Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:59

Отговори на тема  [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
# [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) 
Автор Съобщение
(Сепаратист)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 14:59

Цитат:
Към Дъ Шейд - моля, мери си все пак приказките, защото изключително много мразя да влизам като модератор

Намирам изразните средства, използувани от мен за абсолютно приемливи, закачливи и целящи да породят интересна дискусия. Особено на фона да отсрещните: )
Замислих се, направих си труда и извадих всички използувани думи от мен и Дявола, които могат да минат за обидни:

използувани от Дъ Шейд:
ревльо
Многострадална Геновева
клоун
палячо

от Дявола:
хомлес недоклатен
калъф
те еба
покемон
тъпак
пълен дебил
хомлес 2 път
клоун
втори ник
бот
сектор Би
фантом

Нямам нищо против да меря приказките си, но нека се мери с еднакъв аршин :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 15:08

The Shade написа:
Цитат:
Към Дъ Шейд - моля, мери си все пак приказките, защото изключително много мразя да влизам като модератор

Намирам изразните средства, използувани от мен за абсолютно приемливи, закачливи и целящи да породят интересна дискусия. Особено на фона да отсрещните: )
Замислих се, направих си труда и извадих всички използувани думи от мен и Дявола, които могат да минат за обидни:

използувани от Дъ Шейд:
ревльо
Многострадална Геновева
клоун
палячо

от Дявола:
хомлес недоклатен
калъф
те еба
покемон
тъпак
пълен дебил
хомлес 2 път
клоун
втори ник
бот
сектор Би
фантом

Нямам нищо против да меря приказките си, но нека се мери с еднакъв аршин :cheers:

E как може да не се е стигнало до физически заплахи все още?

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 15:12

The Shade написа:
Цитат:

използувани от Дъ Шейд:
ревльо
Многострадална Геновева
клоун
палячо

от Дявола:
хомлес недоклатен
калъф
те еба
покемон
тъпак
пълен дебил
хомлес 2 път
клоун
втори ник
бот
сектор Би
фантом

Съгласен съм, призовавам и двете страни да продължават в закачлив тон и да не забравят, че за едни "закачлив" може да бъде "обиден" за други. Мисля, че такива сблъсъци все пак са си солта и пипера на нещата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 15:22

The Shade написа:
от Дявола:
....
сектор Би

От това ти е станало най-гадно, признай си :petku:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 15:31

Medved написа:
Бате Петку написа:
...

Че си ме виждал - виждал си ме, ама знаеш ли на кой карабатак съм дал достъп да ми пуска прогнозите от мое име.... То и затова сме се докарали дотам да драпаме за спасение, вместо да се бориме за трета поредна титла!!! :rofl:

хахаха, по системата - "видян - съществуващ, невидян - несъществуващ", Мечоците са изключително фантомски отбор, особено след привличането на Дюнкерю в Сепаратист!

:rofl:

Мисля да категоризирам фантомността по подобен начин:
0 видяни участници - Абсолютни фантоми
1 участник /какъвто са Мечоците/ - изключително фантомски отбори
2 участника - фантомски отбори
3 участника - полу - фантомски отбори
4 участника - отбор от смесен тип
5 участника - отбор с малко фантоми
Всички видяни участници - реален отбор със склонност към фантомство!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 15:34

Бате Петку написа:

пропускаш и най-важната графа - графа "Демба" :stop:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 15:55

Крал Блуфен написа:
Бате Петку написа:

пропускаш и най-важната графа - графа "Демба" :stop:

Демба, според наръчника за категоризация са АБСОЛЮТНИ ФАНТОМИ! Но, ако считаш, че е редно, може самата категория да се преименува от "Абсолютни фантоми" на "Отбор от Демба-тип" :bluefan:

(Сепаратист)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 16:45

Medved написа:
The Shade написа:
от Дявола:
....
сектор Би

От това ти е станало най-гадно, признай си :petku:

КЗЛ! :cheers:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 16:46

Напротив , ако съдим по графа - "видяни" , то ние сме единствения реален отбор :ura:

(Сепаратист)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 17:09

Цитат:
Съгласен съм, призовавам и двете страни да продължават в закачлив тон и да не забравят, че за едни "закачлив" може да бъде "обиден" за други. Мисля, че такива сблъсъци все пак са си солта и пипера на нещата
.

Изобщо нямам намерение да обиждам никого. Ако някой се обижда в една игра или не е дорасъл да я играе, или пък се отъждествява напълно с виртуалния си образ и е престанал да намира границата между играта и реалния свят.
Лично аз защитавам своето достойнство и това на отбора си в играта, на принципа каквото повикало - такова се обадило. И Дявола, и най-вече Гонзо много добре знаят как бе посрещнат отбора ни тук и ако са си мислели, че някой ще стои и ще им ръкопляска на въображаемото им величие - объркали са се.
Когато задавах прости въпроси - получавах високомерни обиди и не аз зададох формата на комуникация. Аз просто я поддържам, такава, каквато явно хора като тях, намират за правилна тук.
В тази връзка искам да задам поредния си въпрос:

Дяволе, наслушах се как най-престижната и ценителска игра била Бирената Лига. Ти колко пъти си я печелил? :rofl:
Не ми отговаряй, моля те: "Колкото и ти". Отговорът няма да е реалистичен. Аз все пак никога не съм я играл и хипотетично ако я заиграя и взема, че я спечеля, това ще доведе ли до нейното закриване, твоето отказване, до промяна на правилата за участие и така нататък? :rofl:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 22:22

The Shade написа:
Цитат:
Съгласен съм, призовавам и двете страни да продължават в закачлив тон и да не забравят, че за едни "закачлив" може да бъде "обиден" за други. Мисля, че такива сблъсъци все пак са си солта и пипера на нещата
.

Изобщо нямам намерение да обиждам никого. Ако някой се обижда в една игра или не е дорасъл да я играе, или пък се отъждествява напълно с виртуалния си образ и е престанал да намира границата между играта и реалния свят.
Лично аз защитавам своето достойнство и това на отбора си в играта, на принципа каквото повикало - такова се обадило. И Дявола, и най-вече Гонзо много добре знаят как бе посрещнат отбора ни тук и ако са си мислели, че някой ще стои и ще им ръкопляска на въображаемото им величие - объркали са се.
Когато задавах прости въпроси - получавах високомерни обиди и не аз зададох формата на комуникация. Аз просто я поддържам, такава, каквато явно хора като тях, намират за правилна тук.
В тази връзка искам да задам поредния си въпрос:

Дяволе, наслушах се как най-престижната и ценителска игра била Бирената Лига. Ти колко пъти си я печелил? :rofl:
Не ми отговаряй, моля те: "Колкото и ти". Отговорът няма да е реалистичен. Аз все пак никога не съм я играл и хипотетично ако я заиграя и взема, че я спечеля, това ще доведе ли до нейното закриване, твоето отказване, до промяна на правилата за участие и така нататък? :rofl:

Тази година ще я спечели Бирената.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   28.01.2016 22:28

alessandron написа:

Тази година ще я спечели Бирената.

Тва вече ше е черешката и всички типстери,дето правят пари от залози ше се самоубият като научат новината!!!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)   |   29.01.2016 09:12

The Shade написа:

Айде почна се с уроките, дано не хвана черно очо :helpless:
Бирената лига е сложна игра и по-точно казано много е трудно да поддържаш дълго време едно ниво, в един кръг може да си с 35 точки, а в другия с -10 и то при една и съща тактика, а според мен правилната стратегия в която и да било игра е да играеш с една ясна изработена и работеща тактика/система. А дали това ще сработи вече си зависи от теб и от това колко си добър в прогнозите.
Това нещо обаче не важи в такава степен за бийстито, както в другите игри и за това и факторът шанс има по-голямо влияние, но пък е адски атрактивна, спор няма. А иначе не знам от кого си се наслушал, че била най, най играта, няма такова нещо. По-скоро е най-популярната. Манията е по-трудна за печелене игра, защото да хванеш точен резултат е по-трудно отколкото да хванеш знак. Просто в бийстито има много вариации, които може да ти се случат и се създава по-голям хаос, не случайно и това да спечелиш 2 етапни кръга е все едно да уцелиш шестица от тотото.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 53 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3