# [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг)
| Автор |
Съобщение |
|
The Shade
(Сепаратист)
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 14:59
Намирам изразните средства, използувани от мен за абсолютно приемливи, закачливи и целящи да породят интересна дискусия. Особено на фона да отсрещните: ) Замислих се, направих си труда и извадих всички използувани думи от мен и Дявола, които могат да минат за обидни: използувани от Дъ Шейд: ревльо Многострадална Геновева клоун палячо от Дявола:хомлес недоклатен калъф те еба покемон тъпак пълен дебил хомлес 2 път клоун втори ник бот сектор Би фантом Нямам нищо против да меря приказките си, но нека се мери с еднакъв аршин 
_________________ РОД - СЕПАРАТИСТ
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 15:08
 |  |  |  | The Shade написа: Намирам изразните средства, използувани от мен за абсолютно приемливи, закачливи и целящи да породят интересна дискусия. Особено на фона да отсрещните: ) Замислих се, направих си труда и извадих всички използувани думи от мен и Дявола, които могат да минат за обидни: използувани от Дъ Шейд: ревльо Многострадална Геновева клоун палячо от Дявола:хомлес недоклатен калъф те еба покемон тъпак пълен дебил хомлес 2 път клоун втори ник бот сектор Би фантом Нямам нищо против да меря приказките си, но нека се мери с еднакъв аршин  |  |  |  |  |
E как може да не се е стигнало до физически заплахи все още?
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 15:12
 |  |  |  | The Shade написа: Намирам изразните средства, използувани от мен за абсолютно приемливи, закачливи и целящи да породят интересна дискусия. Особено на фона да отсрещните: ) Замислих се, направих си труда и извадих всички използувани думи от мен и Дявола, които могат да минат за обидни: използувани от Дъ Шейд: ревльо Многострадална Геновева клоун палячо от Дявола:хомлес недоклатен калъф те еба покемон тъпак пълен дебил хомлес 2 път клоун втори ник бот сектор Би фантом Нямам нищо против да меря приказките си, но нека се мери с еднакъв аршин  |  |  |  |  |
Съгласен съм, призовавам и двете страни да продължават в закачлив тон и да не забравят, че за едни "закачлив" може да бъде "обиден" за други. Мисля, че такива сблъсъци все пак са си солта и пипера на нещата.
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 15:22
От това ти е станало най-гадно, признай си 
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 15:31
хахаха, по системата - "видян - съществуващ, невидян - несъществуващ", Мечоците са изключително фантомски отбор, особено след привличането на Дюнкерю в Сепаратист!  Мисля да категоризирам фантомността по подобен начин: 0 видяни участници - Абсолютни фантоми 1 участник /какъвто са Мечоците/ - изключително фантомски отбори 2 участника - фантомски отбори 3 участника - полу - фантомски отбори 4 участника - отбор от смесен тип 5 участника - отбор с малко фантоми Всички видяни участници - реален отбор със склонност към фантомство! 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 15:34
 |  |  |  | Бате Петку написа: Мисля да категоризирам фантомността по подобен начин: 0 видяни участници - Абсолютни фантоми 1 участник /какъвто са Мечоците/ - изключително фантомски отбори 2 участника - фантомски отбори 3 участника - полу - фантомски отбори 4 участника - отбор от смесен тип 5 участника - отбор с малко фантоми Всички видяни участници - реален отбор със склонност към фантомство!  |  |  |  |  |
пропускаш и най-важната графа - графа "Демба" 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 15:55
Демба, според наръчника за категоризация са АБСОЛЮТНИ ФАНТОМИ! Но, ако считаш, че е редно, може самата категория да се преименува от "Абсолютни фантоми" на "Отбор от Демба-тип" 
|
|   |
|
 |
|
The Shade
(Сепаратист)
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 16:45
КЗЛ! 
|
|   |
|
 |
|
Гонзо
(Demba Boyz)
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 16:46
Напротив , ако съдим по графа - "видяни" , то ние сме единствения реален отбор 
 |
|
The Shade
(Сепаратист)
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 17:09
. Изобщо нямам намерение да обиждам никого. Ако някой се обижда в една игра или не е дорасъл да я играе, или пък се отъждествява напълно с виртуалния си образ и е престанал да намира границата между играта и реалния свят. Лично аз защитавам своето достойнство и това на отбора си в играта, на принципа каквото повикало - такова се обадило. И Дявола, и най-вече Гонзо много добре знаят как бе посрещнат отбора ни тук и ако са си мислели, че някой ще стои и ще им ръкопляска на въображаемото им величие - объркали са се. Когато задавах прости въпроси - получавах високомерни обиди и не аз зададох формата на комуникация. Аз просто я поддържам, такава, каквато явно хора като тях, намират за правилна тук. В тази връзка искам да задам поредния си въпрос: Дяволе, наслушах се как най-престижната и ценителска игра била Бирената Лига. Ти колко пъти си я печелил? Не ми отговаряй, моля те: "Колкото и ти". Отговорът няма да е реалистичен. Аз все пак никога не съм я играл и хипотетично ако я заиграя и взема, че я спечеля, това ще доведе ли до нейното закриване, твоето отказване, до промяна на правилата за участие и така нататък? 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 22:22
 |  |  |  | The Shade написа: . Изобщо нямам намерение да обиждам никого. Ако някой се обижда в една игра или не е дорасъл да я играе, или пък се отъждествява напълно с виртуалния си образ и е престанал да намира границата между играта и реалния свят. Лично аз защитавам своето достойнство и това на отбора си в играта, на принципа каквото повикало - такова се обадило. И Дявола, и най-вече Гонзо много добре знаят как бе посрещнат отбора ни тук и ако са си мислели, че някой ще стои и ще им ръкопляска на въображаемото им величие - объркали са се. Когато задавах прости въпроси - получавах високомерни обиди и не аз зададох формата на комуникация. Аз просто я поддържам, такава, каквато явно хора като тях, намират за правилна тук. В тази връзка искам да задам поредния си въпрос: Дяволе, наслушах се как най-престижната и ценителска игра била Бирената Лига. Ти колко пъти си я печелил? Не ми отговаряй, моля те: "Колкото и ти". Отговорът няма да е реалистичен. Аз все пак никога не съм я играл и хипотетично ако я заиграя и взема, че я спечеля, това ще доведе ли до нейното закриване, твоето отказване, до промяна на правилата за участие и така нататък?  |  |  |  |  |
Тази година ще я спечели Бирената.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 28.01.2016 22:28
Тва вече ше е черешката и всички типстери,дето правят пари от залози ше се самоубият като научат новината!!!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: # [15192008] ● AIR FORCE [1:2] EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ 'Б' лига, ХІІІ кръг) | 29.01.2016 09:12
Айде почна се с уроките, дано не хвана черно очо Бирената лига е сложна игра и по-точно казано много е трудно да поддържаш дълго време едно ниво, в един кръг може да си с 35 точки, а в другия с -10 и то при една и съща тактика, а според мен правилната стратегия в която и да било игра е да играеш с една ясна изработена и работеща тактика/система. А дали това ще сработи вече си зависи от теб и от това колко си добър в прогнозите. Това нещо обаче не важи в такава степен за бийстито, както в другите игри и за това и факторът шанс има по-голямо влияние, но пък е адски атрактивна, спор няма. А иначе не знам от кого си се наслушал, че била най, най играта, няма такова нещо. По-скоро е най-популярната. Манията е по-трудна за печелене игра, защото да хванеш точен резултат е по-трудно отколкото да хванеш знак. Просто в бийстито има много вариации, които може да ти се случат и се създава по-голям хаос, не случайно и това да спечелиш 2 етапни кръга е все едно да уцелиш шестица от тотото.
|
|   |
|
|