Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:25

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   07.10.2014 22:02

LaVilla написа:

Лудогорец имали късмет.... 1 мач късмет, втори мач късмет.... ама айде малко... Левски щото нямаха късмет да играят с отбор събран от плажовете... И пак казвам, наблюдението ми от миналата година, а и от тази, е че ТИ и други като теб повече сравняваш мачовете на Лудогорец с тези от Левски, а не някой друг... Сравненията ги почна ТИ миналата година когато ставаше дума за ЛЕ...

Едно от нещата, с които съм съгласен е, че тогава наистина имаше повече добри отбори, но в момента в България Лудогорец повече страда, отколкото да печели, че другите са слаби.

А моделът на финансиране в Лудогорец вече отдавна не е само от собствениците и ще продължи в тази насока

Виж сега, не можеш да спориш с мен - не и като избягваш фактологията. Просто забрави "какъв хексперт си" - не си.
Като говоря съм на 100 % застъпен с факти.
Като почна от статистиката за спасена дузпа, и се стигне до 8-9 място и неуспешния експеримент на Коку с ПСВ. Дори и да погледнем победата в Одеса с гол от невъзможен фалц... Всъщност, играл ли си някога с топка в краката, че ми обясняваш, а хексперте? Олеквате всички от медиите, комерсиализирани и с нелепи опити да се правите велики, па белким ви се понапълнят касичките...
Ще взема да си направя ташака с 1000 евро за 1 мач....
Гледкай си амфетаминец и си взимай стотинките за свирчоците - тука никой и пукната стотинка няма да даде за това!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   08.10.2014 20:01

navy написа:
LaVilla написа:

Лудогорец имали късмет.... 1 мач късмет, втори мач късмет.... ама айде малко... Левски щото нямаха късмет да играят с отбор събран от плажовете... И пак казвам, наблюдението ми от миналата година, а и от тази, е че ТИ и други като теб повече сравняваш мачовете на Лудогорец с тези от Левски, а не някой друг... Сравненията ги почна ТИ миналата година когато ставаше дума за ЛЕ...

Едно от нещата, с които съм съгласен е, че тогава наистина имаше повече добри отбори, но в момента в България Лудогорец повече страда, отколкото да печели, че другите са слаби.

А моделът на финансиране в Лудогорец вече отдавна не е само от собствениците и ще продължи в тази насока

Виж сега, не можеш да спориш с мен - не и като избягваш фактологията. Просто забрави "какъв хексперт си" - не си.
Като почна от статистиката за спасена дузпа, и се стигне до 8-9 място и неуспешния експеримент на Коку с ПСВ. Дори и да погледнем победата в Одеса с гол от невъзможен фалц... Всъщност, играл ли си някога с топка в краката, че ми обясняваш, а хексперте? Олеквате всички от медиите, комерсиализирани и с нелепи опити да се правите велики, па белким ви се понапълнят касичките...
Гледкай си амфетаминец и си взимай стотинките за свирчоците - тука никой и пукната стотинка няма да даде за това!

Абе ти може и да не даваш пукната стотинка, но че си заслепен отдавна е ясно - заради Калчополи играхте с Киево вместо Фиорентина, играхте с разпродадената Артмедия след успеха ѝ в ШЛ, играхте и с борещите се да не изпаднат и без Якуинта Удинезе. Колкото късмет са имали Лудогорец, толкова и вие - за големите неща и малко шанс трябва. И преди да ме питаш - играл съм с топка в краката, има и един-двама в този форум, които са играли с мен, па макар и веднъж и знаят.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   24.10.2014 17:50

navy написа:
LaVilla написа:

Чак сега ти прочетох комплексарските изказвания, защото не ми е приоритет да се занимавам с теб.

Фактологията е ясна и не е в твоя полза. Много си прав, че с теб не се спори. Причината е пълна "синя" мъгла, която е пред очите ти.

В момента, в който няма какво повече да кажеш започваш атаки в абсолютна друга плоскост, която няма нищо общо със спора - тактиката на слабите и неудачниците...

Ритай си топката на плейстейшъна, ако искаш може и на терен някой път да се засечем :) :laugh:

А за парите.... с кеф си ги получавам от работодателя, но нямам против да се включиш и ти :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   24.10.2014 18:31

LaVilla написа:
Чак сега ти прочетох комплексарските изказвания, защото не ми е приоритет да се занимавам с теб.

Фактологията е ясна и не е в твоя полза. Много си прав, че с теб не се спори. Причината е пълна "синя" мъгла, която е пред очите ти.

В момента, в който няма какво повече да кажеш започваш атаки в абсолютна друга плоскост, която няма нищо общо със спора - тактиката на слабите и неудачниците...

Ритай си топката на плейстейшъна, ако искаш може и на терен някой път да се засечем :) :laugh:

А за парите.... с кеф си ги получавам от работодателя, но нямам против да се включиш и ти :)

Никога не съм играл плейстей... или каквото и да е друго въобще, а от 6-7 години и футбол не играя поради ЕГН :-D и контузия.
Нямам синя или каквато и да е мъгла (все пак фактите са факти и в науката, и във футбола, а аз имам научна степен, не го забравяй), но ми се набива в очите готовността за свирки, и във вашата, и в други медии. Вчера така наплюхте първия ви слушател, който просто не е съгласен да се изкарва частния проект смехогорец национална кауза. Жалка работа!
По въпроса за мача с Базел съм си дал мнението, и по всичко друго - тук и си държа на думата.
Държа и да кажа, че вчера стиснах ръката на Данчо Минев и го поздравих, защото е радващо как един "син" юноша и един от малкото българи в този отбор въобще измъкна целия мач. Тук мисля че няма да мрънкаш, защото Левски постигна своите успехи с много по-малък бюджет и с поне 2 пъти повече българи в състава си.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   24.10.2014 21:30

Да припомним все пак откъде тръгна Лудогорец в темата на Тонзо :wave:

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=futbol&Number=1952925053&page=0&view=collapsed&sb=5&part=

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   25.10.2014 18:49

navy написа:
LaVilla написа:

Никога не съм играл плейстей... или каквото и да е друго въобще, а от 6-7 години и футбол не играя поради ЕГН :-D и контузия.
Нямам синя или каквато и да е мъгла (все пак фактите са факти и в науката, и във футбола, а аз имам научна степен, не го забравяй), но ми се набива в очите готовността за свирки, и във вашата, и в други медии. Вчера така наплюхте първия ви слушател, който просто не е съгласен да се изкарва частния проект смехогорец национална кауза. Жалка работа!
По въпроса за мача с Базел съм си дал мнението, и по всичко друго - тук и си държа на думата.
Държа и да кажа, че вчера стиснах ръката на Данчо Минев и го поздравих, защото е радващо как един "син" юноша и един от малкото българи в този отбор въобще измъкна целия мач. Тук мисля че няма да мрънкаш, защото Левски постигна своите успехи с много по-малък бюджет и с поне 2 пъти повече българи в състава си.

Със сигурност бюджетът е бил по-малък (но парите във футбола са много различни сега и тогава), но като цяло Левски и ЦСКА (с изключение на последните години може би) винаги са били с най-голям бюджет и собственици са били изключително богати българи.... Иначе за българите в състава... Лудогорец взе победата с 5-ма на терена, Левски играеше с по двама повече в ШЛ... но това не са ДВА пъти повече българи в състава си....

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   06.11.2014 18:46

LaVilla написа:

Със сигурност бюджетът е бил по-малък (но парите във футбола са много различни сега и тогава), но като цяло Левски и ЦСКА (с изключение на последните години може би) винаги са били с най-голям бюджет и собственици са били изключително богати българи.... Иначе за българите в състава... Лудогорец взе победата с 5-ма на терена, Левски играеше с по двама повече в ШЛ... но това не са ДВА пъти повече българи в състава си....

Изчаках ви да си надраскате дописките, не само твоята, а и на други. Няколко забележки по темата, в която се споменава, че Базел са си вкарали положенията (всичките) и, че напускането на Моци е причината за загубата.
1. Базел вкараха по 2 гола всяко полувреме, и пропуснаха също по 2 гола.
2. След 4ия гол Базел просто върнаха газта, в смисъл не пожелаха да продължат да бележат.
3. Базел 2014 е доста по-слаб от Базел 2013.
4. Моци в никакъв случай не е мотор, блюстител на отбраната и още по-малко на отбора им. Показателно е, че комичния Левски вкара 3 и изпусна още 3 чисти гола само преди по-малко от месец. Със све Моци в отбора. Отделно от това Моци е много бавен и рисков играч.
5. Дзвездата Безяк, дето струвал поне 5 млн. Дали сега има някой да го закупи и за 1/10а от тази сума? Съмнявам се. В мача с Базел направи едно смехотворно отиграване, след което се стигна до 1 от двете голови положения за Разград.
6. Марселиньо от поне месец играе по 10-15 минутки, в останалото време гледка мача без билет отблизо. А разград е зависим точно от неговата игра.
7. Какво става с Мисиджан и защо този добър нападател е на пейката?
8. Прословутия колумбиец е дупка, та дрънчи. Минев е поне 2 класи над него. Тука някой май ще изяде калая за този трансфер. Тепърва ще има и други такива.
9. Не съм съгласен да се плюят българските централни защитници, и най-вече Терзиев. Неговата игра е следствие на тренировките, водени от Дерменджиев. Терзиев ми напомня за Ники Илиев, най-елегантния и класен български централен защитник, който съм гледал.
10. Какво ще се случи, ако в оставащите 2 мача смехогорец получи над 10 гола? Роналдо поизостана в рекорда, нещо, а Реал вкарват много, ако решат.
11. Показателно за "проекта" и неговата българска същност са резултатите на младежкия отбор. Прогресията е очевидна - 3, 4, 5 и 6 получени гола като поредност на срещите. За мен означава само едно - никой не го е еня за тези юноши.
12. Нещо да кажеш за дадените безплатни билети в Ливърпул и нормално малкия интерес на българите в Швейцария? Там май не си падат по безплатните кремвирши...
13. И ако се реши да се прави сравнение с Левски, новините са, че феновете се захващат с управлението на клуба и средства ще се намерят. И "сините" пак ще бъдат там, къде им е отредено. Чета за призив към разградчани да идат да си закупят билети по-рано за мача с Локо Пд "за да се избегне блъскане по касите непосредствено преди мача" :rofl: :rofl: :rofl:
Аз залагам петарка, че ще има под 1000 зрители!

Последна промяна navy на 06.11.2014 18:49, променена общо 1 път

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   06.11.2014 18:58

С повечето неща съм съгласна, но според мен Безяк ще бъде продаден зимата. Е, няма да е за 5 млн, ама пак няма да му вземат малко пари. Все пак самото участие в ШЛ покачва драстично цената на играчите.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   06.11.2014 19:00

navy написа:
Аз залагам петарка, че ще има под 1000 зрители!

Повече от 1000 ще са, но ще са малко със сигурност. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   27.11.2014 00:39

Нека лапането на кренвришите и писането на фактурите започне СЕГА!!!

:salute: :salute: :salute:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   27.11.2014 00:47

Юношите отново достойно: 0:21 :wave:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   08.12.2014 10:10

Цитат:
Бившият президент на Левски Томас Лафчис сподели позицията си за Лудогорец в интервю за TV+. "Съгласен съм с мнението на много други, според които този проект започна да се изражда. Стана изключително омразен на доста хора по простата причина, че самите състезатели и много пъти и ръководителите на този клуб се държат арогантно безпардонно, нагло. Особено в мачовете във вътрешното първенство. Някой им го позволява в България да се държат така. Техните състезатели правят каквото си поискат на терена, а съдиите не смеят да ги наказват", каза Лафчис. "Имам обяснение защо ЦСКА е по-добре от Левски - има добър треньор, който се казва Стойчо Младенов. Както и Сашо Томов, който въпреки всичко, което се изсипва върху него, успя два пъти да съживи ЦСКА и да го извади от ковчега. Сега се бори и за шампионска титла и смятам, че ако се играе феърплей и истински футбол - ЦСКА ще стане шампион", заяви бившият президент на Левски.

източник

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   09.12.2014 19:01

Крал Блуфен написа:
Юношите отново достойно: 0:21 :wave:

Е, не можаха да опитат седем е добро число, но 0:27 също е чудесно постижение :)
Де да знаеш, може батковците да ги видят седмичката тази вечер! Да им го пожелаем от все сърдце! :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   09.12.2014 21:32

АНАЛ Мадрид за амфетите тази вечер! КАЗАХ!!!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   09.12.2014 21:58

Ахахаха, Домуса :laugh:

Изображение

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.04.2015 22:02

Каратистчето в Европа няма да може да си показва прийомите. Въведете камерите малоумници. При чк на каратиста мача можеше да тръгне по съвсем друг начин. Няма значение дали е срещу Цска, или срещу някой друг. Несправедливостта е налице.

Изображение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   04.04.2015 22:11

goro_levskara написа:
Каратистчето в Европа няма да може да си показва прийомите. Въведете камерите малоумници. При чк на каратиста мача можеше да тръгне по съвсем друг начин. Няма значение дали е срещу Цска, или срещу някой друг. Несправедливостта е налице.

Ми то не му е севте, и в 2 мача срещу Левски направи огнено-червени балтии, а Св Дяков е най-големия резач. И? Ще му накривят на домуса капата. Какво като несправедливостта е налице - севте комендантски. А за цеца само кур, всьо равно то кой.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.04.2015 13:30

navy написа:
А за цеца само кур, всьо равно то кой.

Същото и за Клецки по тая логика.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   05.04.2015 14:34

Не гледах мача (и стотинки да са нема да ги дам на гела...), но това ми е достатъчно: https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/53F726093C1196193330602651648_SW_WEBM_1428168963206f07131a8a4.mp4?versionId=BMHN1h5Db3ABy29GYSWi8j.IXe.uFaQ6

Изображение

Последна промяна Keanu на 05.04.2015 14:34, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   06.04.2015 11:49

Keanu написа:
Не гледах мача (и стотинки да са нема да ги дам на гела...), но това ми е достатъчно: https://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264high/53F726093C1196193330602651648_SW_WEBM_1428168963206f07131a8a4.mp4?versionId=BMHN1h5Db3ABy29GYSWi8j.IXe.uFaQ6

Изображение

Само по себе си, това е за червен картон. Въпроса е че съдията изтърва мача още от самото начало когато спести няколко картона и за нас. После колкото и да компенсираше, все беше грешно.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 40  Следваща