Re: Британиада 2014/2015 - тема за коментари
| 26.05.2015 01:17
Завърши и тазгодишната Британиада. Фореста за втори път през последните четири сезона печели първото място. Честито да му е, доказа, че не случайно е спечелил предишната си титла, а съм сигурен, че се цели и в следващата през следващия сезон. Заслужено печели наградата :)
На второ място през този сезон се класира Изгрева, който до последно се бореше за първото. Поздравления за начина му на игра, вижда се, че му носи успех.
Трети се класира Фалка, като неговия възход е забележителен.Фенската му прогноза на Нюкасъл-Уест Хям от последния кръг, го лиши от възможност за второто място, към което нахъсано се беше насочил.
Следващите пет човека в класирането се делят в рамките на четири точки. Анфо, Момчи, Радо, Subxero и Роско са въвлечени в магията на английския футбол не от вчера и не веднъж показаха класни отигравания. Радо беше известно време на първо място, но няколко слаби кръга го върнаха назад. Като цяло тази петица показваше постоянство през целия сезон. Поздравления!
Респект и за Ванката, чиито пристрастия са към едно друго първенство, което обаче не му попречи да покаже класа в прогнозирането на британските мачове. Имаше един период, в който беше доста напред в класирането, но посдтепенно се закотви в средата му, откъдето никой не можеше да го измести.
Десетото място е за Шифтъра, който обаче изпусна няколко кръга, които за мен му костваха участие в челото на таблицата. В кръговете, които участваше показа класа и спечели не един от тях. Спокойно мога да го нарека познавач на английския футбол. С равен брой точки с Шифтъра завърши ГОА, който пропусна кръг и половина, което му костваше поне 15 точки. Той е привърженик само на мачовете от висшата лига, но показа доста добри познания и в прогнозите си за долните дивизии. Поздравления!
За участника завършил на 12 то място няма какво да коментирам, пълен крах, трагично представяне.
Шопченко зае 13 тата позиция, като тук си има причина. Васко се беше съсредоточил върху представянето си в Бийстито, която спечели с много умения и постоянство. Британиадата явно я е оставил за другата година ;)
Надето завърши 14 та в първия си сезон в тази игра. Най-вероятно липса на време, други приоритетни неща, като образованието са причина за това представяне, но съм сигурен, че другата година ще се завърне по-силна и убедителна :)
Venabili е може би най-нестандартната участничка прогнозирала в Британиадата. Някои нейни отигравания бяха меко казано майсторски. За съжаление обаче, както и в други години имаше няколко пропуснати кръгове, които я лишиха от много по-добро представяне. Следващата година ще е по-сериозна ;)
За Sven Goran мога да кажа, че и през тази година не изневери на стила си и гонеше изненадите. Едва ли обаче в този момент го интересува мястото му в класирането, Норич са отново във висшата лига

Честито
Блуфи игра твърде малко за да бъде оценяван, но следващата година съм убеден, че ще се хвърли в надпреварата ;)
Благодарности на всички участници в играта, като се надявам, че следващия сезон ще сме пак в същия състав.
Отплеснах се отново
Весело лято на всички!
Бъдете Здрави!
Жоро