Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 13:54

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг) 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   18.11.2012 23:48

Ами той почти си улете - 5 мин преди края на Фламенго им трябват 2 гола с човек по-малко. Лошото е, че Валките имат и един аржентински късно по нощите. Ние обаче също имаме един бразилски и с него можем да решим всичко.
Явно като се махнах при вас нещата взеха да се нареждат. Виждам, че и ти си станал доста добър тактик и най-вече си стегнал другите - нещо, което липсваше, когато бяхме заедно. :-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:03

На Враца написа:
Ами той почти си улете - 5 мин преди края на Фламенго им трябват 2 гола с човек по-малко. Лошото е, че Валките имат и един аржентински късно по нощите. Ние обаче също имаме един бразилски и с него можем да решим всичко.
Явно като се махнах при вас нещата взеха да се нареждат. Виждам, че и ти си станал доста добър тактик и най-вече си стегнал другите - нещо, което липсваше, когато бяхме заедно. :-)

В тази игра трябва постоянство, добра организация и ШАНС! Това е рецептата. А ти догодина Наде ще играеш в А група, или със сегашният ти отбор, или със старият ти :-D Да продължа психоатаките преди дербито, които започна президента Олимпия :first:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:08

Ягите продадоха мача - мисля,че е крайно време Венабили да си подаде оставката - за пореден път сбърка мачовете! :outofspace:

Другата седмица очаквам да подобриме рекорда от миналия сезон - 6 точни попадения. Сега ще гоним минимум СЕДЕМ! :cow: :bluefan: :bluefan:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:10

tonzos_justice написа:
На Враца написа:
Честита ви победа! :-)
Няма нищо по - добро от това, когато преди дербито и двата отбора ще сме в челото на класирането. :yes:
П.С. Магиите ти действат!

Мерси Наде, аз пък стискам палци бразилският мач на Валките да излети след 10 минути. Искам двата отбора да се изправят в дербито след победи тази седмица. Така че успех на BLUE POWER :-)

Мача ще бъде на живот и смърт. Тоя път и двата отбора сме в челото - обмисляме да ъпгрейднем стадиона с още 1000 УЛТРАВИП сепарета защото интереса към мача ше бие всички рекорди.

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:17

Така е да. Само не знам защо Крейзи банд се мъдрят преди нас в класирането, но съм сигурна, че това е техническа грешка, която ще бъде поправена следващата седмица.
Аз срещу РОД ще гоня попадения пред родниге ВИП фенове, защото досега бележа само навън и е много депресиращо да си събличаш тениската и околоко теб да има само гробна тишина.

Последна промяна На Враца на 19.11.2012 00:17, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:24

На Враца написа:
Така е да. Само не знам защо Крейзи банд се мъдрят преди нас в класирането, но съм сигурна, че това е техническа грешка, която ще бъде поправена следващата седмица.
Аз срещу РОД ще гоня попадения пред родниге ВИП фенове, защото досега бележа само навън и е много депресиращо да си събличаш тениската и околоко теб да има само гробна тишина.

Вече се отпуши, сега предстоят дежурните ти попадения. За съжаление се разделяме с топ голмайстора ни Рогача преди важния сблъсък, но нямаше как да не минем без скандали и тоя сезон...празно нема при нас в тва отношеное - съдба :outofspace:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:40

Крал Блуфен написа:
На Враца написа:

Вече се отпуши, сега предстоят дежурните ти попадения. За съжаление се разделяме с топ голмайстора ни Рогача преди важния сблъсък, но нямаше как да не минем без скандали и тоя сезон...празно нема при нас в тва отношеное - съдба :outofspace:

Охохохо аз на рогача бях планирал да избивам 2 атаки предварително, без майтап :innocent:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:41

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
На Враца написа:

Охохохо аз на рогача бях планирал да избивам 2 атаки предварително, без майтап :innocent:

Не се бой, луд ше станеш на вратата така или наче :give5:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:50

Цитат:

Още от сега се гответе за пътешествия по норвежките писти, френските шансони, гръцките плажове .......

Фалшивите първенства на Англия ще ги пропусна, след като тази седмица имахме мач завършил 6:0 (Лестър-Ипсуич) :football:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:52

tonzos_justice написа:
Цитат:

Още от сега се гответе за пътешествия по норвежките писти, френските шансони, гръцките плажове .......

Фалшивите първенства на Англия ще ги пропусна, след като тази седмица имахме мач завършил 6:0 (Лестър-Ипсуич) :football:

Вероятно ще ви дам и две Холандии, за да се гърчите :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 00:56

tonzos_justice написа:
Цитат:

Ако дадеш подобни потоци значи идваш за 0-0. Очаквам от тебе поток Мексико :first:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 08:47

Крал Блуфен написа:
На Враца написа:

shto se skarahte s Rogacha be??

be kude se izgubi Richi, znaesh li? seriozno pitam.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 10:57

Олимпия написа:

Еми както добре знаеш при нас никога не е спокойно - грандовете сме така!
Иначе Ричи изчезна безследно...преди неколко месеца се беше появил в дир-а ама за малко. Липсва ли ти? :laugh:

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 12:26

Крал Блуфен написа:
Олимпия написа:

Еми както добре знаеш при нас никога не е спокойно - грандовете сме така!
Иначе Ричи изчезна безследно...преди неколко месеца се беше появил в дир-а ама за малко. Липсва ли ти? :laugh:

Да, голям гранд сте вие - цървули.

Не, просто любопитство. Все пак е странно така рязко да изчезне. то верно че разрешиха гей браковете в бостън, ама има и други семейни хора във форума, които все по 5 минути на седмица намират време.

Аватар

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 13:00

Поредна драма се получи и няма съмнение, повече от ясно е, че нашите магии са били заргадани!!!! Крайно време е да сменим сместта, това не може да продължава повече! :devil:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 13:12

Олимпия написа:

ОХОХОХОХО най-калпавия мениджър в историята пак се изказа =)) Това,че се криеш зад успехите на Тонзо, който ти върши черната работа не променя факта,че под твое ръководство ПОД винаги беше последен, а ти си най-обикновен КРАДЕЦ на лицензи!

Заявявам го най-отговорно: ПОД е нелигитимен!!!

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 13:15

alabao13 написа:
Поредна драма се получи и няма съмнение, повече от ясно е, че нашите магии са били заргадани!!!! Крайно време е да сменим сместта, това не може да продължава повече! :devil:

Крайно време е да грабвате метлите и да бийте с тях наред до края на първенството. Хубав отбор сте, но метлите ви не са стегнати достатъчно и са малко меки! Ако искате мога да ви направя една мостра, с която да бийте по гърба здрави момчета като крал Блуфен :-)

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 15:03

Крал Блуфен написа:
Олимпия написа:

ОХОХОХОХО най-калпавия мениджър в историята пак се изказа =)) Това,че се криеш зад успехите на Тонзо, който ти върши черната работа не променя факта,че под твое ръководство ПОД винаги беше последен, а ти си най-обикновен КРАДЕЦ на лицензи!

Заявявам го най-отговорно: ПОД е нелигитимен!!!

Айде малко по-сериозно - не отричам, че съм слаб треньор, за това и направих промени и дадохме цялата власт на Тонзо, който се справя супер. Никъде не твърдя, че АЗ съм супер или че РОД е нещо особено - но се справяме доста добре напоследък, от както той води отбора. Твърдя, че вие сте цървули и клоуни - не виждам кое не ти е ясно?
Едното няма нищо общо с другото.
А относно лиценза вече се изтърка това, смени плочата..и дилъра:)!!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 15:39

Олимпия написа:
Твърдя, че вие сте цървули и клоуни - не виждам кое не ти е ясно?
Едното няма нищо общо с другото.
А относно лиценза вече се изтърка това, смени плочата..и дилъра:)!!

Ясно е - завиждаш ни!!! Нормално е да не ти харесва,че напомням на публичната общественост по какъв начин си присвои отбора, но аз няма да спра докато не те видя обесен!!!

п.с. Дилъра е много коректен, наше момче и в ниаккъв случай нема да го сменям!

Мнение  Re: ● ЖФК БАБА ЯГА - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, V кръг)   |   19.11.2012 15:41

Честито на РОД :-)
А на нас- повече късмет в следващия мач. Давайте, баби, давайте, Яги :ura: :ura: :ura:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща