Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 13:55

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 00:02

Крал Блуфен написа:
Понеже се загледах в прогнозите на вашия мач та ше си дам мнението нищо,че не ме питате =)
Мисля,че нямаш вина,че си избрал за противника Аякс и Барселона. Абсолютен малшанс да се кротнат и да бият с умерени резултати. По-скоро се изненадах,че си прахосал 2 избивки на тия мачове - ем ги даваш за овъри ем избиваш. За мене е странно. Аре стягайте се, че съдружниците ми във ВИП БЕТ ше почнат да мрънкат,че потоците от пари не са както очаквахме :blink:

Ми щото очаквах поне на единия от точно тия два мача да излезе горния край на дадения от ДЮН диапазон - 3:0 на Аякс или 4:1 за Барса. Барселона обаче 30 минути си чоплят носа, а Аякс явно са пълни путки тоя сезон - убеден съм, че поне до март тия два отбора като домакин нема да бият с лежерни резултати, но сега го направиха. Дано поне утре изравним, макар че много не вярвам ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 00:03

Гоа написа:
А бе, защо всички говорите за 1:2 на Байерн, не свърши ли 1:1 :-?

Говорим като "резонност" на прогнозата. Вървите уверено към победата, да зема да ти честя с малък привкус на урочасване ;-)

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 00:04

Гоа написа:
А бе, защо всички говорите за 1:2 на Байерн, не свърши ли 1:1 :-?

Да

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 00:42

В крайна сметка отървахме втори гол в Холандия (в Холандия, ебати, кви са тия резултати?!?!) и утре ни остават два мача, за да изкопчим поне равенството. Яд ме е много най-вече за Цволе, това си беше нарисуван гол за нас, Джак спокойно го бодваше, еххх. А и аз на вратата се проявих супер рибарски, трябваше поне един гол да отразя, ебаси излагацията :tomate: :outofspace:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 00:44

alessandron написа:
В крайна сметка отървахме втори гол в Холандия (в Холандия, ебати, кви са тия резултати?!?!) и утре ни остават два мача, за да изкопчим поне равенството. Яд ме е много най-вече за Цволе, това си беше нарисуван гол за нас, Джак спокойно го бодваше, еххх. А и аз на вратата се проявих супер рибарски, трябваше поне един гол да отразя, ебаси излагацията :tomate: :outofspace:

Споко Санде, ако се стегнете нататък се връщате в играта ;-)

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 00:45

Санде, ако водехме с 3:1, щях почти да се съглася с теб, обаче сега можем като нищо да си паднем. Нашите нападатели доста се изложиха - Валансиен - Монпелие 1:1, Грьонинген - Алкмаар 1:1... от друга страна пък хващат 3:1 на Барса, което си е яко. Но можеше и на Осасуна да се хване според мен. Изобщо тая година почваме много ялово. А и ти като мен даде по-добри мачове на гостите. Утре xt - Твенте :laugh: и ни изравнявате, а другият мач е още по-опасен :-D

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 00:48

Гоа написа:
Санде, ако водехме с 3:1, щях почти да се съглася с теб, обаче сега можем като нищо да си паднем. Нашите нападатели доста се изложиха - Валансиен - Монпелие 1:1, Грьонинген - Алкмаар 1:1... от друга страна пък хващат 3:1 на Барса, което си е яко. Но можеше и на Осасуна да се хване според мен. Изобщо тая година почваме много ялово. А и ти като мен даде по-добри мачове на гостите. Утре xt - Твенте :laugh: и ни изравнявате, а другият мач е още по-опасен :-D

Е аз на Валансиен не избих, защото не го виждах 1-ца - при 1:1 сигурно щях да го махна за сметка на Осасуна - малага. Не вярвам да паднете, най-много до равен да го добутаме, а и това е дискусионно. Барселона определено трябваше да е избивка, Иниеста удари греда към 80 и някоя минута, а и като никога спряха да играят, вместо Меси да гледа да вкара пак някой хеттрик ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 00:49

tonzos_justice написа:
Споко Санде, ако се стегнете нататък се връщате в играта ;-)

Твърде много се стягаме май, затва и пак си вървим по познатия път ...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 01:30

alessandron написа:
Крал Блуфен написа:
Понеже се загледах в прогнозите на вашия мач та ше си дам мнението нищо,че не ме питате =)
Мисля,че нямаш вина,че си избрал за противника Аякс и Барселона. Абсолютен малшанс да се кротнат и да бият с умерени резултати. По-скоро се изненадах,че си прахосал 2 избивки на тия мачове - ем ги даваш за овъри ем избиваш. За мене е странно. Аре стягайте се, че съдружниците ми във ВИП БЕТ ше почнат да мрънкат,че потоците от пари не са както очаквахме :blink:

Ми щото очаквах поне на единия от точно тия два мача да излезе горния край на дадения от ДЮН диапазон - 3:0 на Аякс или 4:1 за Барса. Барселона обаче 30 минути си чоплят носа, а Аякс явно са пълни путки тоя сезон - убеден съм, че поне до март тия два отбора като домакин нема да бият с лежерни резултати, но сега го направиха. Дано поне утре изравним, макар че много не вярвам ...

За сметка на тва Реал оправдават всички очаквания да бият с ханбални резултати и да не губят точки мин. до Нова Година.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Demba Boyz)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 01:34

Крал Блуфен написа:
За сметка на тва Реал оправдават всички очаквания да бият с ханбални резултати и да не губят точки мин. до Нова Година.

Еми не преписа Санде от мен :-) Виж какви мачове дадох на противниците : 1:6 , 2:6 , 5:1 , за сметка на това обаче , ни вкараха с единствения си хващаем мач и то с гол в 91 мин .

(Extreme Zombies)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 02:57

тюх, тюх
уфф, Сандее, сега да ми дадеш 100 песос :-? :unsure:

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 11:14

Гонзо написа:
Крал Блуфен написа:

Еми не преписа Санде от мен :-) Виж какви мачове дадох на противниците : 1:6 , 2:6 , 5:1 , за сметка на това обаче , ни вкараха с единствения си хващаем мач и то с гол в 91 мин .

На нас всеки път така ни вкарват по 1 гол с единствения си хващаем мач :unsure:

(Primus Maximus)

Мнение  Отлично - 2:2   |   18.11.2012 18:25

Изравнихме с гол на Саватаж в Холандия (Утрехт - Твенте 1:1) и сега ни остава един последен опит да вземем и победата с мач в Примера: Хетафе - Валядолид 1:1/0:0. Хубаво е, че спряхме неприятната серия от три поредни загуби, лошото е, че играх доста слабо на вратата - след като усетих откъде идват неприятностите, не успях поне едната да парирам. Дано обаче днешният мач ни стабилизира и да почнем да играем все по-добре.

Последна промяна alessandron на 18.11.2012 18:26, променена общо 1 път

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 20:40

Ако ни биете, да взема вече да се отказвам ли... няма да е честно :(.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 20:45

Гоа написа:
Ако ни биете, да взема вече да се отказвам ли... няма да е честно :(.

Като цяло равният си е успех за нас, но имай предвид, че и двата ви гола реално ми влязоха през ръцете. Иначе ние сме почти на 100% в атака, освен головете другият реален шанс беше Цволе и всъщност 2:0 дет се вика се махна в последния момент. При вас и в Холандия, и в Германия имаше пропуски (2:0 на Гладбах, вместо 2:1/1:1/1:2 ?!, Грьонинген - АЗ също уловим). Въобще крив кръг за домакините, сложни мачове за домакински избор. Да видим второто полувреме в Примера ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 21:28

Айде, Гоа, няма да се отказваш - равен. То след 13 мача, в които няма равенство между нашите отбори, май статистически беше дошло време. Макар че сигурно си притреперил след 1:1 в 74-тата, ама Хетафе бързичко са те зарадвали след само още 4 минути - пълен обрат. Успех ви желая нататък, а ние ще трябва малко да се постегнем, че нещо доста зле се представяме.

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 21:54

Компромисен вариант, дето се вика... аз не ги следя, щото ще се ядосвам още повече.

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 22:10

Но не знам защо се оплакваш, че ти влезли през ръцете, при положение, че единият ни гол е 3:1 на Барса - това не е логично да се избива; докато на мен ми вкарвате 1:1 и 2:1, които и двата бяха съвсем логичен избор. (Не коментирам това 2:1 как се получи.) Така че на мен са ми по през ръцете головете и няма кръг да не пусна някое 1:1, вече взе сериозно да ми писва.

btw аз не бих избил и Аякс, тъй че не бих избил никой от нашите голове, докато ти вероятно би избил поне един от вашите

Последна промяна Гоа на 18.11.2012 22:11, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 22:15

Гоа написа:
Но не знам защо се оплакваш, че ти влезли през ръцете, при положение, че единият ни гол е 3:1 на Барса - това не е логично да се избива; докато на мен ми вкарвате 1:1 и 2:1, които и двата бяха съвсем логичен избор. (Не коментирам това 2:1 как се получи.) Така че на мен са ми по през ръцете головете и няма кръг да не пусна някое 1:1, вече взе сериозно да ми писва.

btw аз не бих избил и Аякс, тъй че не бих избил никой от нашите голове, докато ти вероятно би избил поне един от вашите

Е може би донякъде е така, просто като ви видях прогнозите на Аякс и Барселона реших, че оттам ще дойдат неприятности и бях прав, само дето при два пъти 50/50 (щото бех твърдо решил, че Аякс бият на нула) и двата пъти нацелих грешното. Вероятно от нашите голове щях да махна холандския, мдам - за Валенсия не знам, щото ми се виждаше резонно ПСЖ - Рен да е 1:1/2:1, та сигурно бих скочил и там. Както и да е - това е в сферата на предположенията, успех по-нататък и нема да се отказваш.

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 01:26

Успех и на вас... ама вие поне си говорите, при нас няма комуникация.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща