни вкараш.

[/quote]Иначе за изказвания като горното народът има една много хубава приказка: Кога стана циганин, кога ти почернЕ гъзО :))) Поиграй малко повече, поджиткай и като капитан - ще провалиш отбора си в няколко важни мача заради самонадеяни и едностранчиви виждания и може да придобиеш малко по трезва преценка за нещата! ;)[/quote]

На това ще ти отговоря с една много хубава поговорка: Еби - учи, еби - учи......еби !!! :-)

Аватар

Мнение  Re: # [14161001] ● NEW MERSEY RAZORS - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ХII кръг)   |   24.12.2014 18:52

Еваларка, значи си имал добър кръг и си мъкнал на гръб отбора. Следващия кръг ще целкаш тополките, пък друг от отбора ще има добър кръг и той на свой ред ще мъкне на гръб теб и отбора. Това е отборната игра ;)

~

SCB FOREVER написа:
На това ще ти отговоря с една много хубава поговорка: Еби - учи, еби - учи......еби !!! :-)

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Мнение  Re: # [14161001] ● NEW MERSEY RAZORS - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ХII кръг)   |   24.12.2014 19:07

Bjoern Bo написа:
Еваларка, значи си имал добър кръг и си мъкнал на гръб отбора. Следващия кръг ще целкаш тополките, пък друг от отбора ще има добър кръг и той на свой ред ще мъкне на гръб теб и отбора. Това е отборната игра ;)

Не знам кой кой е мъкнал на гръб, даже не ме и интересува, но предлагам на момчетата от отбора да се стегнат малко и да вложат малко повече разум в прогнозите си, защото пропускаме да отбележим лесни голове, а това в края на сезона ще натежи.
Все още вярвам, че можем да спечелиме така ценните 8-9 точки, за да не изпадне отбора от групата.

Успех на всички в Рейзърс през настъпващата 2015 година ! ;-)

Последна промяна SCB FOREVER на 24.12.2014 19:10, променена общо 1 път

Аватар

Мнение  Re: # [14161001] ● NEW MERSEY RAZORS - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (ПМЛ 'А' лига, ХII кръг)   |   24.12.2014 19:16

SCB FOREVER написа:
Все още вярвам, че можем да спечелиме така ценните 8-9 точки, за да не изпадне отбора от групата.

Зомбитата си се считат за кандидат за титлата, вие си броите точките от изпадащите... Не знам, не знам - май всеки си живее в някаква паралелна игра със съвсем бегъл досег с реалността.... :helpless:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2